Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dyzio Swawolny

Moja dziewczyny miała innych przede mną, a ja przed nią żadnej. To boli.

Polecane posty

Gość gość
>>>Tylko, że ty brałeś w tym udział, nie stałeś jak słup soli, byłeś otwarty.<<< Przesunąłem na taśmie, część jej (i swoich zakupów), by mogła wygodnie wyłożyć resztę. Przy okazji zaczęła się naturalna, niewymuszona rozmowa. Podobnie pogadałem sobie przedwczoraj z dziewczyną, która wpuściła mnie przed siebie do kolejki (miała pełny koszyk, a ja tylko kostkę masła). Ona poszła jeszcze po coś, kolejka przesunęła się, więc zacząłem wykładać na taśmę zakupy z jej koszyka. Gdy wróciła, podziękowała i pogadaliśmy do czasu skasowania mojego masła :D. Tyle, że ja w odróżnieniu od 92 i jemu podobnych, nie oczekiwałem niczego więcej, oprócz miłej pogawędki :). Dlatego nie byłem sztuczny.

Gość gość
A niby kiedy 92 zdał maturę ?

22:56 - Mają żony? Mają. A jak sobie to załatwili, to już ich sprawa. To jest właśnie przyczyna waszego bólu d**y: nie macie nic do zaoferowania, a chcielibyście dziewczyny z pierwszej ligi. Przykro mi, chłopcy, to się nie wydarzy.

Gość gość
Ależ jasne,że możecie mieć dziewczynę. Wystarczy nie wybrzydzać za bardzo :P tu siedzi wiele prawiczków a każdy chce mieć laskę jak wyborów miss world.

Gość do Haze
nie szukamy wcale pieknosci. mam ladna dziewczyne, ale jestem nieszczesliwy ze nie mialem wczesniej innych i na dodatek wkurza mniej moj wyglad - chcialbym byc ladniejszy

Gość gość
>>>mam ladna dziewczyne, ale jestem nieszczesliwy ze nie mialem wczesniej innych<<< Jesteś burakiem pastewnym :(. Pisze ci to facet. Szkoda dla ciebie dziewczyny, z którą jesteś.

Gość gość
>>>A skąd to wiesz że nie mamy akurat żadnych dóbr materialnych?<<< Wtedy nie żylibyście na garnuszku mamusi. x >>>Skąd wiesz co sobą prezentujemy od wewnątrz?<<< Wasze posty mówią to bardzo wyraźnie.

Gość do Haze
po prostu zaluje pryszczatej mlodosci podczas ktorej o kobietach moglem sobie tylko pomarzyc. gniewam sie do dzis z tego powodu na matke nature.

Gość do Haze
ja zarabiam nienajgorzej, a mieszkalem z rodzicami, bo nie widzialem potrzeby wyprowadzania sie z domu na jakas stancje, gdzie nie byloby zmywarki albo gdzie musialbym nosic wegiel po schodach i palic w piecu

Gość gość
>>>po prostu zaluje pryszczatej mlodosci podczas ktorej o kobietach moglem sobie tylko pomarzyc. gniewam sie do dzis z tego powodu na matke nature.<<< Ja miałem w podstawówce wielką nadwagę i... najładniejszą dziewczynę w klasie :). To chyba jednak nie od wyglądu u chłopców zależy :D.

Gość gość
>>>ja zarabiam nienajgorzej, a mieszkalem z rodzicami, bo nie widzialem potrzeby wyprowadzania sie z domu na jakas stancje, gdzie nie byloby zmywarki albo gdzie musialbym nosic wegiel po schodach i palic w piecu<<< I tym różnisz się od SAMODZIELNEGO mężczyzny :D

Gość do Haze
rzadko takie przypadki sa, wiec nalezy Ci pogratulowac. ja mialem mniej szczescia. wiec mam prawo miec pretensje do losu o to, ze dzis nie potrafie sie poczuc spelniony...

Gość do Haze
ale jak widzisz mam atrakcyjna kobiete. moglem oszczedzac pieniadze na wklad wlasny do mieszkania oraz dostojnie jesc i nie zalowac sobie kasy na browar

Chodziło mi o to co w przyszłości mi przypadnie w wyniku spadku - grunty, nieruchomości, mieszkanie itd. Czyli jest co wnosić do związku. Stale mi to moja babka powtarza a żeby znaleźć fundusze na utrzymanie tego i płacenie podatków jeszcze mam czas. Posty na kafe nie nadają się do orzekania na czyjś temat. Największą bolączką pozostaje wykombinowanie tej dziewczyny. Załóżmy nawet że nastawiam się na te gorsze z wygląd I co dalej? Jak wy to widzicie? Jakim cudem ją wytrzasnąć?

Gość gość
>>>oraz dostojnie jesc<<< Co to znaczy: dostojnie jeść :D :D :D ? Ty masz wkład, a ja miałem w wieku 20-stu lat mieszkanie, w którym spotykali się wszyscy moi znajomi :). Oczywiście mieszkanie sam zdobyłem, a moi rodzice starali się to uniemożliwić :(. Myślisz, że będąc grubasem w podstawówce miałem lekko ? Przynajmniej raz w tygodniu musiałem bić się z kimś, kto usiłował mnie zgnębić.

Gość do Haze
czyli jesc jak dostojny pan :) jesli masz ponad 40 lat, to pewnie mieszkanie kupowales w innych czasach, kiedy nieruchomosci bylo duzo tansze. pisales tu kiedys jako misio? w takim razie nie jestes przypadkiem po zawale?

Gość gość
>>>jesli masz ponad 40 lat, to pewnie mieszkanie kupowales w innych czasach, kiedy nieruchomosci bylo duzo tansze.<<< Nie rozśmieszaj mnie. W tamtych czasach cena mieszkania na wolnym rynku była kilkakrotnie wyższa niż teraz (w stosunku do przeciętnych zarobków). Nie napisałem, że kupiłem mieszkanie, ale że je miałem, czyli miałem do niego wyłączne prawo :).

Gość co jest w tym
zlego, ze facetowi przeszkadza przeszlosc kobiety?

Gość gość
Autorowi nie przeszkadza to, że jego dziewczyna była NORMALNA, ale to, że on sam ma g_wnianą przeszłość i to jest bardzo nie fair wobec tej dziewczyny :(.

Gość gość
ja w wieku 13 lat bawiłam się w zorro :p

Gość gość
Akurat masz się czym przejmować, teraz jest przecież tylko twoja :P