Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaszatanistka1994

Słucham metalu i jestem z tego dumna

Polecane posty

"ale nie jak wena się skończy i zostaje samo "fajne logo". " Przeciez World Painted Blood to dobry album, gdzie widzisz koniec weny? :) Znasz w ogóle dyskografie Slayera, czy tylko piszesz bzdurki, zeby dosrać zespołowi, którego nie lubisz ? :)

no i jak chce konkretów z twojej strony to uciekasz :D Slayer ma przestac grac, bo go nie lubisz, i skończyła mu sie wena bo tak, co z tego, ze ostania nadal wydają dobre płyty :)

Gość gość
Argumentacja roku: jak stawiasz wyżej zespół którego nie lubię od zespołu który lubię to nie znasz się na muzyce. :D

bo CoB jest słabszy muzycznie, tak po prostu, to nie tylko moja opinia. I nie zmieniaj tematu, napisz, które płyty slayera przesłuchałaś, skoro wysuwasz tezę o skończeniu sie weny, i podaj jakieś konkrety wreszcie bo jak na razie rzucasz tylko frazesami :)

czekam na odpowiedź :) Ale chyba jej nie dostanę, tak to jest jak ktoś wypowiada sie o zespole, którego muzyki nawet nie zna :) to ty sie tu skompromitowałaś, przykro mi, idź poobrażać inny zespół, ze ma skończyć grać bo skończyła mu sie wena i jest pełen komercji, mimo nie przesłuchania jego dyskografii :D