Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

posciel dla niemowlecia, ladna?

Polecane posty

Mi sie ten wzór osobiście nie podoba, ale wiadomo kwestia gustu :) Ja mam fioła na punkcie pościeli, więc mi sie sie podobają własnie baldachimy, ochraniaczek, falbanki itd :P Na mamo-tato mają całkiem niezły wybór i fajną jakość :) pozdrawiam

Gość gość
Bardzo ładna pościel.

Gość gość
Okropna. Bezguscie totalne

Gość gość
do goscia powyzej a jakas bardziej konstruktywna odpowiedz- jaka posciel ty polecasz?

Gość gość
Gladka, bez misiow, kwiatkow czy innych zwierzakow, ewentualnie jakis subtelny wzor np.kropki czy zygzak. Mnostwo tego jest na allegro

Gość gość
czyli smutna taka, rozumiem

Gość gość
Pościel jak najbardziej kolorowa tylko nie taka co tyle oczu ma. Wiadomo ze pierwsze co zaczyna widzieć i rozpoznawać dziecko to oczy. Naprawdę chcesz by patrzyło na tyle par oczu.

Gość gość
heheh a dlaczego nie moze patrzec na zbyt wiele par oczu? to dobre

Gość gość
A co złego jest w misiach i kwiatkach na niemowlęcej pościeli? Czy motywy dziecięce świadczą o braku gustu, czy też szarobura pościel jak dla zakonnicy w niemowlęcym łóżeczku świadczy o "wybitnym" guście? Czemu pozbawiać dziecka tych symboli dzieciństwa, jakimi są misie?

Gość gość
noworodkowi i niemowlakowi wszystko jedno w czym śpi, te wzory są dla nas tak na prawdę, a ta od "smutnej pościeli" wymiata :D hahahah SMUTNA POŚCIEL hahahah co za nieszczęście już widzę te psychodele u ciebie w chacie :P

Gość gość
noworodkowi moze i wszytsko jedno ale 6 mioes juz mniej. zakladam ze do roku minimum bedzie spac w tej poscieli- jak myslisz co mu sie bardziej spodoba- szare kropki czy misie, kwiatki? ale wlasnie podejscie- kupuje dla siebie nie dla dziecko mowi wszystko;-) wyobraz sobie ze moje dzieci nie maja wscieklych kolorowych pokoi, meble biale, + 1 , 2 stonowanekolory dla reszty. Posciel wybraly sobie same taka jak im sie podobala i zadne nie wybralo szarych zygzakow, chyba bezguscia mi rosna....

Gość gość
Nie rozumiem w ogóle takich pytań tutaj, jak coś mi się podoba to kupuję, a nie pytam anonimowych czytelników na forum czy im podoba się również... Dziecku, niemowlakowi przynajmniej, wszystko jedno czy na poduszce ma czaszkę czy misia, przyznajmy że pościel kupujemy taką jaka nam się podoba po prostu, ewentualnie jaka pasuje do pokoiku dziecka. Nie podoba mi się pościel pokazana przez autorkę, bo po prostu nie moje kolory, nie mój wzór i tyle, co kto lubi... Sama kupowałam dziecku pościel z Ikei, bo mają po prostu ładne, stonowane, zresztą ja lubię ich stylistykę, chociaż też nie każda mi pasuje. Jak mały się urodził, w Ikei była jeszcze seria dla dzieci Fabler, i zakochałam się w takiej pościeli w delikatne zielono- białe paseczki, z tańczącymi żabkami. Szkoda że już wyrósł z tego... ale miałam i koc do tego, i lampkę, i matę do przewijania. Bardzo mi się podobają też pościele mamas&papas ale one są już droższe, prawie 300 zł. za komplet.

Gość gość
Brzydka, wieśniacza, tyle w temacie.

Gość gość
a mnie sie podoba tez kupiłam w sowy tylko inną:) cos innego niz miesie,pszczółki itp

Gość gość
najlepiej to może kupic czarna bez wzorów bo tak tak pierniczycie:/ dziecko powinno miec kolorowa z motywami bo poznaje,oglada co sie dzieje dookoła

Gość gość
posciel ladna, ale zalezy, jaka jest reszta pokoju. Uwazam, ze w pokoju dziecinnym nie powinno byc za wiele wzorow i kolorów- posciele, tapety, dywaniki + kolorowe zabawki rozdrazniaja dziecko, staje sie nerwowe ( kazdy bylby, jesli wokol siebie mialby non stop jazgot kolorow) jestem za jednolotymi , [pastelowymi, ( bo i tak ubranka i zabawki wokol beda dostacznie kolorowe)

Gość gość
Taka bardzo rustykalna, ale ok. :) a co do pytania o pościel dla dziecka to ja fajną wyhaczyłam na http://allinside.pl/. Ogromny wybór tam mają za dobre pieniądze :)

Gość gość
Ja tam lubię pościele kolorowe, z jakimiś ładnymi wzorkami, zwierzakami itd. i myslę, że maluszkom też takie wydają się przyjemniejsze :) Pościele dla niemowlaka znajdziesz na www.fro-tex.pl

Gość gość
dużo ładniejszą pościel kupisz na http://papillon-shop.pl/ kolory możesz dobierac samodzielnie, bo i tak szyją na zamówienie

Gość gość
Takie tam wole minky.

Gość Magda Kulesza
Ja wszystkie dodatki dla dziecka typu rożek, kocyk typy minky, metkowce, otulacz na łożeczko uszyłam sama..jak zaszłam w ciąże musiałam iść na zwolnienie w domu strasznie mi się nudziło. Zawsze miałam chęć szyć a nigdy nie mialam na to czasu. Poszperałam w necie dobrej firmy z dodatkami krawieckimi i zamówiłam sobie materiały. Dodatki typy mini, igły, suwaki kupiłam w sklepie MTK w Radomiu na ulicy Warszawskiej