Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aira imie dla dziewczynki

Polecane posty

Gość gość
Przynajmniej nie mam psiego imienia albo nie nadaje dzieciom imion prostytutek.

Gość gość
Młode kobiety, z polotem i fantazją, a jakie wykształcone, a jakie ęteligętne, a jedna drugiej musi ubliżyć, dziecko wyzwac od bachora i obnosić sie ze swoim ewidentnym nieuctwem, a jak ktoś nieukiem nie jest to trzeba go zatłuc :D ach kafe :)

Gość gość
Jeżeli w towarzystwie wyrażasz opinie w podobny sposób, to z nadawaniem dziecku imienia problemu nie będzie, bo żaden (myślący i na poziomie) facet nie będzie chciał mieszać swojego materiału genetycznego z kimś o tak ciasnych i drobnomieszczańskich poglądach. Powiedz jakie masz imię, a ja je z chęcią ocenię.

Gość gość
gość dziś Przynajmniej nie mam psiego imienia albo nie nadaje dzieciom imion prostytutek. xxx jakiego imienia byś nie miała wystarczy, że się odezwiesz i już wiadomo kim jesteś :o więc lepie się nie odzywaj tylko wyglądaj :)

Gość gość
14:48 za to pysk rozkłapany w głupotach masz jak krzyżówka psa z prostytutką i nie zmienisz tego nawet jak będziesz sie nazywać Elizabeth Windsor, bo gó/wno w złotku zawsze będzie gó/wnem :)

Gość gość
padłam@!

Gość gość
To jest bardzo popularne imię w Azji. Bardzo ładne z resztą. No ale jak tu widzę po komentarzach to co niektórzy poza Polskę nigdy nie wyjechali.

Gość gość
z jak bedziesz wolac zdrobniale,a jak beda ja wolac kolezanki w szkole?

Gość gość
Ye Feng tez jej popularne w Azji i raczej tym sie niktnie kieruje wybierajac imie.co za gadka.

Gość gość
gosc 14.52-->aha czyli imie dziecka swiadczy o tym czy wyjezdzalysmy kiedykolwiek za granice?Myslisz,ze jak raz bylas za zachodnia granica po auto na lawecie i w Czechach po5litrow rumu to ty niby taka"zagraniczna"jestes i teraz takie nowoczesne imiona nadajesz dzieciom--hehe sadzac po wypowiedzi pewnie masz takie ladne,zagraniczne;niech zgadne-brayan,abigail albo John;D

Gość gość
Maira czy jak to wy tam mowicie Ajra to imie dla dzi/wki i koniec. Nikt normalny tak nie krzywdzi dziecka. zaciazyla pewnie z zoltkiem i teraz wymysla dzi/wkarskie imiona. fuj

Gość gość
Co powiesz na Arię?

Gość gość
mam pit bulkę o imieniu Ajra Jest piękna

Gość gość
Imię ładne, choć nie spotkałam się z nim. Znam za to imię Zaira, które się pisze chyba z dierezą nad i.