Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondyneczka87

Implantacja zarodka, jakie miałyście objawy? kontynuacja

Polecane posty

Gość Naomincia
Dziewczyny tak sobie myślę... jak to jest z ciążą wynikającą z opóźnionej owulacji? Moja była dopiero ok 19-20 dnia licząc od pierwszego dnia ostatniej @. Znaczy to, że wszystkie zachodzące procesy będą opóźnione o te mniej więcej 6 dni tak?

Gość Naomincia
Kasiek potrzeba Wam teraz dużo siły!:* I tego Wam życzę

kasiek podaj proszę wyniki te najważniejsze parametry niech rzucę okiem może nie jest tak zle trochę już się na tym znam. bo rozumiem ze chodzi o azoos*****e tak? napisz prosze

Gość Gowsik
Azoospermia może mieć także podłoże genetyczne. Polecałabym wizytę w Poradni Genetycznej. Badanie może potwierdzić lub wykluczyć mechanizm leżący u podłoża problemu (mikrodelecje regionu AZF na chromosomie Y).

Gość kasiek922
jest tylko uplynnienie 30 obj. 6.1 pH 8.0 lepkosc prawidlowa a reszta zero pisze ze nie wykryto plemnikow chyba najgorsze co moze byc. Moze dla tego ze troszke mu wylecialo i nie calosc dal niewiem ehh juz na piątek zapisani jesteśmy ja niewiem już sama

kasiek kurcze, 3majcie sie, nie wolno sie poddawac, podaj wszystkie parametry tak jak pisze aga , moze nie jest tak zle Evi moze i powiem, ja mialam kiedy przy duphastonie plamienie ale to bylo prawdziwe brudzenie a nie 3 kropki i to bylo ok7dni po owu to mi dawke zwiekszyla i przeszlo :-) aga nie doszukujcie sie przyczyny i to jeszcze 10lat temu, nie stresujcie sie przeszloscia bo to niczemu nie sluzy

Kasiek to ze troche wylecialo to nic... pozatym bardzo duza objetosc byla, no napewno bez konsultacji z lekarzem sie nie obedzie, zlec***ewnie dodatkowe badania i napewno,zjadzie przyczyne

kasiek mogę przypuszczać co czujesz ja po wynikach mojego tez byłam załamana i mówiłam sobie no nie wierzę w to to niemożliwe. mimo to podaj proszę opis. a wy zawiezliscie nasienie czy pobrano w labo? bo wiesz czasem może jak byś transportowala to może wyniszczyc plemniki. Lekarz napewno karze zrobić ponowne badanie bo przy 1 nie ma prawa stwierdzić bezpłodności. a jak twój mąż się trzyma dla niego też pewnie to nie dociera? trzymaj go na duchu mimo wszystko :-)

Blondyneczka wiem już się nie doszukuje przyczyny ale wiesz jak to jest ciągle się o tym gdzieś tam myśli :-/ a jak u ciebie sytuacja czysto? może tescik zrobisz?

Gość gość
Blondyneczko ja dzisiaj rano dostałam @ :(, a wczoraj w nocy już na papierze zauważyłam, ale wyjątkowo krótko mnie bolało, z godzinkę. Ehh... Za tydzień jedziemy zbadać nasienie męża. Kamila.

Aga testowalam rano bo od dzis nie bioreduphastonu i negatywny, wiec czekam na @ i w zasadzie juz sie z tym pogodzilam, ale narazie jest czysto

Kamila kurcze,szkoda :-( a mial byc taki piekny ten wrzesien :-( , moj w tym miesiacu tez powiedzial ze powtorzy badanie nasienia

szkoda dziewczyny ze tak nam się los toczy. Badania nasienia napewno nie zaszkodzą żeby powtórzyć.

Gość Naomincia
Faktycznie los Was tutaj nie oszczędza... ale za to może kolejny miesiąc będzie bardziej owocny w dwukreskowe wyniki:) Blondyneczko a Ty nie miałaś robić testu 10?

Witam staraczki :) to moja pierwsza rejestracja na tego typu forum... Tak o moim przypadku.. Nie mialam owu, 2 cykle bralam clo. Moze ktoras ma cos jak ja.. w poniedzialek 31.08 dostalam zastrzyk na pekanie, potwierdzona owu na usg i teraz czekanie.. Co dziwne od dnia owulacji kluje mnie dol brzucha, jajniki, dzis moze troche bardziej, nawet jak na @ bo cale podbrzusze.. myslicie, ze to moze byc tematpwa implantacja? Od paru dni mam bialy sluz, straszne gazy i lekki bol lecztaczki przy podcieraniu. Termin @ mam na 19.09, wiec na test za wczesnie ;( Dodam jeszcze, ze te objawy moga byc skutkiem zastrzyku :( Do tego wstaje nad ranem zawsze siku, a nie pije duzo przed snem.. Test podovno po zastrzyku pokazuje pozytyw, wiec musze czekac do @ Moze wczesniej zdecyduje sie na test..ale moze ktoras ma lub miala podobne objawy???

Gość Gowsik
Dziewczyny, trzymajcie się! Pisze to do Was osoba która 18 lat temu pokonała nowotwór. Mocno trzymam za Was kciuki i głęboko wierzę że los się kiedyś odwróci.

Blondyneczko ja dziś tez nie wytrzymałam i zrobiłam test i niestety u mnie też negatyw. Ale w piątek musze powtórzyć bo jeszcze mam jutro wziąć luteine. No cóż... Miało być pięknie a wyszło jak zawsze.. i tak samo jak wy, tez jedziemy z mężem na badanie nasienia, bo jeszcze nie badal. Z reszta ja też muszę jeszcze szereg badań zrobić :) Kochane, ale co nas nie zabije to nas wzmocni!

Kasiek przykro mi bardzo, trzymajcie się z mężem i wspieracie się nawzajem. Może najlepiej jeszcze raz zrobić to badanie? Jedzcie do specjalistycznej kliniki. My z moim M za badanie nasienia będziemy płacić ok.400 zł. I badanie od razu robią po oddaniu. Inaczej wynik może być fałszywy...

Moze odezwie sie ktoras, ktorej sie udalo? :) Forum o implantacji, a raczej odbiega... Wspolczuje kobietki bo ka do badan nie dptarlam jeszcze. Staralismy sie prawie rok jak poszlam do lekarza i sie okazalo, ze nie mam owulacji.. Juz mi czasem sie odechciewa, a podziwiam Was za tyle wkladu w to.

Gość BlondiiM
Ja niestety mojego M na żadne badania nie mogę namówić, ba, nawet od brania witamin się wykręca. Uważa że jemu to nie potrzebne. Czuje że wszystko spoczywa na moich barkach i źle mi z tym :( ja biorę witaminy, robię jakieś testy, biegam do lekarza a on nic. Mało tego jego matka uważa że strata pierwszego dziecka to moja wina :( co prawda nie powiedziała mi tego prosto w twarz ale dała mocno do zrozumienia. Mam dziś jakiegoś doła, musiałam się wam wyzalic. Tydzień do owu, mam nadzieję że tym razem się uda. Pozdrawiam was :*

BlondiiM Dosypywania do jedzenia nie polecam witamin, ale to dziwne. Stron tu mnostwo i sie nie cofam, a jestem tu nowa.. Moze on nie chce albo sie boji z jakiegos powpdu ojcostwa :( Moze nie dopuszcza do siebie, ze cos moze byc nie tak po jego stronie. Moj maz sam szukal co moze i dla siebie wspomagajacego kupic, zeby tez jakos pomoc.. A potem sie okazalo, ze brak ovu.. Glowa do gory bo w dole sie nie uda :) Powodzenia

Gość Evi1705
Ciąża obumarła poronienie może wynikać nie tylko z powodu problemów u kobiety mój leknarz powiedział że mógł to być słabszy plemnik itp wiec wina nie może być przepisana jednej osobie. Przykro mi dziewczyny ze wam Sie nie udało :-( kasiek lekarz powinien zalecic wam powtórkę badan ale juz na miejscu w klinice i pewnie tak będzie po tym jak Sie dowie ze dowoziliscie nasienie ... narazie sie nie denerwuj bo wynik może być nie prawidlowy

Gość gość
Nie dociera to do mnie że mam @, bo codziennie w terminie owulacji się kochaliśmy... Biorę od paru dni siemie lniane, a to do jogurtu, a to do płatków na mleku rano, może w przyszłym miesiącu jakoś to wpłynie na śluz. K.

Gość gość
Blondyneczka i Olilia przypominam że ja też zrobiłam przed@ test i wyszedł negatywny. A@ nie przyszła ;-) po terminie@ test był już pozytywny. Tak więc glowa do góry! Brzuch i piersi bolały mnie identycznie jak przed@ i tez się zamartwialam. Kasia

Kamila wiem dokladnie co czujesz, przeciez wszystko robimy tak jak nalezy, a mimo to nie ma 2kresek, jak to jest wogole mozliwe ? :-( wiem Kasiu wiem ale do mnie przyjdzie jutro @ czuje to w kosciach....

Gość Gowsik
Dziewczyny, czy uważacie że jest sens testować 10 dni po ostatnim przytulaniu nie mając pewności kiedy nastąpiła owulacja? Potencjalnie @ może przyjść w każdym momencie, jeszcze nie jest spóźniona biorąc pod uwagę długość moich cykli. A może poczekać te 14 dni od ostatniego przytulania (i bliżej potencjalnego terminu @ według dłuższych cykli) i wtedy próbować? Nie chcę przesadzać w żadną stronę bo wiadomo jak łatwo się rozczarować.

Gość Meeg88
Zawsze lepiej czekac do dnia @ :) Tylko gorzej doczekac! Ja mialam potwierdzona ovu 8/9 dni temu i nie chce ryzykowac...

Kasiu, Tobie się udało :) ale ja niestety nie mam takiego szczęścia. Kurcze, a było tak pięknie. Piękny pęcherzyk, idealny owulacyjny śluz, starania dokladnie na owu, a mimo tego test negatywny.. No nic czekam jeszcze, w piątek rano zrobię znowu test i wtedy będę wiedziała na 100%:) Blondyneczko a ja za Ciebie mocno trzymam kciukasy i mam nadzieje ze jednak ta wredna @ nie przyjdzie do Cb:))