Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja matka za moimi plecami załatwiała mi prace czy to nie okropne

Polecane posty

Gość gość

dowiedzialam sie od niej samej o tym:( jestem nauczycielka i brakuje mi dwoch godzin do etatu ucze w jednej szkole w miejscu gdzie starostwo jest pracodawcą wszystkich szkól i pod nie one podlegaja a jest tych szkól u nas chyba z 7 roznych. i matka bez pytania mnie czy sie zgadzam poszla do starostwa i pytala czy nie ma dla mnie w innej szkole godzin zebym miala etat..podobno poslali ja do dyrektora jednej ze szkól i ona tam polazla i produkowala sie zeby mnie przyjeli i dali mi dwie godziny bo brakuje mi do etatu..wyobrazacie sobie jaki wstyd?? w naszej miejscowosci wszyscy sie znaja i gadaja teraz za plecami ,że matka zalatwila mi pewnie prace w ogóle i ,że chodzila do starostwa zalatwiac.. poklocilam sie z nia a ona jeszcze mowi ze sie starala..zadzwonili do mnie z tej szkoly i nie przyjelam tej pracy (tych dwóch godzin)matka wyszla na kretynke ....dyrektor w szoku ze matka prosi a ja nie chcę...

Gość gość
podziękuj mamie, pewnie musiała dać doopy dyrektorowi a ty ją potępiasz, co z ciebie za córka:(