Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY MACIE LADNE PRZEDNIE ZĘBY I SWOJE NATURALNE

Polecane posty

Gość gość

bo ja rycze /....mam 32 lata i juz jedna korone na jedynce/////zlamalam nieszczesliwie....wiem,ze to wstyd i nie mowie o tym nikomu....nawet do dentysty sie wstydze isc innego niz ten ktory mi to robil, bo boje sie ze skomentuje ze w tym wieku korona

Gość gość
Czys ty na glowe upadla?jaki to wstyd?ja mam dwie korony, na jedynce i dwójce, i to zrobione, gdy mialam 24 lata - niestety, mialam straszne problemy z tymi dwoma zebami, po zatruciu, wypełnianiu, leczeniu wygladaly tak paskudnie (przebarwione, sinozolte, fee), ze wstyd bylo sie usmiechac. Teraz prznajmniej nie mam kompleksow, a przeciez nikt nie chodzi z transparentem "Mam korony". Dentysta to lekarz, jakim prawem mialby robic ci jakies wąty z powodu korony?!

Gość gość
Dziwna jesteś...Wstydem by było gdyby ta 1 wypadła Ci z zaniedbania i nie wprawiłabyś tam sobie nic... Swoją drogą nie jesteś już taka młodziutka ... Młodsi od Ciebie mają braki ( co dla mnie jest OBRZYDLIWE )

Gość gość
wlasnie nie maja braków mieszkam w miescie a nie na wsi i widze jakie piekne zeby maja mlode dziewczyny...az zazdrosc bierze.... nie spotyka sie juz kobiet mlodych z brzydkimi zebami..

Gość gość
Tak i pewnie wszystkie te kobiety mają swoje naturalne zęby, idealnie białe, równe i bez atomu próchnicy. Takie rzeczy to na Kaukazie albo w dolinie Hunza.

Gość gość
a czemu mialyby miec nieswoje?? czy ty sama nie znasz wielu kobiet ?nie masz kolezanek?? moze sama zobacz wsrod nich jakie maja zeby.. jak sie dba o zeby to sie ma piekne i zdrowe.

Gość gość
Ja mam bardzo ladne, niedlugo skoncze 30 i zadnego ubytku , ale jestem arabka, u nas wiekszosc ludzi ma zdrowe zeby bo inaczej sie odzywiamy, malo cukru, wiecej na ostro, duzo warzyw i owocow a w owocach sa cukry naturalne

Gość gość12345676
"jak sie dba o zeby to sie ma piekne i zdrowe." g****o prawda, jak masz słabe zęby możesz latać do dentysty, myć sto razy dziennie najlepszymi pasami i tak będą się psuć i kruszyć :O Dbanie nie ma tu nic do rzeczy

Gość gość
malo kto ma teraz zeby zepsute.. ja widze sporo osob bo taka mam prace i widze czesto jakie maja ludzie zeby i maja sliczne..i zdrowe

Gość gość
Widze, ze za duzo to ty do roboty w tej swojej pracy nie masz, skoro masz czas na to, aby zagladac ludziom w zeby :O. Ja piernicze, baba 32 lata, a problemy jak dziecko z gimnazjum.

Gość gość
pracuje jako asystentka stomatologa ,wiec normalne ze widze zeby ludzi i zaglądam w nie:) ale sama nie chodze do zadnego dentysty innego .tylko do tego ,z którym pracuje..wstyd mi i tyle..

Gość gość
ja mam swoje zeby (65 lat), zawsze zdrowo jadlam i lykalam tran (teraz wole pic, moj faworyt gal pomaranczowy)

Gość gość
ja mialam w miare jasne ,ale krzywe :O wlozylam kase w aparat ,wybielilam tez i mam z******te ,ale kasy poszlo w chuj plus bolu od aparatu itd..nie zaluje zrobilabym to jeszcze raz