Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w tym roku koncze 3o lat...

Polecane posty

Gość gość

nie mam meza, dzieci.mam prace, auto, faceta i czuje sie z***biscie:)jestem wolnym czlowiekiem.presje otoczenia na schemat zycia mam w dedur:]

Gość gość
ale byś chciała mieć tego męża i dziecko bo inaczej byś tu nie pisała 30 lat to poważny wiek, zegar biologiczny tyka a ty się cieszysz, dziwne

Gość gość
gdybym chciala to bym juz dawno miala:)moglam a tego nie zrobilam. swiadomie sie zniewolic to najglupsza rzecz jaka mozna sobie zrobic. 30 lat to mlodosc myslenie w kategoriach powazny wiek to zascianek. bo po?bo majac 30 lat to juz trzeba maz, 2 dzieci?hehe smiech na sali

Gość gość
więc wcale nie planujesz dzieci? ok, twoja sprawa. Małżeństwo to nie zniewolenie , to wsparcie i szacunek a dzieci to samo szczęście.

Gość gość
Szkoda, że Twoja stara tak nie myślała.

Gość gość
Daremna jestes:-) masz tylko do szczania i rypania:-) . Zdrowe i normalne baby w mlodosci bawia sie lalkami w twoim wieku maja zywe lale. A ty? Masz auto i nasrane kod sufitem pa:-)

Gość gość
3o lat to akurat na dziecko a jak nie chce to nie

Gość gość
hehe bawicie mnie niesamowicie:) a od kiedy to jest taki nakaz by zyc w malzenstwie?zwykly zwiazek, partnerstwo juz nie wystarczy?to powiem wam ze glupie podejscie do sprawy macie. takie partnerstwo jest czesto bardziej wartosciowe od tych waszych fikcyjnych malzenstw bo trzymacie je tylko dlatego bo kase na rozwod trzeba wywalic, bo co ludzie powiedza lub kredyt jest- papier podpisany. a dzieci...coz. nie kazdy miec je musi.kazdy ma wolny wybor.a wy tu wszyscy krytykanci jak nie powiela schematu to juz osąd że wypaczony umysł. masakra co za spoleczenstwo.

Gość gość
Baby ze wsi zabitej dechami zawsze będą pleść farmazony,że 30lat to już stara panna i piątkę dzieci powinna mieć co najmniej. Nie przejmuj się autorko, ważne,że ty jesteś szczęśliwa a ludzi miej w tyłku. Tylko w Polsce babska mają taki ból tyłka jak komuś się dobrze wiedzie a one same mieszkają u teściowej w małym mieszkanku.

Gość gość
Ale Ty się chwalisz czy żalisz bo nie wiem co ten temat ma na celu?

Gość gość
do czlowieka z 19:02 daremna do jest twoja picza/lub twojej zony bo po dzieciach to już nawet "do szczania" i "rypania" się nie nadaje bo zwieracz slaby a wiadro pomiedzy nogami. a nieeee soryy tu na kafaterii wszystkie węższe po porodzie i z wiekszymi piersiami. forumowicze na poziomie wybaczcie cytaty wulgarne ale trzeba się chwilowo zniżyć do poziomu rozmówcy by jego tępy umysł pojął.

Gość gość
uświadamiam ciemnote i chwale:)

Gość gość
a mi dobrze w małżeństwie, cudownie być mamą, pracownikiem, kochanym człowiekiem Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. PS Też kiedyś żyłam na kocią łapę...

Gość gość
No to nie masz czym, bo posiadanie pracy, auta i faceta to żaden wyczyn. Jakbyś lek na AIDS wymyśliła, albo niewyczerpalne źródło energii to bym pomyślała: o! Ta babka jest super, zazdroszcze jej. A tam to nie ma czego, nuda i przewidywalność. Jestem 4 lata młodsza od Ciebie i też mam auto, prace, faceta i nawet psa i nie zakładam o tym tematów na kafe, bo nie ma o czym.

Gość jooooooooolietka
Oj autorko cos cie chyba boli skoro zakladasz takie bezsensowne tematy...hmm masz ochote na hejtowanie czy moze jakies chwalenie sie...no ale czym. Nie rozumiem ...

Gość gość
ja tu nikogo nie "hejtuje" mialam ochote to napisalam co czuje.mam prawo.ale nikt nie ma prawa krytykowac mnie za moje wybory i podejscie do sprawy-a tu na tym forum to standard. do kobiety 4 lata mlodszej nie wypowiadaj sie jak nie masz nic sensownego do powiedzenia i oceniasz nie znajac. zdziwilabys sie czym zajmuje sie zawodowo i jaki ma to wplyw nawet na twoje "super swietne" życie.także zamilcz i zajmij się swymi osiągnięciami.heh

Gość jakaterina
Autorko tu same tępe dzidy siedzą, których największym osiągnięciem jest złapanie faceta na dziecko także ciemnota nie zrozumie!:)