Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kogo z forum kochacie?

Polecane posty

Gość gość
Stare pryki działają według podobnych mechanizmów i mają takiego samego diabła za uchem :p:p Lubię obu, reszty nie znam mąciwodów. Nie wiem kto to Żmij, Duch, Andro - pewnie wszyscy podobni do siebie :p Wariaty i tyle :p, ale można czasem się pośmiać ;)

Gość gość
jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę lub babę:P:D

Gość gość
wytlumaczcie jedno- na co wklejal te teksty z tematu Koke na karuzele? I płakał :-);-) bo żadna go nie chce :-D:-D

Gość gość
Tu o popularność a baby to tylko fanty gruntujące tą popularność :p

Gość gość
no bo wiedział że koke ma przyjaciół na karuzeli :P stary esbecki mechanizm chciał go oczernić

Gość gość
Nie mógł Go oczernić, no chyba, że przed nowicjuszami ale Ci co rusz się wymieniają. Starzy wiedzą o co kaman, głupie dudki :D

Gość gość
Ale dlaczego topick koke i karuzela,nie rozumiem dlaczego bruzdzi AKURAT koke i co ma z tym wspólne karuzela???

Gość gość
Nie masz o czym myśleć ? :p

Gość gość
wiem że nie mógł go oczernić ale stary pierdziel jak się chla to ma zwidy :D zupełnie jak janusze który kiedyś smęcił gdy mu się recepta skończyła :D

Nieważne jak gadają, byle nie przekręcali nazwiska.. w tym przypadku nicku :D Reklama dźwignią handlu :) w tym przypadku dźwignią " popularności" :D

Gość gość
Rozmowa donikąd prowadząca :p :D Oficjalnie: LUBIĘ NOWEGO I KOKE - po równo :p I tyle w temacie :D

Gość gość
O słowianke chodzi haha:P

Gość gość
Nie ma nawet porównania. Nowemu daaaaaaaalllllllleeeeeeeekkkkkkkkooooooo do Kokeja. Moim zdaniem jest zazdrosny :-P:-P:-P Żadna Nowego nie chce :-D:-D Pije na umór chodzi po tematach i skłóca ludzi przyrównując ich do zwierząt :-(

Gość ciasteczko anyżowe
nie o słowianke chodzi

Gość gość
Bzdura, za Nowym niejedna laska tu latała :p

Gość gość
Kozy pelikany i leszcze a ty zuchwala jestes okropnie irytująca kazdego pouczasz i wywyższasz sie... 🖐️

irytująca, to ok z Twych ust brzmi to jak komplement :D ale, że aż " okropnie" ? ech, przesadzasz :D

Gość gość
O łosiach zapomniałeś :D

Gość gość
;-) Koke jak założyl nowy temat to tam równiez były wyzwiska. Nawet padło przypuszczenie, ze to jakiś PAN :-D:-D Castting na nową dziwkę , nie wydojone kozy. Tak pisano :(

Gość gość
Ło matko!! To straszne :D

Gość gość
Sami trollujecie w temacie Koke a próbujecie zwalać na "niebieskich", pieprzone spie/rdo/linki 😡

Gość gość
Wypraszam sobie pomarańczowy pędzlu :p, nikogo nie trolluję

Gość gość
leszcze, łosie, kozy to typowe odzywki Nowego do ludzi. takie prawde to też w jego stylu :P

Gość gość
"uwazaj zebys sie nie podtknął o wlasne sznurowadła :-D to również nowy stosuje, złodziej podszywa, zjedz banana i zejdz z drzewa, niech mnie ktoś rozdepcze, żal pl.." x ja go nie lubie* z pomarańczy obraża kobiety :(:-(:-(:-( siał zamęt u koke , wyzywał go od bawidamków i mitomanów. gdzie nowy tak pojawiaja sie trole. dobrze mu tak ze ma kilka podszywöw :-D:-D przyszla kryska na matyska ;-)

Gość gość
dokładnie niech go podszywają należy się wołowemu ;)

Gość gość
Czarna duuupa z Wami :p

Gość gość
Gościa De! Wyjazd stare grzyby

Gość gość
Temat brzmi "kogo z forum kochacie?" Ja nie znam nikogo tu aż do tego stopnia, by kochać, ale mogę śmiało przyznać, że jest tu jeden facet, tylko jeden z którym bym chciała się kochać. Oczywiście mam na myśli miłość cielesną, a nie związek serc i braterstwo dusz, za wcześnie by o tym myśleć, ale seks z nim mógłby unieść mnie do nieba, to się wie :-D czuje... I nie chodzi o żadne przysięgi, czy obietnice, żadne na zawsze... nie chodzi o żaden ślub...tylko o czas, o chwilę, o noc... tę, w której by był! O czas kiedy byłby mój, tylko mój... On i ja... i blask księżyca nad bacówką :-) już jasne kogo mam na myśli, tak... Wilka 😘