Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grudniowa mama 30

GRUDNIÓWKI 2015 !

Polecane posty

Gość gość
same witaminy w składzie z kwasem

Gość gość
to dobrze ze nie wciagasz tego kwasu

Gość gość
ja biorę kwas 5mg i zestaw witamin

Gość gość
mam pytanie; czy ktoras z was jest w ogole w ciazy?

Gość gość
niewykluczone, niedługo robię test, a co, znów jakiś problem ???

Gość gość
ciekawość :D skoro tyle was przesiaduje na temacie grudzień a żadna w ciąży nie jest ;)

Gość salamandra33
nie rozumiem w czym jest problem ? dziewczyny piszą, że są po próbach i mają prawo rozmawiać o przygotowaniach i dzielić się emocjami, jakie towarzyszą ciąży. po co się czepiacie ? założyły wątek, są zainteresowane i niech się cieszą, nawet jeśli w ciąży jeszcze nie są. ludzie proszę, bądźcie mniej zawistni i wredni....

Gość gość
Niestety są ludzie i ludziska. Z nudów czepiają się innych i szukają afery. Przykre, ale prawdzie. Najlepiej nie reagować i nie wdawać się w pyskówki.Znudzi się baranicom i pójdą beeeeczeć gdzie indziej ;)

Gość gość
jeszcze 5 dni i robie test. oby tylko @ nie przyszla

Gość gość
a u mnie dzis starania w toku ;) wiec moze za dwa tygodnie beda dwie kreski ;)

Gość gość 123
Boziu jakten czas leci..ja urodzilam w grudniu 2012 r synka.eh wspomnienia...nie dostalam okresu 30 marca a chorowalam na grype. Nie kaplam sie az w koncu zrobilam test. Do lekarza poszlam dopiero 25 kwietnia wtedy tp byl ok8 tydz. Bilo juz serduszko. Ale przezycia.. Zycze powodzenia.

Witam! Ja dzis robiłam test i wyszły dwie kreski co prawda druga jeszcze słabiutka ale jest!!!! ostatnią miesiączkę miałam 27 lutego wiec termin wypada mi na 4 grudnia!!! Według moich wyliczeń to 4 tydzień

Gość gość
gratulacje! :)

Dziękuję! Strasznie sie cieszę ale i martwię bo to będzie mój trzeci dzidziuś. Dwie córeczki urodziłam przez cc więc teraz raczej też cesarka nieunikniona...

Witam :) dołączam i ja :) Zaczęlismy sie z mezem starać od stycznia i wkońcu sie udało :) Zrobiłam dwa testy , oba pokazały dwie kreseczkiii! ! Do lekarza wybieram się dzisiaj, ale że jestem w UK, to pradopodobnie lekarz tylko przeprowadzi ze mna wywiad, bez zadnego skanu. :) Jestem dopiero w 2 badz 3 tygodniu , a tutaj w UK lekarze zajmuja sie ciaza od 12 czy 10 tygodnia :/ wiec jeszcze troche bede musiala zaczekac :))

Gość Grudniowa mama 30
Gratuluję Kochane ! Będzie nas co raz więcej. Ja z mężem zaczynam starania lada dzień. jutro idę do gina, po tabletki na podtrzymanie, bo jestem już po 2 poronieniach. Cieszę się, że dołącza do nas co raz więcej przyszłych mamusiek :)

Gość aneczka939
Witajcie ja nam termin @ na jutro ale z testem wstrzymam sie do soboty lub nawet niedzieli autorko u Ciebie to bedzie ktora ciaza?

Gość Grudniowa mama 30
Hej aneczka ;) U mnie, to będzie trzecia próba. Nie mam problemu z zajściem, a z utrzymaniem. jestem po wizycie u gina i dostałam dupahston, także niedługo zaczynam starania. Daj znać jak najszybciej jaki wynik testu.trzymam kciuki :)

Gość aneczka939
dzieki :) nie chce sie nakrecac (choc to trudne) musze byc cierpliwa

Gość Grudniowa mama 30
jasne :) jestem z Tobą ;)

Gość gość
up

Gość kaluniaa
Hej dziewczyny dolaczam się do tematu :) w piątek robię test, oby się udało :)

Gość Grudniowa mama 30
super :) trzymam kciuki :) a jak się czujecie ? bierzecie jakieś witaminy, czy sam kwas foliowy ?

Gość kaluniaa
Dzieki :) Ja lykam kwas foliowy tylko, czuje się normalnie :) staram się nic nie wmawiac sobie , bo potem się tylko rozczarowywuje :)

Gość Grudniowa mama 30
zgadza się, to mądre podejście. ja zaczynam na dniach starania. Kończę właśnie okres i będziemy próbować. Z wyliczeń jeśli się uda, to miałabym termin na koniec grudnia.biorę kwas foliowy i witaminy Feminovit z dha.

Gość puli1234
Cześć dziewczyny:) Pisze do Was ponieważ również dwa dni temu moj test pokazał dwie kreski. Niestety jestem po dwóch poronieniach samoistnych. Bardzo to przeżyłam, chodź nie odpuściłam i postanowiliśmy się starać z mężem ponownie jak po poronieniach minie około 2 lata. Wczoraj byłam u lekarza, sądziłam że już coś zobaczy na usg, był to dzień, w którym miała nastąpić miesiączka czyli około 4 tydzień. Ku mojemu rozczarowaniu usg nic nie wykazało, dosłownie nic nie było widać oprócz trochę powiększonej macicy... Jestem załamana bo nie wiem czy to nie zwiastuje czegoś złego. Proszę Was o pomoc...

Gość puli1234
Dodam jeszcze, że lekarz przepisał mi duphaston i acard no ikwas foliowy, mam nadzieje, że pomoże i zapobiegnie ewentualnemu poronieniu.

Gość kaluniaa
Ja się będę cieszyć jak uda mi się uda do lata :) robię tez testy owulacyjne , bo mam bardzo nieregularne cykle :) a staram się juz od poczatku roku. Fajnie , ze zalozylas taki temat , na innych tematach staraczek dziewczyny sa juz tak blisko ze sobą , ze nie widza nowych osób, jednak nazwa trochę nie pewna , ale kto wie ;)

Gość gość
Hej. bardzo mi przykro, że wcześniej poroniłaś, wiem co czujesz, bo ja również to przeżyłam. Test się myli w drugą stronę, także nie jest źle ;) powiększona lub rozpulchniona macica zwiastuje ciążę, a że na usg jeszcze nic nie widać, to jeszcze nic złego nie oznacza.Czy lekarz dał Ci coś na podtrzymanie ? ja mam zacząć brać Dupahston 16 dnia cyklu. co Ci w ogólne powiedział lekarz? masz przyjść za kilka dni ? kazał Ci zrobić betę ? dał Ci jakieś leki ?

Gość Grudniowa mama 30
To ja pisałam Grudniowa mama 30 ;)