Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niania na podsluchu....proszę o radę

Polecane posty

Gość gość

Witam,od jakiegoś czasu mam pewne podejrzenia,ze niania źle traktuje moje dziecko.Syn ma rok i nic mi jeszcze nie powie,ale czuje,ze cos jest nie tak. Znajoma poradzila mi zalozenie podsluchu.Czy korzystacie z takiego urzadzenia i czy możecie polecic mi jakas konkretna firme/model urządzenia?Sporo tego na allegro,ale nie wiem czy te tańsze tez będą ok? Mam mieszkanie 70 m i nie mam pojęcia na jakie parametry zwrócić uwagę. Pomóżcie proszę

Gość gość
Kamerki internetowe nie są drogie, ale tak serio to uważam, że to kiepski pomysł i nie poprawia bezpieczeństwa dziecka. Jak niania chce się znęcać nad dzieckiem to zrobi to na spacerze np. albo tak, żeby nikt nie widział. Jeśli masz uzasadnione wątpliwości, obserwujesz dziecko i widzisz, że źle mu robi przebywanie z nianią to ją zmień.

Nie karmcie z***** to tylko niegroźny schizol który nie opuszcza tego forum. Dyskusji nie będzie. Założył temat i już pracuje nad kolejnym.🖐️

Gość gość
Kup kamerkę i zostaw w kazdym pomieszczeniu, sa takie mini ktorych nie widac. Ja bym dzialala od razu - po co dziecko narazac na traume?

Gość gość
Moglby mi ktoś podać konkretny,sprawdzony model urzadzenia? Za rozsądna cenę? Bede wdzieczna..

Gość gość
Ty nie badz taka wszystkim wdzieczna , tylko wroc do dziecka i sama sie nim zajmuj. Skoro jestes taka nieufna i podejrzliwa. Ile zaoszczedzisz??? niania, podsluch, kamerka, dojazdy do pracy, op*****l od szefa - same plusy. minusow brak.

Gość gość
autorko tematu: przypominam Ci że podglądanie gosposi pod prysznicem jest karalne

Gość gość
skąd kobiety macie takie przekonanie że niania lepiej wychowa wasze dziecko niż wy. Niani to niania tez potrzebuje żyć. Przewaznie niania to starsza kobieta albo jakaś studentka. Kto wam powiedział że ona będzie zajmować się lepiej od was za parę marnych groszy . Zamiast dawać d**y w pracy zajmijcie się swoimi dziećmi