Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kailena

Jest ktoś kto chciałby pomóc rodzinie?

Polecane posty

Gość gość
nie warto pomagać....

Gość gość
na pewno nie komus kto na to nie zasluguje lenistwo to zaden powod zeby ktos ci cokolwiek dal jedynie kopa w d**e

Gość gość
takie cZasy, bachory robią i myśłą że im się należy

Gość gość
i czego zebrzesz teraz nie ma sie kasy o sie nie robi kolejnych bachorow proste no ale jak sie nie ma mozgu tylko dupa sie mysli to tak bywa

Gość gość
Stajesz się nudny gościu,więc mówię c****.Może wpadnie tu ktoś z kim będziesz mógł popsioczyć,bo takie pisanie ze sobą w końcu tez się nudzi

Gość kailena
Znudzi się :)

Gość gość
a tobie autorko nie znudziło się żebranie?dorosła zdrowa baba-wstyd

Gość kailena
Ja napisałam co miałam napisać, więcej jak ktoś chce wiedzieciec wiecej to mogę na email. A was czytam i się dziwie czy Wy czasem pomocy lekarza nie potrzebujecie.

Gość gość
ej mialas juz nie czytac komentarzy, ktos tu jest niesłowny

Gość gość
m lekrza... a ty trochę godności. Klepac dzieciory każdy debil potrafi

Gość gość
Nam też swego czasu się w życiu trochę pokomplikowało. Na początku drugiej ciąży byłam. Mąż miał cięcia w pracy i spadł na 2300zł. Ja leżałam w ciąży zagrożonej- bez kasy bo wcześniej pracował na zastępstwo. Było trochę ciężko ale daliśmy radę. Nie był to też jakiś wielki dramat. w połowie ciąży znalazłam pracę- pisałam artykuły na str internetowe. W pozycji leżącej i półleżącej nie jest to łatwe ale jak trzeba to człowiek da rade.JAk dziecko się urodziło i jeszcze dużo spało to też pracowałam w necie. Później znowu była chwila posuchy aż zaczęłam powoli uaktywniać się zawodowo. Dzisiaj dziecko ma dwa lata i już odbiliśmy się od dnia. Daliśmy radę sami- nie prosiłam o pomoc obcych ludzi bo uważam, że na podstawowe potrzeby mieliśmy. I Ty autorko też masz. Tylko kombinujesz jak pójść na skróty.

Gość kailena
Miałaś szczęście że znalazłaś taką prace. Ja szukałam i się nie udało, chcieli jakąś opłate początkową. Jeśli ktoś ma namiary na prace w domu to proszę o podanie

Gość gość
opłata początkowa? z kogo ty idiotę próbujesz zrobić?:D:D:D

Gość gość
ciąża zagrożona ale caluśki dzień na kafe siedzieć to już nie problem?

Gość kailena
Tak dziś prawie caluśki. Pociecha pojechała dziadków odwiedzić w ich święto.

Gość gość
idz do roboty tepa p**do albo lepiej jeszce zrob se kolejnego dzieciaka chyba nie widzialas ludzi ktorym naprawde potrzebna jest pomoc

Gość gość
matko co za leniwa roszczeniowa baba :-o

Gość kailena
Tak!! chcieli ode mnie opłate wstępną a niczego nie chcieli najpierw wyjasnić na czym ta praca miała polegać

Gość gość
My ci mamy namiary na robotę dać? Kobieto- ogarnij się! Siedzisz w tym necie cały dzień to zrób coś konstruktywnego. A jak nie znajdziesz pracy to też dasz radę związać koniec z końcem- oszczędnie będziesz musiały żyć ale sie da. Facet niech gdzieś dorobi-za te 2 tysiące pewnie nie robi od rana do nocy i jeszcze w weekendy. Ludzie za 1200 żyją to ty za 2000 pociągniesz.

Gość gość
cay dzień na necie a my mamy JEJ PRACY SZUKAC no parsknęłam śmiechem :D

Gość kailena
A przestań pisać co ja mam robić. Tyle w temacie.-

Gość kailena
No szukaj szukaj, a co Ty nie możesz? A tak na poważnie to już koniec tematu z mojej strony, dziękuje za chwile czasu.

Gość gość
Autorko - nie żal Ci zdrowia dzieciątka nienarodzonego? Siedzisz tutaj cały dzień. Nie wstyd Ci?

Gość gość
ciża zagrożona aler komp cacy?

Gość gość
cóż za hipokryzja

Gość gość
Jak amsz ciaze zagrozona to maz niech znajdzie dodatkowa prace. To wy, rodzice jestescie za dzieci odpiwedzialni, nie obcy ludzie. Ktos podal ci namiary na forum pomocowe - pomocne emamy. A ty siedzisz i z uporem maniaka na kafe klepiesz.... Prowo?

Gość gość
nie-leniwa krowa.. po co zrobić cokolwiek jak może napisać łzawą historię a naiwniacy dadzą///

Kailena nie bierz do głowy.To krzykacze.Jak sami mają takie prace i zaradni są to co robią cały dzień na kafe??Bóg jeden wie:))Ja ostatnio napisałam że staram się o czwarte dziecko,mam dom,biznes od nikogo nic nie chcę to i tak mnie nawyzywali że z mopsu chcę ciągnąć choć nigdy zasiłku nie wzięłąm rodzinnego bo dochody duże.Zobaczę co mam z ubranek.Trochę będzie niedużo bo jak pisałam ja staram się o następne dziecko.CZWARTE!!! ale chętnie pomogę. A teraz drodzy sfrustrowani krzykacze jedźcie po mnie.Miłego dnia!!!

Gość gość
Stać Cię - to się staraj i o szóste. Będzie miał kto pracować na nasze emerytury przynajmniej.

Gość liagendemum1972lwtdf
to jak przekraczacie limit to nie jest tak zle, dostaniesz tez becikowe to kupisz dziecku rzeczy ja swojemu zrobilam wyprawke z ciuchbudy zreszta wozek lozeczko tez za pare groszy uzywane Jasne http://oan.co/20