Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivre97

Nie umiem pokochać innego

Polecane posty

Gość vivre97

Witam, od jakiegoś czasu jestem w związku z mężczyzną bardzo miłym, uprzejmym, chociaż dla mnie troche za "normalnym" ;D jest on we mnie bardzo zakochany, planuje nam przyszłość itp. Ja jednak czuje że nie potrafie go tak naprawdę pokochać... Bo caly czas kocham byłego, byłam z nim długo i byłam pewna i nadal jestem, że to miłość mojego życia, ta idealna druga połówka jabłka... Byliśmy w sobie zakochani jak nikt. Potem ja wyjechałam i poznałam kogoś innego, zostawiłam mojego ukochanego, ale szybko zrozumiałam swój błąd i to że nie umiem bez niego życ i wróciliśmy do siebie. Jednak po jakimś czasie on mnie rzucił bo uznał, że po tamtej przerwie jest ze mną tylko z przyzwyczajenia. I niby sie rozstaliśmy ale dalej sie spotykaliśmy, całowaliśmy, spaliśmy ze sobą, aż nikt nam nie wierzył że nie jesteśmy już razem. Dopóki on nie znalazł sobie nowej... To zabolało tak jak samo rozstanie albo nawet bardziej. Obecnie on z nią nadal jest, a ja mam tego nowego chłopaka. Którego nie umiem pokochać i boje sie że nigdy nie dam rady nikogo innego... Od naszego rozstania mineło tyle czasu ale nie było dnia bym o nim nie myślała... Co robic...

Gość CrashC
Hi, otóż: W pewnym momencie znalazlas kogos innego... Mimo, ze uznalas to pozniej za blad, nie bedzie ci to wybaczone... Musisz z tym zyc...

Gość Nazwalem corke Symonia
umiesz miloscnjestzarezerwowana dla prowadzeniawspolnegogospodarstwa domowegoiplodzenia bachorkow