Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna powiedziała, że albo jej się oświadczę albo mam wypierdalać

Polecane posty

Gość gość
""A co to znaczy na stałe? Jestem realistą i pragmatykiem. Statystyki pokazują że związki się rozpadają - po co sobie to utrudniać?"" - statystyki również pokazują, że ludzie umierają - a dbasz o wygląd fizyczny i o zdrowie? - po co sobie utrudniasz życie? :D x x ""Związki warto utrzymywać póki dają partnerom satysfakcję."" - kolejny egoista, który widzi tylko w związku SWOJĄ satysfakcję - a gdzie w Twoim życiu jest miłość ? x x "" Jak można przysięgać coś czego nie jest się pewnym?"" - można i się starać a przysięgasz przed Bogiem, który pomaga małżonkom kiedy idą Jego Drogą

Gość gość
Jakim Bogiem? przecież istnieja sluby cywilne :O

Gość gość
jeszcze czego, ogarnięcie chałupy to zawódsmiech.gif jeszcze wypłaty od męża-alfonsa wymagaj, beka. xxx O tak beka , tylko z twojej niewiedzy :D Durny sad na rozprawach uwaza, ze kura domowa wykonuje prace , która przyczynia sie do wzrostu majatku malzestwa i nawet potrafi ja wycenic :D No , jak zatrudniasz sprzataczke by nie brudzic swoich ręczek to pewnie wykonuje to za kopa od ciebie ,nie ? :D A zapomnialam , ze ty nie masz przątaczki :D

Gość gość
oj a co wy tak tej broken dowalacie? odbijacie piłeczkę bo prawdę pisze, he? :P

Gość gość
chyba wzięła leki :classic_cool:

yyy jak mieszkam sama na mieszkaniu ogarniam je w sobotę czy piątek po popłudniu. po ślubie kurze dupa rośnie to może być ciężej a ogarnianie bachorów to kwestia instynktu jakoś kurki mają czas siedzieć na kafe i napiertalać to i na zmieniania pieluch będzie czas.

Gość gość
""Jakim Bogiem?"" - Stworzycielem Nieba i Ziemi - który, Jest Miłością i źródłem miłości x x "" przecież istnieja sluby cywilne"" - wg nomenklatury pogan czyli współczenych ateistów

Gość gość
jakie to osiągnięcie posiadanie dziecka? największe patologie mają po dziesięcioro dzieci i uważasz,że oni tak wiele w życiu osiągneli? chyba żartujesz xxx No, niektórym nawet po in vitro sie nie udaje.. A na serio nie ilośc sie liczy tylko jakość. Osobiscie lubie dzieci i miec tylko 1 dziecko gdy mozna wiecej, to dla mnie skrajna patoligia i egocentryzm.

"- statystyki również pokazują, że ludzie umierają - a dbasz o wygląd fizyczny i o zdrowie? - po co sobie utrudniasz życie?" x Dbanie o zdrowie może realnie życie przedłużyć. Co innego jakby ktoś uroczyście sobie przysięgał że dożyje 90 lat - przeciez to by była czysta komedia. x "- kolejny egoista, który widzi tylko w związku SWOJĄ satysfakcję - a gdzie w Twoim życiu jest miłość ?" x Każdy kieruje się egoizmem. Tylko ludzie nawet sobie nie zdają z tego sprawy. Jak np dokarmiasz bezdomnego psa to robisz to tak naprawdę dla siebie bo czujesz własną egoistyczną potrzebę pomocy temu psu. x Poza tym wybacz, ale chyba nie sądzisz że ktoś powinien trwać w związku tylko dla kogoś. x "- można i się starać a przysięgasz przed Bogiem, który pomaga małżonkom kiedy idą Jego Drogą" x Piszesz o Bogu tak jakby jego istnienie było zweryfikowane.

Gość gość
broken pisze bzdury i to wciąż na ten sam temat ma obsesję na punkcie związków w których nie jest, nie była i pewnie nie będzie ma obsesje na punkcie relacji seksualnych, które jej nie dotyczą po prostu napiertala o tym cały czas, gdy tu siedzi wyraźnie widać, że bardzo się tym emocjonuje to nie jest normalne, żeby się tak nakręcać, czymś, co człowieka nie dotyczy ale widać dotyczy, czyli należy przypuszczać, że ma jakiś problem emocjonalny, lęk przed seksem, mężczyznami, pewnie też katastrofalnie zaniżoną samoocenę, na co wskazuje ta agresja wobec kobiet, które pozostają w związkach

Gość gość
broken lubisz sie *****c?

Gość gość
yyy jak mieszkam sama na mieszkaniu ogarniam je w sobotę czy piątek po popłudniu. po ślubie kurze d**a rośnie to może być ciężej a ogarnianie bachorów to kwestia instynktu jakoś kurki mają czas siedzieć na kafe i napiertalać to i na zmieniania pieluch będzie czas. xxx No na wszystko maja czas, zorganizowane te kurki , mio grubej du/py :D A o bachorach sie nie wypowiadaj, gó/no i nich wiesz :D Sami bezpłodni eksperci..

Gość gość
taaa kretynko, kolejna rzecz o której g****o wiesz, a pieprzysz bzdury. tradycyjny model jest sprawiedliwy. są pary, którym to pasuje. poza tym taka z ciebie "prawaczka" jak z koziej doopy trąba.

No na wszystko maja czas, zorganizowane te kurki , mio grubej du/py smiech.gif x nie wiem, może za pieniądze z k****enia się mężusiowi wynajęły sobie te sprzątaczki co piszesz A o bachorach sie nie wypowiadaj, gó/no i nich wiesz smiech.gif x tak? no tak. to ja przecież nie umiem wychować. wszystkie te idiotyczne tematy na kafe o wychowywaniu bezstresowych gnojów to moje:( x Sami bezpłodni eksperci.. x niom. chcę in vitro.

gość dziś taaa kretynko, kolejna rzecz o której g****o wiesz, a pieprzysz bzdury. tradycyjny model jest sprawiedliwy. są pary, którym to pasuje. poza tym taka z ciebie "prawaczka" jak z koziej doopy trąba. x tak, bardzo. Ty ogarniasz chałupę z trudem, boś leniwa, dajesz d**y mężowi i masz jego połowę pensji:D a wcześniej dawałaś za darmo, jakimś cudem. są takie pary. leniwa dzivka i frajer alfons

Gość gość
gość dziś

nadal chcę wiedzieć, co się kryje pod tajemniczym słowem stabilizacja, skoro są już ze sobą 6 lat. to co oni innego robili jak nie stabilizowaliXD choć z tą histeryczką z pewnością było to trudne. i czy poczucie stabilizacji jest wtedy jak "partner" stawia Ci jakieś g*******e śmierdzące ultimatum po takim czasie?:D

Gość gość
dobrze Ci powiedziała,nie czujesz że to ta do ślubu więc daj jej spokój i spływaj :-) jedno ważne.nie zmuszaj się do ślubu bo to żle wróży,ale też nie zawracaj jej gitary.osobiście jak słyszę że facet bał się oświadczyć a dzieci nastrzelał to uważam takiego za miękką oponkę tchórza albo oszusta samego siebie i kobiety której wciska że to jedyna,nie szanuję takich kolesi strachliwych pół życia nie szanuję też takich co się zmuszają :-) wszystko albo nic to jest najlepsze

Gość gość
kretynko nie przerzucaj na innych relacji z własnej chorej rodziny, jak twoja stara daje staremu za kasę to mogę jedynie współczuć. bo w związkach gdzie tylko facet pracuje, kobieta za to w zamian sprząta i gotuje oraz robi wszystko przy dzieciach. a skoro dla ciebie sprzątanie jest tylko w piątek lub sobotę to niezły syf musisz mieć w chacie, brudasko.

Gość gość
gość dziś

"dobrze Ci powiedziała,nie czujesz że to ta do ślubu więc daj jej spokój i spływaj jedno ważne.nie zmuszaj się do ślubu bo to żle wróży,ale też nie zawracaj jej gitary" x Pytam po raz kolejny - czy naprawdę ślub jest dla was celem samym w sobie?

. bo w związkach gdzie tylko facet pracuje, kobieta za to w zamian sprząta i gotuje oraz robi wszystko przy dzieciach. a skoro dla ciebie sprzątanie jest tylko w piątek lub sobotę to niezły syf musisz mieć w chacie, brudasko. x nie zauważyłam:) Ty pewnie robisz to codziennie, żeby Ci mąż więcej zapłacił nie ma innego powodu dla kafeterianki tylko portfel i plemnik. nawet nikt mi nie zdefionował stabilizacji? co to ma być? 6 lat jej nie było i nagle ma się pojawić, przyklepana papierkiem jak kupą?:D

Gość gość
ten uśmiech to miał być do gościa z ale nie wiedzieć czemu, w postach z godziną się nie pokazuje hm

Gość gość
no taka mentalnosc Polek- slub,dzieci i gary:o

Gość gość
domyśliłem się ;) :D wiesz, leki to ważna sprawa

Gość gość
""Dbanie o zdrowie może realnie życie przedłużyć."" - >> może << - ale nie musi - wypadek / choroby itd - to są również statystyki x ""Co innego jakby ktoś uroczyście sobie przysięgał że dożyje 90 lat - przeciez to by była czysta komedia."" - przysięga małżeńska mówi: do póki śmierć nas nie rozłączy - to nie jest żadna komedia tylko życie - prawdziwe życie - a nie wirtualne... x ""Każdy kieruje się egoizmem. Tylko ludzie nawet sobie nie zdają z tego sprawy."" - nie każdy - mylenie miłości z egoizmem - to jest dopiero pomyłka życia :) x ""Jak np dokarmiasz bezdomnego psa to robisz to tak naprawdę dla siebie bo czujesz własną egoistyczną potrzebę pomocy temu psu."" - kiedy czuje potrzebę pomocy słabszemu/mniejszemu/ głupszemu od siebie - to nie jest egoizm - ale miłość do innych stworzeń Bożych x ""Poza tym wybacz, ale chyba nie sądzisz że ktoś powinien trwać w związku tylko dla kogoś."" - z miłości trwa się w związku dla kogoś - dla męża... - dla dzieci.. - dla rodziny...? - które wymagają nie tylko miłości ale decyzji na całe życie - świadomej decyzji - i poświęcenia siebie w imię miłości - bo dziecko jest chore / mąż przemęczony / dom nieposprzątany - itd - miłość to postawa - a nie tylko motylki w brzuchu i rysowanie serduszek x "Piszesz o Bogu tak jakby jego istnienie było zweryfikowane." - jest zweryfikowane - to, że nie wszyscy Go chcą przyjąć do swojego serca i życia - bo wolą przyjemności świata doczesnego - to inna sprawa ...