Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy znajdzie się tu ktokolwiek kto odradzi mi znieczulenie przy porodzie?

Polecane posty

Gość gość
Nawrt jak bedziesz chciała to i tak Ci nie dadzą a najgorsze i tak jest szycie;)

Gość gość
Podpisuję się pod słowami osoby z wczoraj z 19:44. Ja też prawie w ogóle nie odczuwałam przerw między skurczami z powodu ogromnych bóli krzyżowych. Zazdroszczę tym, które ich nie miały. Ja się spodziewałam, że tak będzie, bo miesiączki przebiegały podobnie tylko oczywiście nie z takim nasileniem. A co do ZZO, nie wyobrażam sobie nie wziąć, to była ogromna ulga. Jednak w ostatnich godzinach już nie dostawałam i parte miałam na żywca :/

Gość gość
Miałam dwa szybkie porody bez znieczulenia.Szycie nie bolało w ogóle.Moja bratowa rodziła sporo po terminie i dlugooo męczyła się z bólami,dostała 5 dawek oxy zanim ruszyło w mega exspresowym tempie.U nas w szpitalu dostępny był tylko gaz.Autorko sama zdecyduj jak przyjdzie czas porodu,będziesz wiedziała jak to jest.Powodzenia.

Gość gość
szycie krocza jak polozne umieja zrobić to nic nie boli , czujesz tylko klucie . Mnie zszywala polozna miesnie w srodku bo mnie tak maly porozrywał i tylko klucie czułam

Gość gość
Dla mnie gorsze od całego porodu były bóle krocza po szyciu.3 tyg.na d**e nie mogłam usiąść.

Gość gość
Dziwne że położne szyją krocze.W moim szpitalu zawsze robi to lekarz.

Gość gość
A ja miałam cesarkę na życzenie, córka zdrowa, ma osiem lat i do tej pory nie chorowała i nie ma żadnych alergii (to a propos teorii o konieczności zażycia flory z c**y), karmiłam piersią bez problemów. Niektórzy lubią komfort, inni uczucie łamanego kręgosłupa :)

Gość gość
ja nie odradzę ani nie zachęcę wybór należy do Ciebie to że X bab napisze Ci, że po znieczuleniu jest tak a drugie tyle, że jest inaczej nie da Ci gwarancji, że Twój poród będzie wyglądał tak samo bo każda z nas ma innym próg wytrzymałości na ból, ból bólowi nie równy i poród porodowi też powiem Ci jak było u mnie miałam znieczulenie chociaż byłam sceptyczna znosiło ból ale na krótko poród trwał 8 godzin więc chyba dość krótko jak na pierwszy nie czułam bóli partych i podejrzewam, że to skutek znieczulenia nie wiem jak by mnie bolało bez znieczulenia ale chyba nie zdecydowałabym się na nie jak bym mogła cofnąć czas...a na pewno czekałabym na rozwój sytuacji a nie od razu dawała się znieczulać

Gość gość
Jak z was takie chojraczki to u dentysty rwijcie zęba też bez znieczulenia co się będziecie smolić. Znieczulenie jest po to żeby nie cierpieć będę rodziła za 2 tyg. Piąte dziecko i od progu szpitala będę wołała o znieczulenie skoro mam taką możliwość.