Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esmi20

W oczekiwaniu na dwie kreski.

Polecane posty

Gość Karo 01
Udanej zabawy! Pewnie hormony. Ja od owulacji do okresu mam cycki o rozmiar wieksze :)

Zazdroszcze :p mnie niestety naura tak dobrze nie obdarowala ;p

Gość Granellla
Hej laski:-) Jeju jeszcze tylko jeden egzamin przede mną i koniec:-) przerwa semestralna i znowu;-) Jak u Was? Ania jak nasza mamusia się czuje? X Czytałam że któraś z Was jest z marca, ja też:-) dokładnie urodzilam się w piątek 13 przed 13:-) mama mi opowiadala że za wszelka cenę chciała mnie przed ta 13-nasta urodzić i dała radę, przyszłam na świat o 12.45:-)

Granella jestes, juz sie balam ze tez nas opuscilas :p Kwiatek testujesz ponownie :D?

Gość Granellla
Karo jestem jestem tylko ostatnio nie miałam czasu bo musiałam się pouczyć:-) Jestem 3 dni po okresie i mam sluz płodny przy cyklach 28-29 dniowych! Jestem zdziwiona bo jeszcze tak nie miałam, nawet czuje jak mnie trochę ciągnie w jajnikach, i mi mokro! Wczoraj był seks, ale dziś już nie będzie bo mój P pojechał na kilka dni do domu pomoc w remoncie. Może akurat coś wyjdzie:-)?

Gość Karo 01
O żesz to on nie miał kiedy jechać :P

Gość Granellla
Zauważyłam sluz i w ogóle ta ciągniecie dopiero po tym jak pojechał, nie będę go ściągać specjalnie na seks:-) Co ma być to będzie:-)

no jasne, to mogłoby się stanąć obsesją :P chcociaż ja to bym chciała żeby M. został teraz na moje dni płodne :P

Gość Granellla
A właśnie Twój M w końcu dostał to wolne??

na początku szef powiedział, że nie za bardzo z tym wolnym.. a teraz, że da mu odpowiedź dopiero jak będzie w domu :oCzyli dopiero sie okaże :o Co za gość, ale co zrobić...

Gość Lobsterka87
Miałam dostać prawie tydzień temu. Ostatnia miałam 25 grudnia. Cykle nieregularne... 28 do 35 dni. Cyce bola okropnie dol brzucha ciągnie. W piątek robilam test... Negatywny. W sobotę eieczorkiem śluz z nitkami krwi... Pierwszy raz tak miałam.. A miesiaczkuje od 16 lat... Z przerwa na ciążę...

Gość Granellla
Karo trzymam mocno kciuki za Was:-* Mojego P nie będzie do poniedziałku, a już mi tęskno za nim. Nawet sobie nie wyobrażam jak Ty się musisz czuć, że tyle męża nie widzisz, wiem że to nie to samo ale córka Ci wynagradza jego nieobecność, w końcu to Jego cząstka:-):-*

Gość Granellla
Lobsterka witaj:-) nie miałam okazji jeszcze Cię poznać:-) Rób test jutro, trzymam kciuki aby były dwie krechy!:-*

Gość Lobsterka87
Granell witaj.. :)Witam i inne staraczki które czekają na upragnione II kreseczki. kurcze trzymajcie kciuki.... Jutro chyba za wcześnie jeszcze... Jeśli ten śluz to zagniezdzenie zarodka.... Naczytalam się na necie ze albo zagniezdzenie albo owulacją... Przutulanki bez zabezpieczeń... Więc mam nadzieje ze to jednak ta pierwsza opcja... Trzymajcie kciukasy.. Z testem czekam do piątku...

Gość Sfrustrowana brakiem ciazy 27
nick ________wiek_____które dziecko _____cykl starań ____data @ x kwiat_nasturcji_____24_________3(2straty)____3_______05- 01-2015 Granellla_________23_________1___________19______26-01-20 1 5 Agaa87___________27_________2___________4_______28.01.201 5 Sfrustrowana___27_________1sze_______7cykl_____26.02.2015 karo 01___________25_________2__________3_______10-02-2015 11Agatka94________20________1wsze______2cykl____15.02.201 5 Esmi20 __________20_________1wsze______3 cykl____?????? xxxxxxx Anka_32__________32_________2__________1______ciąża(ter min?) OnlyDrems________25_________1wsze_____5lat_____ciąża(te rmin?) Katarakta__________?__________?_________?_______ciąża(t ermin?) karolinaaa20__________21__________1wsze_____1_______03.02 .2015

Nie che mi sie nawet gadać o tej jego nieobecności :) Trzymam kciuki za nas wszystkie :)

Gość Sfrustrowana brakiem ciazy 27
Uaktualnilam sie w tabelce. Okres przyszedł jak w zegarku wiec zaczynam od nowa siódmy już miesiąc starań :-( Kiedy wreszcie sie uda? Jak na złość wszędzie widzę babeczki w ciazy, chyba sie umówiły ze bedą mnie nawiedzać.. W tym miesiącu dni płodne wyskocza mi raczej na tygodniu, wtedy kiedy mojego chłopa nie ma w domu, ale nic nie poradzę. Dziś mam 6 dc, myśle ze od piątku zacznę robic testy owulacyjne. No nic, miłego wieczoru dziewczynki, zycze ja i ogromny kawałek sernika na pocieszenie hehe

Ja wczoraj sie dowiedziałam, że koleżanka będzie miała trzecie... a dziś znajoma mówi, że jest w 8 tc.. Też mi sie jakos smutno zrobiło przez chwilę...

Gość Granellla
Lobsterka będziesz nas trzymać w niepewności aż do piątku!:-) X Dziewczyny mi też smutno jak widzę ciężarne, ale musimy wierzyć że i nas taki stan nawiedzi.

Gość feelings
Lobsterka jestem tu nowa ale również mocno trzymam kciuki. Za Ciebie i za nas wszystkie

Gość karolinaaa21
Witaj, mi sie wydaje ze to zagniezdzenie :) zycze Ci tego z całego serca! X Karo, nie chce robic nadzieji ale moze maz chce ci zrobic niespodzianke i ma te wolne ale nie chce powiedziec hmmm? ;) X Ania moja siostra jest chyba najzywszym dzieckiem jakiego znam :) ona nigdy nie czula zmeczenia, mozliwe ze dlatego bo ma nadpobudliwosc psychoruchowa. Potwor jeden hehe :) ale mimo wszystko jest najwiekszym cudem, to co sie z nia dzialo po przyjscu na swiat bylo tragedia. Z porodowki od razu na oiom do bielska.. na szczescie udalo sie ja uratowac, jak to lekarze powiedzieli "cud". X Wiecie co? Mi sie wydaje ze w tym cyklu sie uda :) jestem tego pewna na 99% obym sie nie mylila :) powaznie mam ogromna nadzieje i mocno w to wierze :)

Gość Karo 01
nie wydaje mi się żeby to miała być niespodzianka :P Ja od dziś mam troche roboty- trzeba zorganizować kinder bal dla małej solenizantki :D Dobrego dnia! :)

Gość itakinie
Hej laseczki. Ale mam dzisiaj pogodę za oknem. Sypie jakby ktoś poduszkę rozerwał. Makabra normalnie ;D :D :D, ale w końcu zima ;) Miłego dnia wszystkim!! xxx Karo, chętnie bym Ci pomogła :D

Za godzine wyruszam na zakupy :D cel nr 1- apteka :o znowu skóra u Małej tak przesuszona że strupy się robią :o cel nr 2- balony, sukienka, poczęstunek do przedszkola, spinki do włosów na jutrzejszy bal karnawałowy. :D Ojj dziecwzyny zycze Wam z całego serca żebyście juz niedługo doświadczyły tego uczucia- bycia mamą!!!

a ja znowu mam jakies czarne mysli - i wydaje mi się ze nic z tego nie będzie...

o nie nie nie! wyrzuć je z głowy! nie możemy tak myśleć! musimy być twarde! :) uda sie to oczywiste :) tylko czasem troszkę później :*

Coraz częściej słyszę komentarze otoczenia, że już czas i pora na własne... Kurde, żeby to było takie proste.

Podejrzewam co czujesz... Ludzie często są bardzo nietaktowni nie zdając sobie z tego w ogóle sprawy :o Ja za to dookoła słysze "Mała ma juz 4 lata, kiedy w końcu będzie miała rodzeństwo?" I co ja mam odpowiadać? :/ "A wiesz bardzo bym chciała ale jakoś nam nie wychodzi"? :o porażka.. z resztą tak naprawdę to powinno ich to g/ó/w/n/o obchodzić!