Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna marianna1

Mamuśki jak wygladały wasze wesela?

Polecane posty

Gość gość
Gdyby mój syn byl starszy gdy braliśmy slub to niosl by nam obrączki ale jako ze mial 2 latka to sie baliśmy ze z nimi zwieje:)

Gość gość
u ciebie na wsi to może wstyd mieć dziecko przed ślubem i ludzie się po krzakach chowają i z chałupy nie wychodzo póki pleban egzorcyzmów nie łodprawi ale świat już poszedł do przodu i nie żyjemy według zapierdziałych dewot. Co tobie przeszkadza, że ja Iks Iksińska zrobie sobie wesele z dzieckiem?

Gość gość
ale batman potrzebuje kwitka a Bóg nie. Bóg gdyby nie chciał byśmy wzięli ślub nie sprowadził by nas do siebie i nie dał nam dziecka. po drugie nie będziemy narażeni na kryzys małżeństwie po urodzeniu się dziecka

Gość gość
Tak narawdę Boga to macie gdzies w tym dniu,liczy się tylko kiecka ,żarcie i chlańsko do rana

Gość gość
gość dziś Tak narawdę Boga to macie gdzies w tym dniu,liczy się tylko kiecka ,żarcie i chlańsko do rana xxx Właśnie dlatego zamiast wesela, 6 godzin po ślubie wsiedliśmy w samolot i polecieliśmy do Jerozolimy :)

Gość gość
no i co cię to obchodzi :D ja miałam kieckę z H&M za 150zł i grilla w ogrodzie więc nie trafiłaś :) a ten dzień był najpiękniejszy dla mnie i wzięłam ślub w kościele, a ty wielka nawracaczko prawa i sprawiedliwa zajmij się sobą i nie wytykaj komuś, bo Jezus nikogo nie krytykował, nie wysmiewał i nie oceniał w tak chamski sposób. Inkwizycję wskrześ spełnisz sie tam :)

Gość gość
I koniecznie podziękowania dla rodziców,całuski z teściową, a na drugi dzień na kafe "moja teściowa to zołza" :D

Gość gość
Nie mialam wesela:)mam 2dzieci,super faceta,od 15lat zyjemy sobie bez slubu:P

Gość gość
Wiekszosc z was miala wesela na kredyt w remizie z disco polo w tle. Postaw sie a zastaw sie bo co ludzie powiedza....

Gość gość
Co bym zmieniła? Na pewno zrobiłabym o wiele,wiele skromniejsze.Miałam 242 dokładnie osoby,dwudniowe.Było bardzo huczne,wtedy byłam młoda i głupia,miałam zaledwie 22 lata.Teraz marzyłby mi się ślub gdzieś w małym kościółku,najlepiej zimą w górach ,tylko my i świadkowie.Niestety moi rodzice jak i teście to branża dość wysoko ustawiona 'elita' i oboje z mężem jesteśmy jedynakami,więc co by ludzie powiedzieli , oczywiście to słowa rodziców i tesciów. Na szczęscie juz 8 lat po ślubie ,a 12 lat w związku i męża bym nie zmieniła:)

Gość gość
U nas było 80 osób z czego z mojej strony było 18 osób nie piszę tego złośliwie bardziej chodzi mi o to, że płaciłam sama za swoich gości więc ograniczyłam ich do minimum i miałam tylko tych których tak na prawdę widok mnie cieszył, rodzinę i przyjaciółki. Jedno co bym zmieniła to chciałam wszystkich zadowolić teściowie stwierdzili, że jednemu dziecku już ślub finansowali to i drugiemu sfinansują i postawili to sobie wręcz za punkt honoru. Ja nie chciałam niesnasek przed ślubem więc powiedziałam mężowi żeby odpuścił temat i tym sposobem mieliśmy na weselu kilka obcych dla nas osób. Ale przykładowo mąż ubierał się u mnie (mieszkaliśmy już jakiś czas w moim domu rodzinnym sami) i razem wyjeżdżaliśmy nie było szopek, że przyjeżdża do mnie ze swojego domu rodzinnego (jak chciała teściowa i jak widziałam już na kilku weselach). Za to nie było poprawin bo nie chcieliśmy a mieliśmy 2 noce w hotelu dla siebie co mi się bardzo podobało :) Bo mieliśmy czas dla siebie jak przystało na młode małżeństwo...