Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna powiedziała, że albo jej się oświadczę albo mam wypierdalać

Polecane posty

Gość gość

No może nie dosłownie wypierdalać, ale powiedziała że czeka tydzień na oświadczyny, a jak nie to między nami definitywny koniec. Stwierdziła, że czeka zbyt długo i żebym się w końcu decydował i określił. A teraz nie wiem, co zrobić - bo kocham ją, ale dla mnie ślub nie ma zadnego znaczenia.

Gość gość
Jak długo jesteście razem?

Gość gość
no to będziecie musieli się rozstać bo wam z planami na zycie nie po drodze

Gość gość
Jesteśmy ze sobą 6 lat.

dla niej widać ślub ma znaczenie. i teraz pomyśl jakbyś się czuł jakbyś ją stracił i na tej podstawie albo jej się oświadcz albo w*********j. chociaż uważam że to powinno być piękne wydarzenie zaaranżowane przez faceta dlatego, że on chce, to skoro dla Ciebie nie jest to tak ważny symbol jak dla niej, to wiadomo, że nie jesteś facetem u którego by się to mogło odbyć w ten sposób.

Gość gość
I bardzo dobrze ci powiedziała!! ja bym ci tak powiedziała już po 2 latach związku🖐️ i to mówię całkiem poważnie

Gość gość
To jej się nie dziwię. Pewnie chciałaby jak większość kobiet wziąć ślub,biała suknia itd... Może zastanów się, czy chcesz spędzić z nią resztę życia

Gość gość
i co, myślałeś że ile tak sobie będziesz jeszcze dymał bez zobowiązań?

skoro jestescie razem 6 lat to sie nie dziwie. okreslisz sie kiedykolwiek czy ma sobie poczekac nastepne 6 lat, a moze 10?

Gość gość
Chcę z nią spedzić resztę życia, ale ślub to dla mnie tylko papierek i tak dzisiaj jej powiedziałem. Zaczęła płakać, krzyczała że jestem żałosny że ona musi mnie o to prosić, że jest za ładna na takie poniżanie (!) i daje mi tydzień na oświadczyny, a jak nie to między nami koniec.

Gość gość
oj, po prostu nie chcesz się zenic i tyle wiec powinniscie to zakonczyc

Gość gość
tysiaa93 dziś Ale na co ma czekać? Przecież ślub to tylko formalność. Aż takie duże ma dla kobiet znaczenie?

no i skoro sie jej nie oswiadczysz to ona od ciebie odejdzie ;p ile mozna czekac... ;d twoja decyzja

Gość gość
Hehehe, ale głupia torba. :D Pewnie koleżanki ją tak nastawiają, że 6 lat związku i nadal bez pierścionka. Zwłaszcza ten tekst, że jest na to za ładna, który na bank wyszedł od koleżaneczek.Potem ślub i wesele - wszystko na pokaz.

Gość gość
6lat.To nawet tyle nie trwają niektóre małżeństwa wraz z narzeczenstwem. Czekasz na emeryturę czy na wygraną w totolotka?

Gość gość
Rozumiem ja ale taka dziecinada trochę,daje tydzień... Rozmawaliscie wcześniej na te tematy?

Gość gość
gość dziś Masz racje, nie chce. Ale też chcę z Nią być.

gość dziś tysiaa93 dziś Ale na co ma czekać? Przecież ślub to tylko formalność. Aż takie duże ma dla kobiet znaczenie? kazda kobieta jest inna i dla kazdej ma inne znaczenie ;p jak widac dla twojej dziewczyny ma duuuuuze znaczenie

Gość gość
Zgadzam się z wypowwiedzi wyzej

Gość gość
ale nie da się zjeść ciastka i mieć ciastka

Gość gość
Może dla twojej partnerki sformalizowanie ma znaczenie. Musisz ocenić co wolisz być z nią, czy nie. Jeśli zależy Ci to chyba warto

Gość gość
Jakby ślub nie miałby znaczenia to byś się ożenił a tak boisz się zobowiązań. Jesteś żałosny. Oby Cię zostawiła.

Gość gość
gość dziś Rozmawialiśmy czesto o naszej wspólnej przyszłości, ale nigdy o ślubie. Przed świętami moja dziewczyna zaczęła mnie podpytywać czy napewno chce z nią być, czy planują z nią rodzinę, itp. ale nie mówiła dosłownie nic o ślubie

Gość gość
KONKRETNA KOBIETA wie czego chce ! taka kazda powinna byc ! ;) nie byloby nieporozumien !

Gość gość
gość - ty już lepiej idz spac

pomyśl teraz jak się poczujesz, gdy ona serio od ciebie odejdzie a za kilka lat weźmie ślub z innym facetem... dasz sobie z tym radę czy nie bardzo? :P

Gość gość
Rozmowa może pomoże :-) ciężko ciężko faceci nie bardzo są za ślubem,my kobiety pragniemy tego

Gość gość
Znam pewien przypadek ,facet poznal kobiete ktora bardzo mu sie podobala a u niego podobaly sie jej pieniadze,to ze stawial,spotykala sie z nim , tylko ze wzgledu ,na sposorowanie,prezenty itp... a kolezankom mowila "ze brzydal ,ale dobrze placi".. o takk WZROSLA MU SAOMOOCENA wink ze spotykal sie z fajna sexy laska ,,ze mogl pochwalic sie przed kumplami... ale nie zdawal sobie sprawy,ze byl to z jej strony teatrzyk... i co? skoczylo sie.. i dalej chodzi i szuka..

Gość gość
Kocham Ją, ale nienawidze ślubów.

Gość gość
Jak nienawidzę? Może boisz się?