Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecznie chora

przewlekły ból gardła i biały nalot na języku

Polecane posty

Gość wiecznie chora

witam. od ok.1,5 tyg. męczy mnie drapanie i suchość w gardle,które jest czerwone. do tego pojawił się biały nalot na języku a w zasadzie w jego tylnej części. od 5 dni biore antybiotyk augmentin,który pomógł na chwile a dziś dolegliwości powróciły :( ponadto zjadłam już prawie całe opakowanie tabletek na gardło wypsikałam płyn również na gardło i płukanki też nic nie dały. zapytałam lekarza czy ten nalot ma coś wspólnego z moimi dolegliwościami ale pani doktor stanowczo zaprzeczyła. aha zapomniałam dodać że w grudniu dostałam również antybiotyk 3dniowy też na gardło bo miałam uczucie guli. ręce mi już opadają a jak czytam w tych internetach czego objawami mogą być moje dolegliwości to głupieję.

Gość gość
udaj się do specjalisty bo jeśli byłaś u lekarza rodzinnego to g****o mogło pomóc, ja osobiście przez prawie 18 lat chodziłam do lekarza rodzinnego dla dzieci i to był największy błąd jaki mogłam popełnić zamiast pomagać pogarszała moje choroby... spróbuj szałwii ale przede wszystkim udaj się do specjalisty :)