Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondyneczka87

Implantacja zarodka, jakie miałyście objawy? kontynuacja

Polecane posty

Gość Margaretka1986
Reni, czekamy na wynik testu! Myszko, widzisz, Ty masz tyyyyle objawów a ja nic, tylko ból brzucha jak na @ a poza tym nic, więc zapewne dostanę. W czwartek ide na betę bo testu chyba nie ma sensu robić. Myślisz że wyjdzie w 28dc?

Gość kasiek151
reni gratulacje :) czekamy na kolejny test :) Dziewczyny a u mnie dzieje sie cos dziwnego :( wczoraj chyba przeszlam grype żoładkowa, bol brzucha, rano biegunka pozniej wymioty a dzis zero objawow ciazy :( piersi mnie nie bola, nie mam mdlosci, czuje si bardzo dobrze i od czasu do czasu mam skurcze brzucha :( tak sie boje ze cos z moja fasolka nie tak :(

Gość zamyslona_myszzka
Margaretka to zalezy jakie masz cykle i kiedy byla owu. Mysle ze mozesz sprobowac z testem :)

Blondyneczka to wraca w moje urodziny hihi ja jestem po @ i biorę tabletki dopochwowe jak je słońce będą staranka chyba i potem znowu kuracja powinnam to zrobić 12 dni pod rząd ale myślę że w miedzy czasie parę dni przerwy na staranka nie zaszkodzi tym bardziej ze tamte czopki są na inny wirus wiem nie powinnam jak nie jestem zdrowa ale tak mi szkoda tego miesiąca :(

Aga ja nie wiem jak to jest ze staraniami i braniem leku na infekcje ale wydaje mi sie ze moze lepiej wyleczyc do konca i z czystym sumieniem wrocic do staran... bo jak sie przerywa kuracje to takie rzeczy lubią wracac :/ a za 2 tyg impreze masz :D

Renii daj znać jak ten drugi test lub beta :) Margaretka możesz spróbować robić test, a ile zostało Coi do @? Kasiek jak się boisz ze coś może być nie tak, to najlepiej idź do gina, on Cię przebada i się uspokoisz Baletka co u Ciebie? Zamyślona a ktry masz dzień cyklu? ile Ci zostało do terminu @ ? :-) ja zaczęłam kolejny urlop i znów tydzień laby :)

Dziewczyny byłam na becie jutro o 12 dopiero wynik :-) Wczoraj kupiłam test,dzisiaj rano szukam i szukam testu w wc i nigdzie nie widzę,co się okazało mój mądry kochany wyrzucił bo myślał,ze to puste opakowanie po ostatnim testowaniu wrrrr FACECI !!! Więc nowiutki test pojechał na wysypisko śmieci :-(

A tak z innej beczki coś długo Blondi się do nas nie odzywa?

Gość gość
Reni, czekamy na dobre wieści! Ja mam cykle 30 dniowe ok. owulacja była od 13/14 dc.

Gość zamyslona_myszzka
Teoretycznie @ powinnam dostac w srode. Bo raczej mam 28 dniowe cykle. W piersiach dzis ciaglo coraz czesciej, glownie z boku w lewej. Ale mam przeczucie ze to na @. A moje przeczucie mnie jeszcze niestety nigdy nie zawiodlo. Dzis z kolei mialam znowu idiotyczny sen. Tym razem ze z badan wyszlo ze mam niedroznosc jajowodu i musze zaczac sie leczyc na bezplodnosc :/ Kurcze ja sama nie wiem skad tak glupie sny sie biora. Co do innych objawow to jakos wogole nie smakuja mi slodycze. Dzis u mamy na sile juz zjadlam ciasto imieninowe. Zmierzylam tez sobie cisnienie i nie wiem czy to ma cos do rzeczy a raczej jestem niskocisnieniowcem wiec takie tez mialam cisnienie. Za to puls mialam az 100 :/ A caly czas siedzialam sobie spokojnie wiec skad by sie taki wzial....niewiadomo...

Co do snów to ja tez miewam jakieś nie z tej ziemi,można by było film nakręcić :-)

Gość zamyslona_myszzka
Nie chodzi o to ze doszukuje sie objawow na sile bo tak jak wyzej napisalam jestem pewna ze w ciazy nie jestem i @ przyjdzie :) Poprostu opisuje pewne zmiany ktore poprostu zaobserwowalam :)

zamyslona jakie zmiany? to ze CI ciastko nie smakowalo? ja oczywiscie zycze Ci 2 kreseczek ale zaczynasz szalec, i jak widac ciagle o tym myslisz bo nawet Ci sie to sni i to dosc mocno...z jednej strony piszesz ze uwazasz ze przyjdzie @ a z drugiej opisujesz najdobniejsze roznice w zachowaniu organizmu... dlatego jako dobra ciotka mówie Ci wyluzuj troszke :) juz niedlugo będziesz wiedziala czy sie udalo:)

Gość zamyslona_myszzka
No blondyneczka moze i masz racje. Ale tak jak mowie czuje ze @ przyjdzie jutro, najpozniej w srode :)

Gość kamilusia122
Witam was kobietki:-) Reni trzymam kciuki oby spełniło się twoje marzenie :-) zamyslona mnie też tak bolały piersi to były chwilowe uklucia jak podczas karmienia piersią. Poczekaj do jutra albo pojutrza i testuj bo umieramy z ciekawości. Ja niestety dziś juz 6 dzień krwawie i strasznie duzo tych twardych nieraz czarnych skrzepow mi leci. Wczoraj rano jakby kawałeczek twardego miąska we krwi mi wypadło miejscami było różowe. Głupie uczucie jak np stoję przy kasie w sklepie i czuje skurcz dość bolesny i czuje jak leci i takie sluzowate nitki krwi. Kiedy to się skończy... Nie mam kiedy iść do lekarza bo w mojej przychodni rejestrują na kwiecień a prywatnie mnie teraz nie stać a w szpitalu jak im udowodnie ze poronilam chyba tylko wynikami krwi pierwszy z beta 16,75 a drugi po 6 dniach 1,20 to mnie wysmieja ze z czym ja przychodzę. Powiedzą ze jak taka niska beta to nawet nie Zdążyło urosnąć itp itd. Nie wiem już co mam robić a czuję się coraz słabiej i w głowie mi się kręci.

Kamilusia spokojnie. Po poronieniu niepokoić powinno Cię krwawienie o wiele silniejsze niż pierwszy dzień miesiączki - to krwotok i niesie ryzyko wykrwawienia - wtedy bez zwłoki na izbę przyjęć. Jeśli tak się nie dzieje, to musisz uzbroić się w cierpliwość. Krwawić możesz nawet około 2 tyg, na pewno dłużej niż podczas normalnej miesiączki. Jedz produkty zawierające żelazo, żeby uzupełnić niedobory krwi (tak na wszelki wypadek). Możesz się też spodziewać, że pierwsza miesiączka po poronieniu będzie bardziej obfita i dłuższa lub bardziej bolesna, choć to nie jest regułą.

kamilusia122 Ja jak poroniłam to tez tak miałam nawet wyjsc do sklepu nie mogłam ponieważ bardzo słabo sie czułam myślałam ze się przewrócę do tego okropny ból brzucha i zawroty głowy,ale jeśli jest tak źle to możesz pojechać do szpitala kurcze taki maja obowiązek by cie przyjąć,chociaż wiem jak to jest w naszych szpitalach niestety :-(

Ja to dzisiaj dziewczyny mimo ładnej pogody cały dzień bym płakała :-(

Gość Evi1705
Oj Reni ja tak miałam że jechałam do pracy leciała piosenka w radiu a mi ciurkiem łzy ciekły.... oczywiście lepiej Sie nie na kręcąc ale kto wie co to będzie :-)

Gość kamilusia122
Iczozord ja mam jakby całe podbrzusze opuchnięte jak lekko nadusze to jajniki bolą. Krwawie taka bardzo żywa czerwona krwia na przemian z ciemną i czarne skrzepy mnie właśnie niepokoją bo czemu one są czarne. Parę godz spokoju i na nowo. Myślałam że poronienie na tak wczesnym etapie ciąży nie objawia się aż takim krwawieniem. Ostatnio w 8 tyg poronilam i krwawienie było o wiele łagodniejsze a teraz 5 tc (od ostatniej @) i jest katastrofa. Skąd się tam bierze tyle krwi i skrzepow... Kiedy to się zdążyło tam nazbierać i te kolory... Juz bym chciała o tym zapomnieć ale nie mogę bo co patrze to leci i ta świadomość że kolejne dziecko ze mnie uszło...

Gość zamyslona_myszzka
Kamilusia a powiedz jaka byla Twoja szyjka ? Bo z tymi piersiami to jest wlasnie tak jak mowisz..kluja raz na jakis czas.. tak jak podczas karmienia

Ja nie miałam doła z powodu fasolki tylko jakiś dzisiaj miałam marny dzień, cały czas smutna chodziłam nic mnie nie cieszyło,być może podświadomie jakoś się martwię :-( Niestety mój T jest tyko w weekendy i już mnie tez to dobija.

zamyslona troszke taktu, dziewczyna przerazona tym co sie dzieje a Ty ja o szyjke pytasz.... Kamilusia ja Ci nie pomoge bo nie wiem jak to jest, a moze ta ilosc krwi zalezy od tego jakie bylo endometrium ktore co cykl nie ma identycznej grubosci... strasznie Ci wspolczuje... 3maj sie

Reni kobieta w ciąży ma doły i radości kto wie :) czekamy do jutra! Blondyneczka mone masz rację z tym leczeniem ale tak mnie kusi :) chyba nie robie imprezki bo z kasa krucho ale spędzimy razem miły wieczór :)

Gość zamyslona_myszzka
No tak.... Kamilusia bardzo przepraszam...

kamiusia poczekaj jeszcze trochę a jak nie ustąpi to krwawienie to idź do lekarza bo to też wiecznie nie powinno trwać ?!