Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie czuję się kobietą.

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie czułam się kobieco. Fizycznie jestem kobietą, mentalnie nie. Wstydzę się siebie, nigdy nie akceptowałam tego jak wyglądam. Chodzi zarówno o nadmiar kilogramów, jak i całościowy wizerunek. Nigdy nie miałam na sobie sukienki, szpilek. Nigdy nie pozwoliłam żadnemu mężczyźnie zbliżyć się do siebie, chociaż byli chętni. Nie wyobrażam sobie, aby umawiać się z jakimś facetem, całować, pójść do łóżka. Wstydzę się wszystkiego, co wiąże się z kobiecością; nawet przy koleżankach wstydzę się powiedzieć, że mam, np. okres. W sumie wstydzę się nawet pisać, że mam taki problem, mimo że jestem anonimowa. Co ze mną jest nie tak? Czy ktoś jeszcze ma tak jak ja?

Gość gość
Ile masz lat? Wolisz kobiety? Ja mam tak samo i jestem transseksualistą ale nikt o tym nie wie.

Gość gość
nie, nie wolę kobiet. to nie jest kwestia preferencji seksualnych.

Gość gość
ja też tak mam przez moją płaską klatę, a sukienki nie założę przez blizny po wrastających wlosach... w wymiarze seksualnym kobietą się nie czuję, a poza tym tak.

Gość gość
Zadbaj o siebie od razu poczujesz się kobietą

Gość gość
tylko te dwa słowa dotarły do Ciebie z mojej wypowiedzi? schudnę, i co dalej? myślisz, że wszystkie problemy tego świata biorą się z nadwagi?

Gość gość
nie słuchaj osoby o nicku zawsze szczery, to facio większymi problemami niż twoje