Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet dostał prace w klubie jako tancerz erotyczny czipendejs

Polecane posty

Gość gość

Dolaczyl do 4 innych facetow, wieczory panieńskie, 18stki i te sprawy. Jestem zazdrosna. Boje sie, ze bedzie mnie zdradzał :(

Gość gość
Mój brat pracuje w http://www.niepokorni.com/ znam jego wszystkie sprawy. Powiem Wam że nie macie się o co martwić, mój brat ma dziewuche i nie zdradza jej, to zupełnie wygląda inaczej niż wszyscy myślą, to jest jego praca jako tancerz striptizer, a nie pan do łóżka.

Gość gość
No coz, juz dlugo nie bedzisz go nazywac "swoim chlopakiem".

Gość ona i jej stado niewolników
LOL jak będzie chciał zdradzić to zrobi to nawet z 80letnią Bogusławą sąsiadką :P Ja bym wykorzystała nowe umiejętności mego faceta, gdyby miał taką fuchę i wieczorami delektowała się z drinkiem w ręce jego talentem.

Gość gość
Oni nie zdradzają, najwyżej od czasu do czasu jakiś lodzik wchodzi w rachubę, zwykle się na tym kończy.

Gość gość
Nie dramatyzujcie dziewczyny. Po pierwsze zazdroszczę bo żeby mieć taką fuchę trzeba być niezym ciachem ;) więc zgaduję, że masz sexownego faceta, a nie klasycznego łysego cebulaka z nad Wisły z pontonem w pasie :D To rzadki luxus Autorko. Secundo niby w takim lokalu może być więcej pokus jasne, kumam obawy itp. ale na dobrą sprawę facet może zdradzić nawet na środku pustyni albo w dżungli amazońskiej jeżeli naprawdę chce :) Równie dobrze mogłabyś go zamknąć w piwnicy albo nie puszczać nigdzie tam gdzie są inne kobiety, nawet te brzydsze czy grubsze bo czasem faceci zdradzają z brzydszymi od partnerki :) Po prostu nie ma metody na upilnowanie faceta, no chyba że usadzenie go w pierdlu :D. W teorii wszędzie i zawsze może zdradzić, więc czy nie lepiej nie psuć sobie zdrowia nerwami skoro i tak nic się nie poradzi w danej sytuacji, ani nie przewidzi przyszłości? Pozdro.

Gość gość
Zresztą na całym świecie są tysiące jeśli nie setki tysięcy kobiet atrakcyjniejszych od Ciebie Autorko. Nie obrażaj się ale tak jest. No chyba, że reprezentujesz poziom Hollywood. Zawsze może sie znienacka pojawić ktoś sexiejszy kto może nam uwieść partnera/partnerkę. To czy warto być nieufnym albo sceptycznym wobec drugiej połowy zależy wyłącznie od ich charakteru i jakości związku :)