Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰 mmm

ojciec mojego dziecka

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰 mmm

Witam, mam 23 lata, EX 25, c贸reczka 1,5 :) Nie jeste艣my razem z b艂ahego powodu (patrz膮c z perspektywy czasu) - mieszkali艣my razem rok czasu, gdy si臋 urodzi艂o dziecko ci膮gle by艂y jakie艣 sprzeczki, humory, niedopowiedzenia. Nie pasowa艂o mi 偶e za du偶o zostawa艂 w pracy, by艂 ba艂aganiarzem itp. Te codzienne k艂贸tnie o nic doprowadzi艂y do rozstania. Rok czasu ju偶 nie jeste艣my razem, ka偶dy mieszka u swoich rodzic贸w, przyje偶d偶a pobawi膰 sie z c贸rk膮, czasami gdzie艣 pojedziemy we 3. W ci膮gu tego roku mia艂am innego, przez 2 miesi膮ce, on by艂 sam. M贸wi 偶e t臋skni za nami, jeste艣my wa偶nymi osobami w jego 偶yciu. Sama nie wiem co o tym my艣le膰, czasami 偶a艂uj臋 偶e tak wysz艂o i te k艂贸tnie si臋 mi臋dzy nami pojawia艂y. Zastanawiam si臋 czy s膮 jeszcze jakie艣 szans臋, 偶eby to odbudowa膰, 偶eby ma艂a mia艂a normaln膮, pe艂n膮 rodzin臋.. ale z drugiej strony podobno nie wchodzi si臋 po raz drugi do tej samej rzeki. Czy kto艣 mia艂 podobn膮 sytuacj臋?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
spr贸bowa膰 zawsze mo偶na :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 mmm
halo. moze ktos cos jeszcze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jesli czujesz ze macie szanse to warto sprobowac. skoro pojawily sie u Ciebie watpliwosci czy rozstanie to byl dobry pomysl to znaczy ze cos do niego czujesz. zastanow sie czy lepiej Ci z nim czy bez niego ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
macie bardzo dobry pow贸d 聽偶eby spr贸bowa膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
z tym wchodzeniem 2 razy do tej samej rzeki u mnie si臋 nie sprawdzi艂o. Weszli艣my do tej samej rzeki drugi raz i tak nam tam dobrze 偶e 9 lat siedzimy i do innej rzeki nam si臋 bynajmniej i艣膰 nie chce :D. Tylko my akurat dopiero teraz planujemy dziecko, nie wiem na ile to mo偶e robi膰 r贸偶nice. Po prostu wtedy si臋 jako艣 nie zgrali艣my.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
podobno nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeczy, ale u was jest jeszcze dziecko, dla ktorego mysle ze zawsze warto sklejac to co sie kiedys rozpadlo. moze teraz kazde z was dojrzalo, przemyslalo kilka spraw i juz nie bedzie popelniac tych samych bledow. zreszta wasza sytuacja nie jest rzadka, czesto pary przechodza kryzysy po urodzenie dziecka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wedlug mnie , jak najbardziej warto sprobowac :-) Stracic nie starcisz nic a zyskac mozesz wiele. Dla mnie powiedzenie 2 razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi : to tylko taki slogan, bo rzeka ciagle plynie , ta sama woda nie jest ,bo ciagle plynie , plynie .... Zycie tez jest ciagla podroza , madrzy ludzie dojrzewaja, staja sie bogatsi o doswiadczenia , czerpia nauke z popelnionych bledow. Jestes bardzo mloda i z latami masz szanse stac sie bardziej wyrozumiala , spokojniejsza i pewniejsza . Sprobuj podejsc jeszcze raz do waszej rodziny . To dobry czas , by dac sobie szanse . Powodzenia zycze .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 mmm
dzi臋kuj臋 bardzo, da艂y艣cie mi du偶膮 nadziej臋 na napraw臋 tego zwi膮zku :)

Udost臋pnij ten post