Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On ciągle zapomnia co ma zrobić

Polecane posty

Gość gość

Prosiłam chłopaka, żeby kupił mi gogle narciarskie przed naszym wyjazdem w góry. On wybierał się do sklepu sportowego, po inne rzeczy i miał to załatwić przy okazji. Zgodził się i wszystko było by ok, gdyby je kupił :/ Powód dlaczego tego nie zrobił: " nie wiedziałam że mam kupić" Jesteśmy dzień przed wyjazdem, ja jutro nie mam czasu ich kupić wiec robie mu wyrzut, że jak zwykle zapomina i myśli tylko o sobie. Jego odpowiedź : "wk*urwasz mnie, robisz wielką awanturę o głupie gogle, a mogłaś je sama kupić to twoja wina!" Nie podoba mi się takie zachowanie, zero przeprosin, że zapomniał tylko kłótnia... Czuję się z tym źle i zastanawiam się jak innne kobiety by zareagowały na takie zachowanie swojego partnera, czy ja nie przesadzam. Zaznaczę, że nie jest to sytuacja pierwszorazowa, on wiecznie o czymś zapomina i odkłada wszystko na później...

Gość gość
Tacy są faceci... ja jak coś potrzebuję to kilka razy dzwonię czy napewno pamięta i to jeszcze nie daje gwarancj, że będzie załatwione..

Gość gość
Ok to ze zapomniał to jedno, ale rekcja później darcie się i chamskie odzywki .. czy to też tacy są faceci?

Gość gość
Nie, nie są. Jesteś z chamem więc masz to na co się godzisz.

Gość gość
Prawie jak moj maz;) Prawie bo moj maz mnie nie wyzywa wrecz przeciwnie po 11 latach małżeństwa ciagle caluje mnie czule w czolko :) Ale jak cos ma kupic to tez zapomina. Np. Ostatnio zaparkowal pod sklepem chcial kupic sobie papierosy...powiedzialam zeby kupil mi chusteczki:) Powiedzial ok! Wrocil z papierosami do tego kupil mi czekolade pytam a chusteczki gdzie? O cholera zapomnialem:)) Oni tak juz maja :)