Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochana w Muzułmaninie. Turcja

Polecane posty

Gość gość

Zakochałam się.

Gość gość
to pewnie prowokacja. a jak nie, to spadaj ze swym ścierwem do turcji. Niektóre debilki są niereformowalne. I nie żal mi ich.

Gość gość
Super , kochaj i badz szczesliwa, a to ze jest muzulmaninem nie ma znaczenia, wazne jakim jest czlowiekiem a nie jakiego wyznania powodzenia

Gość gość
Zakochana od lat. Ja w Polsce on w Turcji.

Gość gość
Zazdroszczę .Też chcę się tam wybrać, 90% Polaków wygląda źle i ma za duże wymagania jak na swoją urodę i umiejętności praktyczne. Co prawda sporo muslimów też wygląda źle, ale jak już trafi się jakiś ładny to tylko rwać. :) Pewnie w tym roku coś mi stanie na przeszkodzie wyjazdu, jak zwykle.

Gość gość
No to musisz tesknic, pojedz do niego , w Pl zimno a w Turcji cieplo, albo niech on do ciebie przyjedzie, chyba ze od dawna mieszkacie razem a on tylko pojechal do rodziny

Gość gość
Uwielbiam jego skórę. Jestesmy w tym samym wieku. On zawsze twierdził,że wyznanie nie ma znaczenia. Ja jestem rozwódką z dwójką dzieci on oficerem armii w Turcji. Kochamy sie. Dziękuję za miłe wypowiedzi.

Gość gość
A po co wyjezdzac w poszukiwaniu, sa w Pl wybiez sie ba baklarska lub marywilska w warszawie albo chodz do kebabow, fakt niektorzy sa tak przystojni ze nachodza grzeszne mysli, wow

Gość gość
On jest teraz w turcji. Nie moze przyjechać do mnie, ale ja do niego pojadę za dwa miesiące.

Gość gość
Faktycznie kolor skory maja ladny, oczy, wlosy, a najbardziej podoba mi sie ze gola pachy, miejsce intymne, podmywaha po kazdym zalatwieniu, nie jedza wieprziwiny i maja obrzezanych

Gość gość
To ci zazdroszcze sama bym pojechala do Turcji, a tak tylko moge obejrzec w necie

Gość gość
Tylko nie daj sie omotac, nie zgadzaj sie aby przejsc na islam, zalozyc burki, pilnuj paszport, znam dziewczyne ktora zakochala sie w turku pojechala do niego a matka, siostry zaczely przekonywac, zmuszac ze musi zmienic religie, ubrania, zachowanie, musi byc jak one, a ten jej chlopak popieral matke zabral jej paszport, miala problemy

Gość gość
Myslisz ze zakochal sie w rozwodce z dziecmi? Jak u siebie w kraju moze miec piekna, mlodziutka dziewice, radze uwazac bo moze chce tylko dzieki tobie przepustke do europy

Gość gość
LOL, Turek, muzułmanin, oficer smolący cholewki do rozwódki z dwoma dzieciakami, 25> kg nadwagi i sflaczałym ciele. Kto się dał wkręcic, łapki w górę? No tak, głupiutkie, naiwne, samotne z takim samym sflaczałym ciałem co autorka paszteciary a kafee.

Gość gość
To ze ma 2 dzieci nie oznacza ze jest paszteciara z nadwaga, obwislym cialem ha znam wiele dziewczyn, kobiet z 2,3, dzieci a maja super figury, sa zadbane, ladne, kto tam wie co on do niej czuje, tacy ciemni gustuja sie w blondynkach o jasnej karnacji, oczach, oby jej nie wykorzystal we wlasnych celach, szkoda dziewczyny tym bardziej ze zakochana, ja im zycze wszystkiego dobrego, oby im sie udalo!

Gość gość
Ta co pisala o 25 kg nadwadze, sflacznialym ciele to opisala siebie

Gość gość
gość dziś Wytrzyj pianę z pyska i wyciśnij pryszcze samotny, sfrustrowany pasztecie.

Gość gość
Jestem młoda nie mam nadwagi. mam dwojkę dzieci i oboje z nim planujemy ślub oraz zamieszkać w Turcji.

Gość gość
Byle w Turcji a nie w cywilizowanej Europie. Jedź i nie wracaj

Gość Minkafikla
Ja mam chłopaka z Nigerii i calkiem fajnie nam jest razem może dzieli nas trochę kultura ale jest to do przeżycia ;) Może trochę nie na temat ale wygrałam dzisiaj laptopa na tej stronie polecam dziewczyny ;) http://zobacz.link/inB5n

Gość gość
A ja zycze wam powodzenia

Gość gość
Aby nie okazalo sie jak w moim przypadku ze ma w Turcji zone i dzieci, bylismy ze soba bardzo szczesliwi,6 lat po slubie nasz synek ma 4 lata a on niedawno mi sie przyznal ze ma zone i 2 dzieci, klamal przez tyle lat, wpakowalam sie w bagno podpisalam kontrakt w ktorym nie wezme rozwodu bo jak tak to on zabiera dziecko, dom, zloto ktore mi podarowal a jest go duzo oraz kase ktora dal mi w dniu slubu, nie oddam mu mojego skarba synka, zdomu tez nie chce sie wyprowadzac bo piekny duzy dom pod warszawa no fakt on go kupil ale mieszkam w nim 5 lat ja go urzadzalam, zloto moge mu zwrocic, a kasy mam tylko polowe, nie pracuje on mnie utrzymuje , co gorsze zachowuje sie jakby nic, nadal daje mi drogie prezenty, gada ze mnie kocha nie wyobraza sobie zycia bezemnie, a ja czuje do niego wstret a musze z nim wspolzyc, choc i tak sie wykrecam, oszukuje ze przedluzyl mi sie okres, np smaruje podpaski ketchupem, ostatnio tak przez 2 tyg, to zapisal mnie do ginekologa musialam isc , moze dobrze to wzielam recepte na tabletki aby nie zaciazyc bo chcial 2 dziecko, najchetniej to bym chciala aby wyjechal na stale do Turcji a mnie zostawil i dal ten dom, ale to tylko marzenie bo naotwieral w Pl roznych interesow i w Niemczech , to Turcji jezdzi 3 razy do roku czesto z nim jezdzilam ale juz niepojade

Gość gość
NIektóre głupie szmaty aż się prosza o kłopoty. nie żal mi ich.