Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość futuro1

Czy jest sens okazywać zainteresowanie kobiecie, która jest zajęta.

Polecane posty

Gość futuro1

Jest mila, ale to nie tylko do mnie. Ogólnie pogodna z niej dziewczyna. Podoba mi się, ale jest mężatką i ma dziecko czy jest sens okazywać jej zainteresowanie? Jak byście postąpili na moim miejscu. Tylko nie mówcie znajdz sobie wolną tylko ona mi się tak podoba. Poczułem coś do niej.

Gość gość
To czuj i rób z tym co chcesz. Jeśli jest łatwa, to nie będzie problemu, wkrótce po twoich zalotach znajdziesz ją przy twoim rozporku. Nie rozumiem po co ten temat?

Gość gość
mozesz okazac jej zainteresowanie, ale wyniknie pewnie z tego tylko to, ze poprawisz jej tym samopoczucie, a od meza i dziecka i tak nie odejdzie, w sumie same plusy :)

Nie ma sensu. W zależności od stopnia Twojego zaangażowania emocjonalnego będzie Ci bardziej lub mniej przykro. Wiem z doświadczenia, że są przypadki, kiedy nie można i nawet lepiej nie powinno się komuś okazywać zainteresowania w pewnych okolicznościach. Tutaj na forum piszą często "no jak Ci się podoba, to jej powiedz" albo "zaproś ją na kawę". No tak, tylko po co ? Trzeba zawsze rozważać okoliczności towarzyszące. Jeżeli osoba jest wolna to i droga wolna, ale jeżeli osoba mieszka na stałe za granicą lub ma rodzinę i małe dziecko, to trzeba się zastanowić, co dobrego i pozytywnego wniesie nasze działanie do relacji. Prawdziwa miłość stawia na pierwszym miejscu dobro ukochanej osoby, nie swoje własne. Jeżeli wiem, że i tak nic z tego nie będzie, nawet jeżeli druga osoba czuje to co ja, to wszelakie wyznania, zainteresowanie itd. nie mają sensu. Ta kobieta ma swoje życie, zostaw ją - niech sobie żyje, nie burz jej spokoju.

Gość gość
jest wiele ślicznych mężatek, jest też takie powiedzenie "nie wpierd......... się między wódkę a zakąskę

Gość gość
Chyba ze jest w małżeństwie nieszczęśliwa, maz pijak, dran, olewa ja. Ona moze bierze taka ewentualność pod uwagę ze go zostawi bo zle jest im razem. Wtedy jestem za tym abyś się starał o nią. Możesz to wyczuć będąc kumplem dorym, wyznawać nic nie musisz ale przecież kawa z kolega to nie zdrada. Kobiety zdradzają wtedy gdy nie ma więzi emocjonalnej z mężem.

Gość futuro1
mojemu koledze też się podoba. Zarywał do niej to mu powiedziała, że źle ją odebrał. Że pożartować sobie można, ale nic więcej bo oboje są zajęci. To znaczy, że nie mam co u niej szukać prawda?

Gość futuro1
podpowiedzcie coś oszalałem na jej punkcie

Gość gość
już ci podpowiedzieli, gamoniu. wal się, i zostaw ja w spokoju. tyle :classic_cool:

Gość gość
kto nie ryzykuje szampana nie pije

Gość onaaaaaaaa
A czemu nie, może tez jej się podobasz,może akurat nie jest szczęśliwa,zaryzykuj

Gość gość
No na pewno na poczqtku tak mowi, ze jest zajeta, zebys nie uznal jej za latwa. Ale wwrto byc blisko....

Gość gośćMarek
Mi tez podoba sie mezatka z dzieckiem jest slicza ,aniol o dobrej twarzy .Podkochuje sie w niej juz rok

Gość shausha
i wy macie jaja?hahaha, facet pewny siebie zawsze zaryzykuje..

Gość gość
WSZYSTKO MA SENS..

Gość gość
mozesz z nia porozmawiac

Gość gość
no tak, porozmawiać zawsze można, tylko po co, jak sytuacja jest jaka jest - kobieta jest zajęta i ma dziecko. Ma rozwalić sobie związek, potem autor się rozmyśli nie daj Bóg i kobieta zostanie sama z dzieckiem.

Gość gość
tez mi problem ,takie myslenie jest mysleniem na sex tylko i wyłącznie :D a nie na dalszę przyszłosc

Gość gość
a od kiedy to z powodu rozmowy z kimkolwiek zostaje się samotną matką? :O

Gość gość
no wlasnie

Gość gość
jesli kocha to nie zdradzi

Gość gość
a po co rozmawiać z osobą, zawracać jej głowę, jak i tak z nią nie zamierzamy sobie ułożyć życia ? żeby zrobić z niej kochankę ? albo powiedzieć "hej, no wiesz podobasz mi się, fajnie byłoby być razem, ale skoro ty jesteś zajęta i masz dziecko, to nic z tego nie będzie. Daj znać, jak będziesz wolna, do zobaczyska, pa ".

Gość gość
zrobi jak zechce

Gość gość
jak nie ma sensu to nie

Tyle fajnych dziewczyn dookoła a autor akurat sobie upatrzył dzieciatą mężatkę :D Czy jest sens ? To zależy od okoliczności. Jeżeli to kobieta, która jest szczęśliwa w małżeństwie to choćbyś się usrał nic nie wskórasz. Po co kobieta w szczęśliwym związku miałaby to kończyć dla jakiegoś przypadkowego absztyfikanta ? No chyba, że jest w nieszczęśliwym małżeństwie tj. mąż pijak, sadysta, przemoc w rodzinie i te sprawy, albo w ogóle uczucie się już wypaliło. Tylko, że to tak głupio wyskoczyć z tekstem "Hej, jak układa ci się w małżeństwie ? Kochasz męża? " :D Ale jako 'bliski kumpel' mógłbyś to wybadać. Choć szczerze... Twoje szansę oceniam na 1 do 1000

Gość onaaaaaaa222
sprobuj, swiat nalezy do odwaznych albo zostancie porpsotu dobrymi przyjaciolmi,,to nic nie kosztuje

Gość gość
jest sens, bo zawsze taka szmata może zdradzić jeśli jej się spodobasz i rzucić aktualnego faceta

Gość gość
spodobanie się to makabrycznie mało, by ktoś kto nie jest szmatą nią się stał tylko z takiego powodu jakby na to nie patrzeć, to szmaciarze odpadają w przedbiegach :classic_cool: