Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwolnić cycki!!! O publicznym karmieniu piersią

Polecane posty

Gość gość
Pochwal się jak długo karmiłaś córki

Gość gość
gość dziś "bez wywalania wymion"?? masz wymiona?? fajnie krowo won do obory :) No skandal! dali krowie internet i kopytami nawala na kafe, okropność!

Gość gość
babo niczym sie nie bede chwalila czy nie chwalila...Kp tyle ile uwazalam za stosowne-nie o tym temat.Jednak kp i zima i latem,na plazy.Nikt oprocz meza i corek nie ogladal moich piersi czego zapewne o tobie napisac nie mozna.Jasne ze nikt nie zwroci kobiecie z cyckiem wyjetym kp duze dziecko-przejdzie zniesmaczony i tyle.Ten temat nie zatruwa mi zycia:)Znosze wiele niefajnych rzeczy w zyciu to zaakceptuje i to bo co pozostaje:)...Nie zmienia to faktu ze chcialam sie wypowiedziec i udzielilam sie w tym temacie.Ja kp i uwazajaca to za faktycznie przezycie ktore moze (NIE MUSI dla kazdej i to rozumiem)byc cudowne:)Jednak aspekt dostrzegania w tym wszystkim takze ludzi wokolo i mnie jako jednostke cywilizowana,pokazujaca piersi mezowi i nikomu innemu,jest NIE BEZ ZNACZENIA.

Gość gość
do 19:33 nic nie zrozumialas z mojej wypowiedzi...szkoda. moje wypowiedzi sa wlasnie o podobnych Tobie kobietach. coz jak napisalam swiata nie zmienimy i od zawsze na zawsze beda takie jak ja-kp i rozumiejace ze nalezaloby to robic dyskretnie nie tylko ze wzgledu na ludzi wokolo ale i sama siebie,swoja intymnosc,poczucie wstydu czlowieka cywilizowanego ,subtelnej kobiety i takie jak ty-traktujace piersi nie jak piersi ale jak wymiona,sadzace ze obowiazkiem innych jest bezwarunkowa akceptacja twojego wyboru ze ktos idzie i widzi cycka i glowe dziecka(we wrzesniu jak bylo cieplo moje ostatnie wspomnienie dziewcze lat ok 28 park uczeszczana drozka,mnostwo lawek takze ustronnych ale ona wybrala te gdzie spaceruje duzo ludzi,ostentacyjnie wisi piers i ona dzidzie lat 2do tego cycka tuli-brak slow...). pozdrawiam bo obowiazki wzywaja:)

Gość gość
A ja karmiłam na plaży jakoś nikt nie odwracał się zniesmaczony :p

Gość gość
A wystarczy się przykryć pieluszka albo lekkim kocykiem. Moja koleżanka( fajna dziewuszka swoją drogą) niedawno urodziła córeczkę i jak do mnie przychodzi to siada sobie daleko i się przykrywa albo idzie na spokojnie do innego pokoju nakarmić małą i obie jesteśmy zadowolone. A raz byłam u kolegi i jego siostra(taka patola, że nawet nie wie z kim dziecko ma) wyj***la cycka przy mnie i przy całej swojej rodzince bez pardonu. Czyli od razu widać patologiczne bezwstydnice będą wywalać cyce a fajne kobietki zrobią co mają zrobić nie obnażając się i nie pokazując jakie to są ważne i mają wszystko gdzieś. Tyle na ten temat. Aha i jeszcze można poruszyć temat dzieci w restauracjach i na plażach, koszmar.

Gość gość
Karmie wszedzie, jezeli dziecko jest glodne to dostaje mleko. Jak wy jestescie glodne to jecie, czy czekacie az wrocicie do domu, bo komus moze JEDZENIE przeszkadzac. Mylicie jedzenie, ktore przyjelo sie mozna robic niemal wszedzie, z innymi potrzebami fzjologicznymi.:) Jestem ubrana zawsze na cebulke, koszulka do karmienia a na to druga koszula lub bluza. Nic nie widac, ani brzucha ani piersi, bo co to za przyjemnosc swiecic biustem. NIIGDY nie mialam nieprzyjemnosci zwiazanych z kp, moze dlatego, ze nawet nie widac czy kp czy tule dziecko. Wiec smieje sie hejterom w nos i robie swoje jak trzeba.