Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sobie poradzilyscie po poronieniu?

Polecane posty

Gość gość

Jestem 3 dni po zabiegu mam dzieci ale teraz nie daje rady plącze krzycze. Dzieciaki się mnie boją jak bym mogła głowa przebił bym ścianę . Nie wiem co mam ze sobą zrobić . Potrzaskalam dzisiaj z nerwów telefon gdzie szukać pomocy jak sobie dać radę z ta strata ?

Gość gość
Up

Gość gość
a co to za strata? zrobisz sobie następne i tyle. ja jakbym poroniła to bym się cieszyła, problem z głowy. no ale jako kobieta po prostu musze uwazac żeby nie zaciążyć

Gość gość
Normalnie. Nie przeżywałam, nie wyłam, bo i po co. Jestem dorosła, zdarzyło się, nie ja pierwsza, nie ostatnia. Zaszłam po prostu w kolejną ciążę i urodziłam zdrowego dzieciaczka. Ja po prostu jestem świadoma tego, że natura "wie co robi", eliminuje chore zarodki. To chyba lepiej że sama natura powoduje coś takiego, niż miałabyś urodzić ciężko chore dziecko. Cierpiałabyś nie tylko Ty, ale i ono.

Gość gość
Masz dzieci i możesz je mieć, to chyba najważniejsze. Po prostu zajdź w kolejną ciążę.

Gość gość
Za pół roku możesz się znowu starać. Nie rozpamiętuj, tylko nastaw się na kolejną ciążę.