Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondyneczka87

Implantacja zarodka, jakie miałyście objawy? kontynuacja

Polecane posty

Gość Gabi Gje
ŁAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Justyneczkaaaaa :) :) :) :) gratulujęęęę :> ale się ciesze! JUHUUU :D

maomi podziwiam Twoją pamięć, ja musiałabym pisać takie tasiemce z notatkami pod ręką :). U mnie wszyscy dookoła mają chłopców więc nie obraziłabym się jakby u mnie udało się i byłaby dziewczynka ale wiadomo, radość z każdej płci będzie niesamowita :). A w ogóle jak to jest z tą płcią, słyszałam, że kochając się przed owulacją jest większa szansa na dziewczynkę a w owulacje na chłopczyka ale tego nie weryfikowałam w żadnej fachowej literaturze, to prawda?

Maomi, super ze Ci powoli mdłości mijają. Moga wymeczyc człowieka co? :) Ja juz coraz lepiej, powoli zdrowieje, dziękuję za pamięć :* Kochane wiem co przyzywacie :( ja juz tez się zastanawiam czy będzie nam kiedyś dane mieć dzidziusia.. Ehh... W końcu idę na monitoring, niech sprawdzi mój gin czy w ogóle mam owulke. :) Iczozord a jak u Ciebie ? Jak się czujesz ? :)

Olilia długo już się starasz? przynajmniej w tym tygodniu wyjaśni się jak to wygląda u mojego męża. Przed chwilą napisał mi, że poszukał, popytał kolegów i umówił się na badanie nasienia, nawet nic nie powiedział, że planuje :)

Doris w Tym miesiącu będzie rok jak się staramy o maleństwo.. To jest dziwne, bo jak ktoś nie chce dziecka to od razu zachodzi a jak ktoś chce bardzo to zawsze jest z tym problem.. heh...

Olilia a robiłaś już jakieś badania? widziałam, że wybierasz się na monitoring, am nadzieję, że wszystko będzie w porządku :) Mnie nawet z racji wieku przeraża perspektywa rocznych starań ale wiem, że jest milion czynników, które są niezależne od mojego "bardzo chcę". Spróbuję to wszystko sprawdzić, zobaczymy co wyjdzie. Mam nadzieję, że kwestia psychiki i napinania się nie jest tak ważna jak piszą bo mam naprawdę mocną spinkę i jakoś nie umiem sobie (może jeszcze nie umiem) poradzić ze zluzowaniem.

Gość Evi1705
maomi dopiero 8 czerwca :) czuje jak mały sobie skacze więc się nie denerwuje :) agnieszka ja też niby nie miałam problemów a jednak wspomagacze dostałam....

Maomi,Gabi dziekujeeeee!!!! Tez sie ciesze :))W koncu sie udalo,:-) Co do wizyty to w dopiero w srode ide.Moja Pano Gin.wtedy przyjmuje.Tak wiec musze uzbroic sie w cierpliwosc :)

Maomi właśnie nie wiemy kiedy sie teraz do tej lekarki wybierzamy bo ona w środku dnia zawsze jest a oboje z mężem pracujemy do 17-18 a nasi szefowie jak na złość nie chcą juz nam dawać na chwile obecna dni wolnych bo wiadomo jak to jest z tym jak sie pracuje u prywaciarza..

Gdyby nie błąd tej jego lekarki to on juz na pewno miałby termin na swoj***adania i na zabieg...

Byłam u gina nic nie zapłaciłam dziwne ale nie chciał nic za monitoring powiedział żeby zrobić badanie nasienia i 3 miesiące starań i wtedy będziemy robić drozność jajowodow. Owulacja przebiegła prawidłowo było cialko zolte. wiec wychodzi ze mam owulacje prawidłowa tak się cieszę dziewczyny! :-)

a i oczywiście kazał nie myśleć o ciąży odciąć się i koniecznie zająć czymś innym ale jak to zrobić eh :(

Cześć Dziewczyny :) Widzę, że to w pewnym sensie wątek zamknięty, bo się tu znacie, ale można się chyba dołączyć? :) Bo ja właśnie jestem bardzo ciekawa tej implantacji zarodka i chciałabym posłuchać od innych dziewczyn jak to u nich wyglądało. A najbardziej to mnie ciekawi, czy któraś z Was miała krwawienie/plamienie (różnie na różnych forach to nazywają) implantacyjne a jeśli tak, to jak ono mniej więcej wyglądało . Ktoś, coś ?? :)

Gość Nitka_
Dziewczyny poszłam do tego gin i jest pęcherzyk! Trafiłam chyba cudem bo przy takich cyklach jak moje to nielada wyczyn:) pęcherzyk mały 14mm endo 4,7(?) nie wiem co to znaczy:) nawet jesli nic nie wyjdzie to cieszę sie ze jestem zdolna do owulacji. Mam sie zgłosić na monitoring w sobotę i zobaczymy czy pękł czy rośnie i jak endo bedzie za małe to cis tam mam dostać. Evi jak to było u Ciebie? Jakie miałaś wymiary tego wszystkiego ? Wiem ze jeździłaś na monitoring.

Nitka ja chodziłam i nadal bede chodzic na monitoring i cos masz endo cienkie ale moze do owu jeszcze podskoczy, ja przy owu pecherzyk mam min 18-19mm a endo kolo 10 albo nawet12, juz nie pamietam... jedynie pamietam ze jak przed clo mialam endo 6 to mi moja gin powiedziala ze za cienkie... a teraz musisz sprawdzic czy Ci dorosnie i pęknie bo to ze produkujesz to juz wiesz:)

Blondyneczko No wlasnie po to mam isc w sobotę i jak bedzie nadal endo za cienkie to bedziemy je lekami pogrubiać:) dziekuje ze mi napisałaś jak to było u Ciebie, teraz pozostaje czekac i sie przytulać;)

Nitka żaden problem, służe pomocą:) a teraz nie mysl o niczym tylko przytulaj swojego faceta:) co ma byc to bedzie;) wazne ze cos robisz i sprawdzasz jak sytuacja:)

Z przytulaniem bedzie cieżko, bo do środy jestem sama, ale potem juz sie nie wywinie. Mam nadzieje ze nie bedzie za późno :)

Gość kamyczek85
Hej dziewczyny Wlasnie wyszlam od gina, bede miec monitoring przez dwa kolejne cykle, jal sie wtedy nie uda to meza mam na sperminogram wyslac a jak to bedzie ok to droNosc jajowodow, No i co dla mnie wazne przewiduje ze dostane okres bo mam za grube endometrium, Aha i za monitoring nie bede placila

Gość Evi1705
Blondyneczka piękne en do :-) inka kontroluj to czy dochodzi do pęknięcia bo mi rosło czasami do 18 i nie pękało.... ja miałam pęcherzyk 24 mm i endo 9 mm. Zgodzie się z blondyneczką że rzeczywiście cienkie masz en do :-( witam nową forumowiczke :-) co do implementacji to bywa na prawdę różnie raz jest plamienie a raz nie ma naj pewniej czekać do @ :-)

Gość Evi1705
Agnieszka to dobrze a w końcu jakie miałaś endo ostatecznie ?? I tak będziesz o tym myślała a zapytałaś Sie lekarza co myśli o duspathonie bo ja bym chociaż spróbowała jako wspomagacz dla ciałka żółtego :-)

Evi własnie endo mi sie poprawiło po clo, owu tez jest bez clo ale i tak jak moj M bedzie to bede brala:) plus monitoring:) no i moze jak on bedzie na stale to wkoncu wyluzujemy i zaskoczy:) bo jednak presja czasu przy tych delegacjach byla ... Aga mialas progesteron w normie? bo jak tak to duphaston nie ma sensu:)

Gość Doris32
Agnieszka, Kamyczek rozumiem, że chodzicie do ginekologa prywatnie? Mam w takim razie cichą nadzieję, że może i mój mnie nie zrujnuje finansowo :D. Wytłumaczcie mi proszę jak dokładnie wygląda ten proces - idzie się 2 razy? 3 razy? przyznaje, że pierwszy raz zetknęłam się tutaj z monitoringiem i nie wiem czy to, że mój ginekolog kazał mi przyjść 10 dc na usg żeby zobaczyć pęcherzyki oznacza początek monitoringu czy jak.

Gość gość
odkupie duphaston i luteine maryjalimanska@yahoo.com email pisany razem bez odstepow

Gość gość
Hejka! Czy u którejś z Was 3 dni przed @ test był pozytywny?

Gość kamyczek85
doris byłam dziś prywatnie ale na monitoring bede chodziła do niego do przychodni nfz więc powiedział że za free, nie wukrywam że mnie ucieszyło. mam iść 4 razy przed owu a potem raz zobaczyc czy pękł. trochę często , nie wiem czy z pracą to pogodzę ale cóż, coś się ściemni