Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

alkohol nasila miesiączkę!!!

Polecane posty

Gość gość

UWAGA!!! Na moim przykładzie: Normalnie mam średni okres. A teraz: Brak słów. Nie wyobrażacie sobie tego jak się ze mnie leje, dosłownie ciurkiem, brzuch straszliwie boli, pełno tych "skrzepów", taki intensywny wyrzut nastąpił ;-( Nigdy nie piłam akurat podczas okresu, ale tak niefortunnie wypadło, że okres i opijanie sesji się połączyły. Niby miałam nie pić, a w rezultacie nieźle się upiłam. Okres się zatrzymał. Na drugi dzień znów poszłam się dobić na imprezę i też piłam, wódka, drinki te sprawy, naprawdę dużo ( z 15 toastów plus drinki -3) bo ja mam w miarę wytrzymałą głowę. No i teraz po tych imprezach dziś siedzę w domu i mam prawdziwy krwotok dosłownie, jak bym chciała gdzieś wyjść to chyba nie dałabym rady bo bym przeciekła za pół godziny taka jest siła lania, naprawdę ciurkiem jak z kranu. Pewnie się skończy w 1 lub 2 dni zamiast 5 jak zwykle, ale w każdym razie nie polecam takich alkoholowych libacji podczas okresu. Ku przestrodze

Gość gość
Ameryki nie odkrylas-wiadomo alkohol rozrzedza krew.Skoro studiujesz njwwazne jaki kierunek to juz chyba jestes duza dziewczynka i powinna cie interesowac nieco twoja fizjologia :-)

Gość gość
Już od dawna o tym wiem.