Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kogo z forum kochacie?

Polecane posty

Gość gość
Do d**y z wami

@gość dziś Sluchaj a spotkaliscie sie w relau??? Jak nie to dawaj jeszcze dzisiaj pisz do nie go i mu to zaroponuj spotkajcie sie nakawe i zobczycie co to jest. Bo jak sie znacie tylko na maila be z reala amoz enawet be ztelfefo i wymiany zdjec . To naprawde jedyny wczym sie moglas zauroczyc to pewne wyobrazenie a nie realny czlowiek. zeby byla milosc mkusi byc real imusi byc skesk musisz go poczuc w sobie zapach smak jeko kkta/sa w swoich ustacha aon twojej ci/pki w swoich musza byc spacepry rpzy ksiezycu mnostwo przytulania musi byc caly real inaczej to jest ja milosc do bohatera powiesci nic realnego nie ma tym nic prawdziwego bo nie kochgasz prawdziwego clzowieka ale zbior wyobrazn o nim zbudowany napodstawie maili. Nie pisze cio tego zeby ci dowalac ale zeby pomoc. Odczaruj gio spotakaj sie w realu jak nie jest tchorzem bez honoru tak jak tak cie podkrecil nie odmowi takiego i spotkania. Spedzcie ze soba szalona noc anjalepiej kilka dni jak uda sie to zorganizowac rznijcie sie i kochajcie sie waniliowo ja szaleni zasnijcieprzytuleni w swoich ramionach. ranow stanies spojrzysz przy sniadaniu mu woczy i bedziesz wiedzial co do niego czujesz naprade 1000 razy wiecej niz teraz. Nawet jak nie bedzie nic dlaej zostanie ci ta nic i poczucie ze zrobilas wszysko comozliwe zeby spradzic co to jest i zeby sie wam udalo . Inaczej do konca zycia bedziesz alowalo ze stchorzylas nie sprawdzilas co tojest nie dals wam szansy nawet takiej w postaci jednej nocy bedziesz tesknila za postacia z powiesci a nie realnym czlowiekiem. Wiesz jak mowia:) "Lepiej grzeszyc i zalowac ze sie grzeszylo niz nie grzeszyc i zalowac ze sie nie zgrzeszylo":):):)

Gość gość
gameover, takie na przykład moja relacja z kimś poznanym na tym forum ;)

Gość gość
gameover, takie na przykład jak moja relacja z kimś poznanym na tym forum;) (korekta :P )

Gość gość
dzięki wilku, moze kiedys tak rzeczywiście zrobię, ale to jest naprawdę delikatna sprawa i nie jest to takie łatwe jak napisałeś

Gość Androgen
Koke to uwodziciel i wodzirej z górnej półki. Pewnie połowa kobiet pisze o nim. Szacuneczek Koke;-)

Gość gość
jakiego biletu?

Gość gość
Wiem, jakiego biletu, całkiem inteligentna jestem;) Nie piszę o Koke:) I wbrew pozorom podejrzewam, że większość kobiet wcale nie o nim pisze. Pozory często mylą. Gameover, ceny biletu nie zdradzę publicznie, nie chcę zostawiać zbyt wielu tropów;)

cholera no to opisz te relacje. zaintrygowało mnie to. Macie kontakt bezpośredni?

Gość gość
gameover, Koke to zawsze pierwsze typowanie domyślających się i sądzących, że coś wiedzą;) Ponieważ to główny amant kafeterii;) A teraz odpowiem poważnie, choć krótko: nie opiszę tu tej znajomości, bo to kiepskie miejsce ku temu. Jest ważna i nie skończy się ani łatwo, ani szybko, ani bezboleśnie. W ogóle nie wiem, czy się skończy. To chyba najistotniejsze.

Gość gość
jacy są najwięksi amanci Kafe? wymieniajcie:)

Gość gość
moja pewnie się już skończyła, a ja nawet o tym nie wiem, chyba tak lepiej będzie, chociaż straszne to by było; zazdroszczę koleżance, która czuje, że u niej się ta relacja nie skończy - z nim ciężko, bez niego jeszcze gorzej

Gość gość
Nie zazdrość mi. Nie skończy się, ale chyba lepiej, żeby się skończyła. Boli aż nazbyt często.

Gość gość
gameover, a co ty taki ciekawy? po co ci ta wiedza kto z kim ?

Gość gość
gameover, a zdradzisz, czemu "urzekła Cię moja historia" na tyle, że aż chcesz dostać ją na mailu?;)

Gość gość
Lubie Cynika , Nierealnego i Najszybszego.Koke stracił w moich oczach jak laski zakladały o nim tematy, chwaliły się źe z nim spały. Załosne. Ohydne X Może jako kolega fajny ale jako mąż? Nie DZIĘKI :-(

Urzekła mnie bo jest nietypowa. "nasza relacja nigdy sie nie skończy ale nie będziemy razem" zdaje się. Twoja samoświadomość mnie powala przy jednoczesnym braku jakiejś nadziei albo złości. Topik traktuje o milości więc zakładam, że o takie uczucie chodzi. A pogodzic sie z utratą obiektu tejże jest dosyć ciężko

Gość gość
Androgen dziś Koke to uwodziciel i wodzirej z górnej półki. Pewnie połowa kobiet pisze o nim. Szacuneczek Koke Kobiet???? No weź nie żartuj z tym szacuneczkiem.:-D:-D:-D

@gość dziś Sluhaj nie wiem ile masz lat ja niedanos konczylem 43 wtym wieku nic nie jest proste ale wszystko jest kwestia odwaznej decyzji wlacze o ta Milosc czy nie wbrew wszystkiemu i wszystkim. Daje jej szanse czy nie. takie decyzje czesto zmieniaja cale zycie albo w jedna strone bo okazuje sie ze w realu nnie iskrzy albo w drug iskrzy tak ze juz nie masz wyboru bojestescie dla siebiejak powietrze i nie matakiej rzeczy naswiecie ktora by was rozdzielila nie wazne przez co bedziecie musieli przejsc. Pewnie Ty i on macie dzieciaki iadomo trudniej ale Ja odchodzilem po kilkunastu latach byla juz 2 dzieciakow i nie zaluje chcoc nioc z tego calego syfuzwiazanego zrozwodem nie zostalo mi oszczedone. łacznie zporwaniem mi dzieci i szantazowaniem ze jak nie ustupie finannsowo wczym co jej siekompletnienienalezalo nie zobacze ich wiecej. A naprade odchodzac zachwalem siebardzo honorowo we wszystkich obszarach lacznie z finansowym. na poczatku bylo dobrze dopoki nie pojawila sie w moim zyciu nowa milosc wtedy zaczela sie jazda. Nie ma honorowych rozwodow sa tylkomadrze iglupio przpeorwadzone jakbys mi kiedys powidziala ze moja byla moze si dotego posunac wysmialbym cie. Jak chcesz bardziej prywatnie pogadac bowiecej publicznie nie napisze ty pewnie tez zreszta nie poleclbym to maila masz w moim profilu:) Ja tyle napisalem teraz bo i tak juz kiedys o tym pisalem i to byl blad bo chamy z ERO nic nie uszanuja nawet dzieci. Ale sami sobie wystwiaja tym swiadectwo jacy z nich ludzie po prostu chamskie szmaty i gnoje jak byli wstanie tak pisac o moich corkach i tyle.

Gość gość
i tak sie konczy pisanie na najgłupszym forum w internecie - złamanym sercem, takze lepiej nie zaczynać

Gość gość
mnie interesuje Najszybszy najbardziej, ciekawe czy w realu tez taki niedostępny :P

Gość Były i wybyły
:O:(

Gość gość
"nasza relacja nigdy sie nie skończy ale nie będziemy razem" zdaje się. Twoja samoświadomość mnie powala przy jednoczesnym braku jakiejś nadziei albo złości. Topik traktuje o milości więc zakładam, że o takie uczucie chodzi." x Mniej więcej właśnie tak. Choć terminu "kochać" wolę nie tykać, za bardzo parzy.

ja bym chciał żeby któraś mnie pokochała z tego forum, tak żeby sobie popisać o tańcu, różańcu, życiu erotycznym, wymienić fotkami 'cekawymi', zabawić się kamerkami, live też oczywiście