Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dumnorix

Brzydzą mnie ludzie, jedzący wieprzowinę

Polecane posty

Np. Moja koleżanka z roboty. Nie tylko ona mi się spodobała, ale mi dawała sygnały niewerbalne i werbalne (bez powiedzenia wprost, ale dopuściła się lekkich zaczepek słownych)... Potem zobaczyłem, jak wyciąga kanapkę z szynką, zaczyna ją pochłaniać, i coś we mnie zaczęło się kręcić :o

Wiesz dlaczego żydzi i muzułmanie nie znoszą świń - bo te są od nich mądrzejsze. Zdrowa i udana świnia to duma dla narodu który takie hoduje, a żydzi mogą tylko żywić się swoimi wychudłymi krowami, a arabowie wcześniej wybzykanymi kozami :D

Persefona - Pretendujesz do miana kretynki. W Piśmie jest napisane, że sam Jezus Chrystus powiedział, że ani jedna jota, ani jedna kreska nie przeminie z prawa, dopóki niebo i ziemia nie przeminą... Poza tym w księdze Izajasza jest napisane, że jedzących wieprzowinę spotka zagłada w dzień gniewu Bożego Iz 66:17

Gość gość
skad wiesz ze to byla szynka ze swini? moze koninka? :classic_cool:

Dinozaury jadły co chciały i jakby mogły to i świnie by pożarły i żadnego pisma nie potrzebowali, a jak bóg taki zapobiegawczy to mógł świń nie stwarzać. To go tylko stawia w idiotycznym świetle.

persefona - Jesteś za cienka w uszach, żeby zwierzęta miały być stworzone z myślą o twoim żołądku. Znajdź swoje miejsce w szeregu najlepiej...