Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowany22

Co mogla mieć na myśli??

Polecane posty

Gość zdezorientowany22

Mam na oku jedną dziewczynę, znamy sie od roku, ale do tej pory do niczego między nami nie doszło. No takie kumplowanie. no i żadne nic z tym nie robi - chyba za niesmiali czy cos takiego. i ostatnio chciałem z paczką znajomych ją wyrwać na oblewanie sesji a ona sie wykreciła i powiedziała ze nie idzie i że "ja lubię być sama". To oznacza że coś się jej odmieniło, już o mnie nie myśli? Zaczynam się nad tym zastanawiać po paru jeszcze innych sprawach, napisala mi też niedawno smsa typu"uda ci się znalezc szczescie, zycze ci milosci i spelnienia". dziwny sms. w sumie ostatnio sie cięlismy sporo, może juz ma mnie dosyc? :o

Gość gość
po prostu się już zniecierpliwiła, że przez rok takie pasywne, ni to kumple, ni flirt, to było. Albo sie chłopie weźmiesz w garść i o nią zawalczysz, tak aby poczuła, że jest ważna i wyjątkowa, albo ktoś bardziej zdecydowany ci ją zwinie.

Gość gość
Zlewa cie już, rok czasu miałeś i NIC? :D

Gość zdezorientowany22
To jakie macie najlepsze sposoby żeby jej pokazać jak dla mnie jest wazna? Srednio mi idzie wyrazanie uczuć wprost. Do tego jak powiedziala, ze lubi byc sama, to mam jeszcze wiekszego pietra.

Gość gość
a jak często jej cokolwiek proponujesz ? wypady, kino i te sprawy ? jak często się widujecie ?

Gość gość
Nie odpuszczaj może nie wszystko stracone ;) Zależy Ci na niej ? Nie rezygnuj

Gość zdezorientowany22
Raz na tydzien cos proponuję, ale raczej w grupie innych znajomych. Ale od ponad miesiaca już rzadko się zgadza na te wyjścia.

Gość gość
ja też się jej nie dziwię. wyjście w grupie to nie żadne wyjście. w sensie to nie jest nic, co mogłoby chociaż przypominać randkę i cokolwiek oznaczać. nic dziwnego, ze się na te wyjścia nie zgadza. nie możesz się bać. juz teraz sprawa jest na ostrzu noża. albo zawalczysz ostro, albo zapomnij o niej.

Gość gość4141
Zaproponuj spotkanie tylko Ty i ona bez innych przyzwoitek, tylko na miłość boską nie proponuj spotkania SMSem tylko zadzwoń a najlepiej pojedź osobiście i powiedz, że nie wyjdziesz dopóki się nie zgodzi. Już dłużej nie czekaj tylko weź głęboki oddech i ruszaj, na co czekasz?! Powodzenia !! :)

Gość zdezorientowany22
dzieki spoko latwo mowic, ale sam do konca nie wiem czy chce teraz przejsc na inny etap, ale nie spodziewalem sie ze ona zrezygnuje w ogole.

Gość gość4141
To jak Ty nie wiesz czy teraz chcesz przejść na inny etap to my tym bardziej tego nie wiemy :( Może ona rezygnuje w ogóle bo zależy jej na Tobie ale widzi , że nie ma szans na coś więcej i postanowiła się wycofać, tego też nie wiemy. Najlepiej jak z nią porozmawiasz i sam spytasz co oznacza ten jej sms "uda ci się znalezc szczescie, zycze ci milosci i spelnienia" Nie męcz się co dalej, dlaczego tak napisała, tylko działaj. Rozmowa w cztery oczy to najlepsze co możesz zrobić. Żyje się tylko raz. Głowa do góry :)

Gość gość
Więc albo Ci na niej nie zaleay albo jakaś c***a jesteś.

Gość gość
Jeśli ją chcesz - zaproś na randkę Jeśli nie - daj spokój, znajdzie sobie kogoś innego do związku :)

jeżeli przez rok nie dostała impulsu że Tobie zależy, bo w zasadzie Ty sam nie potrafisz tego sprecyzować. wychodzenie na dwór, na miasto w gronie kolegów to jest zupełnie inna sprawa, to jest udowodnienie, że traktujesz ją na stopie koleżeńskiej.

Gość zdezorientowany22
:o:o nie mialem wczesniej dziewczyny i jestem w tych sprawach dosc niesmiały. Zreszta jest pare lat starsza ode mnie, i liczyłem że może ona pierwsza wyjdzie z inicjatywą, z tego co słyszałem była już w związku.

z takim podejściem to stracisz ją nawet jako przyjaciółkę/koleżankę. wyciągnij rękę do niej, przecież dała Ci sygnał, że już nie chce tak dalej. co Ci szkodzi? spróbujesz, przekonasz się. nie przekonasz się- stracisz ją. możesz tylko zyskać :)

Gość gość
teraz to już musisz zagrać va banque, co w sumie tracisz, jak nic nie zrobisz, to o niej zapomnij: zaproponuj piwo/kino/spacer, czy co tam lubicie, ale we dwoje, powiedz jej, że nie chcesz jej stracić, że ci zależy itp. Jeśli liczyłeś na to, że ona pierwsza itp...gdzie ci mężczyźni - kobieta musi czuć sie kobietą, a nie kumplem. Ona zagrała, tak jak większość z nas by zrobiła: albo wóz albo spadaj, bo kumpla to ja w tobie nie chcę.

Gość gość
Po co mu odpisujecie, skoro sprawa jest przegrana, koleś nie ma jaj. Młody weż idź dorośnij, nabierz pewności siebie i wtedy rób nadzieje kobietom, bo jak dla mnie - i pewnie dla tej biednej dziewczyny - jesteś śmieszny. Zero decyzji, zero męskości.

Gość gość
Bosze jakbym czytała o sobie hehe. Z tamtym gościem na szczęście nie mam kontaktu, a teraz jestem w udanym, normalnym związku. :) Może to nie jest Twój czas na dziewczyny autorze. :)