Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile kosztuje prywatne ubezpieczenie np. w pzu

Polecane posty

Gość gość

tak żeby być ubezpieczonym od wypadku, od śmierci i żeby dostać pieniądze z tytułu urodzenia dziecka. ubezpieczał się ktoś indywidualnie?

Gość gość
wie ktoś?

Cieszę się, że rozważasz naszą ofertę. W naszej firmie wysokość składki zależy między innymi od sumy ubezpieczenia i jego zakresu. Natomiast indywidualne ubezpieczenie z tytułu urodzenia dziecka można dokupić jedynie w polisach grupowych i indywidualnie kontynuowanych po odejściu z pracy. Oferujemy wiele rodzajów ubezpieczeń i ich wariantów dlatego najlepiej będzie, jeżeli zadzwonisz na infolinię 801 102 102 (wybierając 3 – 2). Nasz konsultant przedstawi Ci dokładnie naszą pełną ofertę i dostosuje ubezpieczenie do Twoich potrzeb. Możemy również zaproponować ubezpieczenie następstw nieszczęśliwych wypadków (NNW), które również chroni życie i zdrowie. Zachęcamy Cię do zapoznania się z artykułem w serwisie dajemyrade.pl http://dajemyrade.pl/artykul/nnw-co-to-takiego, gdzie opisaliśmy różnicę między ubezpieczeniem NNW a ubezpieczeniem na życie. Pozdrawiam Ewa_PZU

Gość gość
Zapraszamy do współpracy z naszym wykwalifikowanym zespołem w zakresie ubezpieczeń. Lata doświadczenia w branży oraz stale poszerzająca się grupa Klientów świadczy o naszej dobrej opiece. Każdemu Klientowi dobieramy ochronę ubezpieczeniową zgodną z jego potrzebami a jednocześnie za rozsądną cenę. Dzięki temu stale wzrasta grono osób i przedsiębiorstw obdarzających nas zaufaniem. Jesteśmy na bieżąco ze zmianami na polskim rynku w zakresie ubezpieczeń. Serdecznie zapraszamy do kontaktu osoby z Garwolina i okolic - ubezpieczeniagarwolin.com

Gość gość
masz problem z polisą czy ubezpieczniem lub szukasz nowej polisy? napisz o tym do mnie na e-mail a pomoge ci to rozwiazac. problemzpolisa@wp.pl