Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emel

Bielizna ślubna gdzie kupić?

Polecane posty

Gość emel

Słuchajcie, na początku marca wychodzę za mąż (!!!) i jestem w trakcie przygotowywania i kompletowania Wszystkiego co się ze ślubem wiąże. Gdzie można kupić komplet jakiejś ładnej bielizny ślubnej?

Gość gość
To zależy skąd jesteś. Mogłabym polecić Ci w Wawie fajny sklep.

Gość gość
Ewa bien albo triumph

Gość gość
W sklepie. Jak ci kuźwa ktoś ma powiedzieć, jak nawet nie podałaś swoich wymiarów? Inny wybór jest jak ktoś ma mikrobiust 65D, a inny jak 65JJ.

Gość gość
a w zwykłym sklepie z bielizną nie można? Esotiq, Triumph, Intimissimi

Gość gość
"Inny wybór jest jak ktoś ma mikrobiust 65D," x x Phi!!! Nie uważam się za posiadaczkę mikrobiustu! Może nie jest duży, ale na pewno nie mikro! :/

Gość gość
A ja się uważam, nosząc 65E :P Moja siostra z 70D też narzeka, że ma maleństwa. Kwestia proporcji i punktu widzenia :P

Gość gość
P.S. ja miałam biustonosz od Ewy Michalak, stanik "strapless" (polecam, fantastyczny do sukienek bez ramiączek!), a dół w zwykłym bieliźniaku kupiłam, szortostringi białe, z koronkowymi bokami (nie pamiętam jakiej marki, a szkoda, bo przewygodne były).

Gość gość
Witam serdecznie. Chcielibyśmy zaprosić Państwa do nowo powstałego portalu odnośnie organizacji wesel oraz ślubów. Strona jest w pełni darmowa . Posiadamy katalog firm, jak i dział sprzedam/kupię. Rejestracja konta na stronie jak i dodawanie ogłoszeń w wyżej wymienionych działach jest w pełni darmowa, i bez limitu. Jesteśmy nowo powstałym portalem którego głównym założeniem jest dotrzeć do jak największej liczby użytkowników poprzez rożnego rodzaju kanały takie jak mass media. Dlatego chcielibyśmy Państwa zaprosić do zarejestrowania się na naszym portalu Www.przepisnawesele.pl

Gość gość
na allinside.pl można najtaniej znaleźć ładną bieliznę i zwykłą i ślubną na pewno też ;) Wiadomo, koszty organizacji ślubu i wesela są bardzo wysokie, a tutaj można sporo zaoszczędzić ;)

Gość emel
65D to ma być mikrobiust? To jak ja mam się czuć jak mam 70b? ehh..

Gość gość
To zależy skąd jesteś. Mogłabym polecić Ci w Wawie fajny sklep.

Gość Sona111
A czego dokładnie szukasz? Sexi kompletu czy korygującej?

Gość emel
No skorygować co nieco też by się przydało :) Ale do czasu ślubu mam nadzieję, że schudnę i korygująca bielizna nie będzie potrzebna. Do Rita: Ja akurat z Łodzi, więc do Warszawy po bieliznę jechać mi się nie chce.

Gość buli00
Poszukaj coś w sklepie internetowym - wtedy nie ma znaczenia skąd jesteś.

Gość puszka007
Ja pamiętam jak wchodziłam za mąż (dawno temu co prawda a ze 3 lata będzie) to też kupowałam przez internet - bez stresu.

Gość emel
A gdzie? No niby czasu mam dużo, ale powiem szczerze, że w ostatnim czasie nalatałam się po sklepach i mam dość.

Gość puszka007
Wiesz co, z tego co pamiętam - na e-lady - dobra oferta.

Gość gość
Sprawdź te allinisde.pl. mają fajną bieliznę, sama tam kupowałam. Co prawda nie do slubu ale też taką elegancką koronkową i świetnie wygląda. W dodatku bardzo tanio mają.

Gość LillyWood
E-lady - ja kiedyś kupowałam - na próbę. Przesyłka doszła na czas - dobrze zapakowana. Także mam na liście sklepów godnych uwagi.

Gość click9000
Sklep godny uwagi? Dobre sobie. Albo coś zamawiasz albo nie.

Gość LillyWood
No ok, masz rację albo tak albo tak. Ale skoro wiem, że coś przyszło w terminie, w stanie takim jakim dotrzeć powinno, to znaczy, że następnym razem przy zamówieniu będzie pewnie tak samo. W e-lady zamawiałam jakiś biustonosz na wyprzedaży za jakieś nieduże pieniądze ( z tego co pamiętam, sporo było takich promocji) i widać, że obsługa się postarała.

Gość bat24
A jak u nich ze zwrotami? Ja to bym zamawiała, ale znając moje szczęście nic nie będzie pasować.

Gość gość
"65D to ma być mikrobiust? To jak ja mam się czuć jak mam 70b?" Wielkiej różnicy między jednym a drugim nie ma ;)

Gość gość
ale banda p*************ych spamerów :o Dzięki, wiem, gdzie NIE kupować. Spamują tylko desperaci, oferujący takie guano, że pies z kulawą nogą nie kupuje...

Gość gość
Co za pytanie. Ze zwrotami nie ma problemów. Oczywiście, jeżeli chodzi o dolną część bielizny - odpada. No ale wiadomo, że wszędzie tak jest.

Gość gość
oczywiście wiesz, że to jest niezgodne z prawem i muszą przyjmować zwroty wszystkiego, co wysyłają? :o ale co ja się pytam... góóóówniany sklep, to i taka sama znajomość prawa i obsługa klienta...

Gość Ania_87
Zdecydowanie Aller, ja się nie zawiodłam, Mój mąż zresztą też :)

Gość Ania_87
Zdecydowanie Alles, ja się nie zawiodłam, Mój mąż zresztą też :)