Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tytuł filmu prosze pomozcie!!!

Polecane posty

Gość gość

Witam, szukam filmu ktory ogladam jakis rok temu w tv. film o Herkulesie.Herkulesa jako niemowle odnajduuje na morzu rodzina rybaka. Chlopiec znajdowal sie w skrzyni w ktorej byl razem z chyba matka ale niestety ona nie zyla.Maly Herkules przezyl. Dorastal w rodzinie rybaka.uwazal ich za swoja matke i ojca. plywali przy brzegu jakiegos urwiska i jakies dziwne postacie jakby kobiety ze skrzydlami zaczelay przewracac łodz na ktorej znajdowal sie Herkules wraz z rodzina . wszyscy oprocz Herkules zgineli. film swietny. wspaniale efekty specjalne. bardzo zapadl mi w pamieci moment gdy Ares przybyl do Zeus i sie z nim klocil pozniej bardzo efektownie zniknal. przepraszam ze pisze tak chaotycznie i bez polskich znakow. ale pomozcie mi bo szukam juz tego filmu baardzo dlugo. wydaje mi sie ze tytul dwuczlonowy.

Gość gość
Nie Herkules a Perseusz i nie Ares a Hades;) Podejrzewam, że chodzi Ci o film Starcie tytanów.

Gość gość
oooooooooooooooooo taaaaaak!!!! Dziekuj***ardzo to ten film.jestem bardzo wdzieczna za pomoc :) nawet nie wiesz jak mi poprawiles humor :)! milych snow:)

Gość gość
Ależ proszę bardzo:) Dobrej nocy:)