Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternalfly

czy ktoś stara się o czwarte dziecko?

Polecane posty

Gość gość
nie kochane wy po prostu nie macie klasy i rozumu, żeby poszanować czyjś grunt ,że ja mam jedno dziecko i to jest cudowne , ja mam kilkoro to jest cudowne , a ja nie mam wcale i to jest cudowne POPROSTU BEZMÓZGI Z WAS OT CO .

Gość gość
tragedia same trole na watku ktory mogl byc calkiem ciekawy, no nie moge z tych polaczkow dobrze ze mieszkamy za granica, poprostu masakra jak jeden pozera drugiego, ile zlosci w tych trolach

Gość gość
ja jestem jedynaczka i nigdy w życiu nie chciałam miec rodzenstwa. bycie jedynakiem to z******ta sprawa. i brak mi słów kiedy slysze jak ktos moiwi ze bezdzietni albo ludzie majacy jedynaka zostana sami na starosc. :D :D wiekszej bzdury nie slyszalam, przeciez majac nawet 10 dzieci nie ma sie gwarancji, ze kiedys nie beda cie mialy w d***e :D oj mamuski

Gość gość
"dobrze ze mieszkamy za granica, poprostu masakra jak jeden pozera drugiego, ile zlosci w tych trolach " to tam za granico to siedź na forach bez tych podłych polaczków ;) tam będa popierać jechania na benefitach

Gość gość
a kiedy 6? :D

Gość gość
mam dwoje i mysle o 3 ale czy i 4 bedzie rozwazane nie wiem. troche sie boje. ja bylam biedna i moi rodzice robili wszystko zebysmy z bratem mieli w co sie ubrac i co zjesc ale nic poza tym. ja dam dzieciom wiecej z zycia bo wiem ze to procentuje w przyszlosci. ja musialam bardzo walczyc i bylam ponizana. dlatego zarobki sa wazne jak sie chce miec dzieci

Gość gość
litości 4 dziecko, ale królice wytrzymałe, nie do z***bania

Gość gość
o nie, tylko nie tyle dzieci, przecież to zap*****l na całe zycie