Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziękuję za usunięcie mojego wątku chyba mam nawrót chcę popełnić samobójstwo

Polecane posty

Gość gość

Nie ma to jak rozpisać się na ważne tematy i później zobaczyć, że mój temat nie istnieje. Może byście się zajęli innymi, bzdurnymi wątkami, a nie usuwaniem poważnych tematów...?

Gość gość
poważny jest wyłącznie Wladimir Putin, reszta to grono skaczących wokół niego grajków :)

Gość fakkk
Moderacja to ścierwa i oni zawsze usuwają porządne tematy a byle gówna w których się obrażają ludzie to zostawiają

Gość gość
nie przejmuj sie to forum to dno

Gość gość
dlaczego

Gość gość
Nie wiem.

Gość gość
co sie dzieje?

Gość gość
A o czym skasowali ci temat i czemu chcesz samobojstwo popelnic?

Gość gość
Widać że jeszcze żyjesz i nie wybierasz się na tamten świat wiec temat z de wzięty, tylko miejsce zabiera. Jak się chce zabić to się to robi a nie o tym gada

Gość gość
mam myśli samobójcze, ale nie mam odwagi tego zrobic a w wątku opisalam szerzej swoje problemy i prowadziliśmy dyskusję nt. sposobu terapii...

Gość gość
to jakie masz problemy powiedz tak w skrocie...

Gość gość
nawoływanie albo podżeganie do samobójstwa grozi więzieniem. Kodeks karny sobie zobacz

Gość gość
Ogólnie nic mi nie wychodzi, ponoszę porażkę za porażką, a w otoczeniu praktycznie nie mam życzliwych mi osób czuję, że zawaliłam życie mam okresy energii i okresy deprechy, w okresach energii nawet jak uda mi się coś zrobić, to potem dopada mnie okres deprechy i lęku ale to dłuższy temat, a ja się chciałam tylko poskarżyć na usunięcie wątku..

Gość gość
Kogo kto podżega? Naucz się czytać najpierw a potem się produkuj. Pełno tu tematów z tyłka wziętych, co drugi się zabija już któryś rok z rzędu bo rodzice się krzywo spojrzeli i TP. A przez takie ofiary dzieją się prawdziwe tragedie bo ci co chcą ze sobą skończyć to po prostu to robią a nie zakładają na forach tematów typu chce się zabić żałujecie mnie wszyscy

Gość gość
Przestań mnie oceniać nie widząc, co było w tym wątku.

Gość gość
a ja nie mam pracy i czuje się identycznie .

Gość gość
Ale może masz chociaż skończone studia, udane życie towarzyskie, wartościowego partnera.

Gość gość
To pytalem co u ciebie sie dzieje to nie chcesz konkretnie odpowiedziec i opisac...

Gość gość
przecież odpisałam! a nie będę 100x tego samego opisywać w elaboratach.. przepraszam.

Gość gość
samobojstwo? szkoda ze nie przyszlo ci zyc w czasach drugiej wojny swiatowej ludzie trafiali do obozow zaklady patrzac jak ich rodziny sa mordowani ale i tak chcieli przezyc czesto odbywalo sie to kosztem mordercej pracy niewyobrazalniej potwornej przy czyszczeniu komor gazowychh z cial zabitych radze obejrzec kilka filmow o 2 wojnie holokauscie wtedy moze docenisz zycie a jak nie to pod autobus ...zglosci sie po prawdziwa pomoc do specjalistow a nie narzekasz ze usuneli ci temat w miejscu gdzie kazdy ma kazdego i wszystko w doopie a kilka osob bedzie c***isac jak ci wspolczuje zeby podbudowac swoje ego jacy sa wspanialomyslni

Gość gość
no jak uwazasz, w takim razie ten temat tez idzie w zapomnienie bo ile mozna pisac o skasowaniu innego watku? :P

Gość gość
I bez czytania mogę się domyślić co tam u tym wątku było. Rodzice be, znajomi be, pracy nie mam, depresja, fobia społeczna, wszystkie te tematy są do siebie podobne. I wszystkie mają na to cudowne lekarstwo - samobójstwo. Ludzie czy to pokolenie jest takie p i z d e c z k o w a t e czy skąd ten nagły wysyp "samobójców"? Teraz jak ktoś ma doła to wchodzi na forum, zakłada temat" zaraz się zabiję "i podbija sobie ego tysiącem postów" nie rób tego" od kompletnie nieznajomych ludzi którzy tak naprawdę mają nas w... zamiast wziąć się za siebie tak jak robili to ludzie jeszcze 20 lat temu A przez to prawdziwe tragedie się dzieją bo taki potencjalny samobójca "krzyknie o pomoc" raz, zginie w tłumie i faktycznie to zrobi. Bo jego krzyk utonie w powodzi tych co o samobójstwie sobie tylko chcą "pogadać"

Gość gość
Ja tam mało co napisałam o samobójstwie. Dyskusja rozwinęła się w innym kierunku, otrzymałam dużo rad odnośnie terapii (bo babka do której aktualnie chodziłam mi nie podpasowała i dziewczyny też mówiły, że ma dziwne metody). Ale pewnie. Lepiej napisać, że ktoś jest 'p**deczkowaty' i nagadać swoje.

Gość gość
Terapie made by kafeteriane ciotki dobra rada faktycznie ci pomogą. PSYCHOLOG albo PSYCHIATRA

Gość gość
Tu co druga doradzająca sama potrzebuje psychologa lub psychiatry :D

Gość gość
Nie umiecie czytać? piszę, że chodziłam do terapeutki ( i nie tylko, także i u psychiatry, i psychologa byłam...)ale chcę ją zmienić, bo mi nie pasuje..

Gość Paulo31
ja kocham zycie,miałem próbe samobojczą,teraz kocham zycie,bo jest cenne,akceptacja sytuacji w ktorej sie znajdujesz,nic ci nie wychodzi,nic nie masz lub mało masz,akceptujogladaj filmy,seriale,czytaj ksiazki(fantasy lub przygodowe),słuchaj muzyki,jedz słodycze,pizze,ciasta,nie chcesz wychodzic z domu,to nie wychodz,rób sobie kilka dni samotnosci,samotnie...rob to co sie ciekawi,co cie odpreza,mzoesz sobie załatwic rente socjalną-pojdz do psychiatry,renta jest potrzebna jesli nie jestes w stanie pracowac,male pieniadze ale zawsze jakies finanse zeby jako tako zyc,kocham Cie pomimo ze Cie nie znam,kocham Cie,zalezy mi na tobie,nie wiem jak wygladasz,nie wiem ile masz lat ale kocham Cie,zalezy mi na tobie,twoje zycie jest cenna,błagam,żyj...zycie jest takie krótkie..prosze żyj...gdybym tylko miał mozliwosc byłbymz tobą,przytulił,rozmawiał,pocieszał...gdybym tylko miał taką mozliwosc

Gość Paolo31
nawet jESLIjestes mężczyną te słowa wyżej są aktualne.NIE PODDAWAJ SIĘ! WALCZ,ZYCIE JEST CENNNE

Gość Paulo31
gdybym mógł cofnąć czas nigdy nie targnąłbym sie na swoje zycie,do tej pory żałuję

Gość gość
ja tez mam depresje