Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent dla męża

Polecane posty

Gość gość

ustaliliśmy z narzeczonym że sprawiamy sobie prezenty na naszym ślubie - tzn nikt o nich nie będzie wiedział ale chcemy sie czymś odbarować. mój facet kocha szybkie samochody - jak myśłicie czy to nie mało romantyczny prezent - np przejżdżka po torze taki autem? czy celowac w coś bardziej osobistego?

Gość gość
Ja nie kupiłabym nigdy takiego prezentu, jest wg mnei za drogi. Facetom zawsze podobają się praktyczne prezenty, najczęsciej jest to elektronika. Ja postawiłam na smartwatch z allinside.pl i mój facet byłwniebowzięty ;) Serio, nie zapłaciłam dużo, a frajdę miał nieziemską hahaha

Gość gość
Moja znajoma mężowi w prezencie ślubnym dała kupon do salonu tatuażu, by jakiś sobie zrobił.

Gość gość
wbrew pozorom wcale to nie jest takie drogie, zależy oczywiście od samochodu. w Poznaniu masz np już od nieco ponad 100 zł przejazdy http://www.autoprezent.pl/

Gość gość
Najlepsza jest damska bielizna dla faceta. Ja kupuję, ubieram, a on ma radochę. Przy okazji sama sobie robię prezent. :D Kupiłam w tym roku bardzo fajną bieliznę erotyczną na dyskrecja pl i będzie szał. :)