Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alex1233

Zrozumieć Kobiety..Kolejny ....

Polecane posty

Gość Alex1233

Wiam , chciałbym uzyskać poradę , wytłumaczenie pewnego zachowania co po niektórych kobiet.. Nie jestem "przystojniakiem",a ni tam super brzydal ot taki facet niczym się nie wyróżniający , zdarza mi się od czasu do czasu takie sytuacje których nie potrafię rozszyfrować..To może na przykładzie. Pub.Wychodzę z toalety(nie ,nie obsikałem się;)) stolik a przy nim atrakcyjna dziewczyna(przodem) i dwóch facetów(tyłem do mnie), obczaj am , no fajna,idę (nie nie do niej tylko w jej kierunku) patrzę a on patrzy się na mnie a dokładnie prosto w oczy , podejmuję kontakt wzorkowy ,idę , droga daleka do drzwi do których zmierzam,na jej twarzy obojętność- zero uśmiechu, pustka,odpuszczam i wychodzę (ciężko by było trafić w drzwi gdybym parzył się jej w oczy),,,,Koniec. I po co się parzyła ?zrozumiał bym uśmiech, oznaczał by zainteresowanie,ale ta pustka w jej oczach.....jak była sama bym "podbił" i tak też ze dwa razy zrobiłem, "gapienie" się trwało z 30 s, zapytałem o imię itp.a rozmowa przebiegła jakby na mnie totalnie wylała kubeł zimnej wody , na siłę i nic z tego...hm...po co się wpatrujecie jak nie jesteście zainteresowane,jak mnie dziewczyna nie interesuje to po prostu odwracam wzrok po co tak się wpatrywać , rozumiem że można obczajać, ale żeby tak wpatrywać się w prosto oczy przez minutę?? zdarza mi się to od czasu do czasu w mniej lub bardziej podobnych sytuacjach...Oco chodzi???

Gość gość
zrozumiesz jak dorosniesz stopka: Kim byl Pol_Pot?

Gość gość
Niektóre kobiety lubią mieć poczucie, że oczy mężczyzn skierowane są na nie, chociaż one nie muszą być zainteresowane znajomością z nimi... To u niektórych buduje poczucie pewności siebie. Może nawet u większości? Stokrotka

Gość aleksander1233
Po pierwsze dziękuje za merytoryczną odp stokrotka, z twojej wypowiedzi dochodzę do kilku nie wiem czy właściwych wniosków Ów kobiety czują się niedowartościowane czy to będąc w związku czy też będąc samotnymi,to że powiedzą "nie" czyni je inteligentniejszymi , piękniejszymi czy jakoś tak według nich,i według nich nie wiem jak to ująć "lepsza" kobieta to ta która więc razy sprowokuje faceta a powie "nie", jeszcze nie rozumiem kwestii takiej,bo co innego tzw. oglądanie faceta czy na odwrót , a co innego bezczelne gapienie się prosto w oczy

Gość gość
może się zamyśliła, może jej kogoś przypominałeś i tyle, co to gapienie się w oczy to jakieś zobowiązanie jest?

Gość aleksander1233
ale to nie chodzi o pojedynczy przypadek.,oczywiście że to nie zobowiązanie ,rozumiem spojrzenie nawet dłuższe ale nie gdy to traw parędziesiąt sekund

Gość aleksander1233
a właściwie dopóki nie odpuszczę

Gość aleksander1233
a właściwie dopóki nie odpuszczę, ma wrażenie że jak byśmy usiedli naprzeciw to spojrzenie trwało b by aż by pomarli z głodu;)