Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pozdrawiam posiadających kredyt mieszkaniowy we FRANKACH

Polecane posty

Gość gość

Wygraliście 🖐️:classic_cool:

Gość gość
u nas na wsi powiadają: nie zesroj sie ino

Gość gość
ja ostatnio w tv oglądałam że facetka wzięła kredyt na mieszkanie 400tyś i po 8latach spłacania ma 500tyś :O trzeba tym ludziom współczuć mi się w głowie nie mieści jak mogli coś takiego zrobić przecież wiadomo że waluta chodliwa jest i szybko wzrośnie

Gość gość
a czego tu wspolczuc? glupoty? ufanie banksterom i ich obietnicom "korzysci" jest glupota... skrajna. Statystyki dotyczace samobojow wzrosna, czuje przez skore.

Gość gość
Trzeba ludziom współczuć,przecież wiadomo jakie są realia w polsce a kazdy chcialby mieć swój kat.

Gość franku
nie bedzie łatwo ,ale źle nie j est :)

Gość gość
Jestem fotografem i parę lat temu jak już praktycznie do lamusa odchodziły tradycyjne aparaty kliszowe, a wchodziły już coraz bardziej cyfrówki, musiałem się przestawić i kupić nową maszynę do wywoływania zdjęć, to koszt bagatela 60tys zł, wziąłem na to kredyt we frankach bo nie tylko hipoteczne dają we frankach, co się potem okazało już po spłacie, że gdybym wziął normalnie w złotówkach to wyszłoby mi taniej i byłoby znacznie mniej nerwów niż zabawa z frankiem i obserwowaniem kursu.

Gość gość
niestety, banki obiecywały niskie oprocentowanie a teraz umywają ręce. aleza naiwność się płaci dopiero dzięki prawnikom z CWW wyszłam na prostą, pomogli mi odczytać umowy kredytu co pozwoliło mi na złagodzenie "sprawy"