Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczarowana0301

seks na pierwszej randce

Polecane posty

Gość zaczarowana0301

Witam. Co sadzicie o seksie na pierwszej randce ? Chłopak ogromnie nalega. Twierdzi, ze jeśli się z nim przespie na pierwszej randce to mogę liczyć na długotrwały związek( on wlasnie zakończył 4 letni ) jak będę wyglądać w jego oczach? Czy może uznać ze nie mam do siebie szacunku i zachowalam się jak dziw*a czy raczej gralam fair ? Zaznaczam ze jestem dziewica i mam 19 lat.

Gość gość
Moim zdaniem to nie byłaby randka, a seks-spotkanie. Typowe dla wyzwolonych i pewnych siebie ludzi. Jeżeli ktoś ma 19 lat, jest dziewicą i pyta o to na forum, to nie jest coś dla niego. jak na prowo to 8/10

Gość gość
prowo 0/10 nie ma 19 letnich dziewic

Gość gość
co za d**ek z tego "chłopaka". :( nie ma się nad czym zastanawiac. olej go.

Gość gość
Kazdy facet by tak chcial bo poco zabiegac ,starac sie ,czekac jak mozna odrazu miec ?

Gość zaczarowana0301
Nie ma 19letnich dziewic ?! To najwyraźniej jeszcze się z nimi nie spotkales/as. Ciezko olac jeśli mi na nim zależy.

Gość gość
obniżasz loty pysiaku, pisząc takie teksty

nie spotykałabym się z takim facetem, który proponuje mi z góry seks. widać, że nie Ty się dla niego liczysz tylko Twoje ciało, tylko seks. po co Ci taka znajomość? olej go i przerwij tę znajomość, póki Cię nie skrzywdził.

Gość gość
hłopak ogromnie nalega. Twierdzi, ze jeśli się z nim przespie na pierwszej randce to mogę liczyć na długotrwały związek x O mało z krzesełka ze śmiechu nie spadłem :P I może będzie lepiej dla autorki jak pozostawię to bez komentarza, może kobiety delikatniej to wytłumaczą autorce.

Gość gość
To ja mam inną propozycję, skoro po seksie ma być trwały związek, to chajtnijcie się w weekend i po problemie, on będzie miał seks, a ty męża :)

Gość gość
Dobre!

Gość gość
Ja pierdziele, taką propozycję rzucić dziewicy... nawet chyba prawiczek wie, że to powinno być coś wyjątkowego dla niedoświadczonej kobiety, przyjemność z pierwszego razu jest wątpliwa, ale chociaż powinno to wyglądać jak należy, czyli: 1. Musisz tego chcieć 2. Musisz ufać facetowi 3. Musisz wyzbyć się wstydu i skrępowania, co na seks spotkaniu nie będzie łatwe, bo nawet doświadczeni się stresują w takich sytuacjach. 4. Musisz być w pełni zrelaksowana i odprężona 5. Facet musi być cierpliwy, czuły, delikatny i wyrozumiały 6. Musi być odpowiednia atmosfera, dużo czasu... itp, itd. Facet ewidentnie chce zaliczyć, być może nawet "zemścić się" na tobie za nieudany związek, albo na siłę szuka pocieszenia, aby zapomnieć o byłej. Pogoń typa, bo to śmieć, a nie facet i wcale nie dziwię się że jakaś laska go rzuciła. A na przyszłość, nie wierz w słowa facetów, tylko zwracaj uwagę na to jak się zachowują i jak cię traktują.

Gość gość
sex jest za dobry żeby go uprawiać przed ślubem facet chce ciebie wykorzystać gdyby ciebie kochał to poczekałby z tym do ślubu a tak jesteś kolejna spermoworem powiedz mu zeby szedl do burdelu