Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jak znalezc meza

samotne zycie 30 latki

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Majac 20l podobalam sie jednemu chlopakowi ale go nie chcialam, nie spieszylo mi sie wtedy do slubu zwiazku pieluch bo twierdzialam ze jestem mloda i mam czas na to wszystko a dzis majac 33l chcialabym stalego zwiazku ale nikt nie jest mna zainteresowany a nie chce takiego co nie chce mnie bo na sile to nawet pies sie nie wysra.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣ciu2
Jak to wszystko si臋 niezle odwraca. 10 lat temu obecne 30 -latki dzi艣 samotne ch臋tnie si臋 oddawa艂y starszym nierzadko dekad臋 starszym facetom, bo ci mieli kas臋 , mogli wiele za sponsorowa膰 , imponowali jednym s艂owem. Na r贸wie艣nik贸w patrzy艂y z niech臋ci膮 by nie powiedzie膰 z pogard膮 (bo student, go艂od***ec, frajer, ciamajda, ciep艂e kluchy itp, itd.). A tu nagle po 10 latach te same panie nagle ol艣ni艂o i chc膮 偶eby ci kt贸rzy w贸wczas niebyli godni randki z nimi teraz si臋 o nie zabijali, zasypywali zaproszeniami na randki , do kina , na spacery. He he . Teraz w贸wczas studenci to dzi艣 ludzie o jakiej艣 tam pozycji zawodowej i maj膮 wyj****e na was . Teraz oni s膮 w pozycji tych na kt贸rych lecia艂y艣 cie 10 lat temu, teraz to oni imponuj膮 m艂odszym kobietom . Normalna karma czy kolej los贸w, zast臋powalno艣c pokole艅 czy jakby to zwa艂. W starciu z nimi nie macie szans . Teraz wiecie jak si臋 czu艂y mo偶e siedz膮ce gdzie艣 obok, kole偶anki (r贸wie艣niczki) waszych adorator贸w, te偶 by艂y dla nich powietrzem.Przypomnijcie sobie czy gdzie艣 w tle nie miga艂y ich twarze i smutne spojrzenia. Nie mi艂e uczucie prawda?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Geniuszu, jak mia艂am 20 lat to si臋 interesowa艂em r贸wie艣nikami, ewentualnie trzy cztery lata starszymi.ale ze by艂am za porz膮dna i spokojna,to oni mnie nie zauwa偶Ali. Woleli te wszystkie puste i plastikowe lale. Teraz te puste lale maj膮 ju偶 dawno m臋偶贸w i dzieci. A ja za to ze si臋 szanowa艂am i nie balowal am jestem teraz sama. Teraz 偶a艂uj臋, 偶e nie wybrzydzalam, nie puszczalam sie.mo偶e mia艂abym dawno rodzin臋. Ale wy nie zauwazacie zwyk艂ych i spokojnych kobiet. Na was dzia艂aj膮 tylko te niegrzeczne,wulgarne i zapewniaj膮ce hu艣tawki emocjonalne kobiety.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
u mnie w艂a艣nie takie same spokojne 30stki tylko zosta艂y

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No w艂a艣nie o tym pisz臋. Mia艂am 2 kole偶anki w liceum,ledwo zdawa艂y z klasy do klasy,lata艂y non stop na dyskoteki,wybiera艂y tylko przystojniaczkow zwykle z rocznika wy偶ej. Zaraz po maturze wpad艂y, teraz maj膮 po 36 lat,domy,dzieci, o dziwo tych samych m臋偶贸w od 16 lat. Duzo takich przyk艂ad贸w. Jak by艂a艣 spokojna i porzadna-ch艂opaki, twoi r贸wie艣nicy cie nie zauwa偶Ali. Co ciekawe,takie dziewczyny zauwa偶Ali faceci 7 czy 10 lat starsi,te偶 spokojni,i powazni.mo偶e to kwestia dojrza艂o艣ci psychicznej. Jednak du偶o tych w艂a艣nie spokojnych dziewczyn teraz po 30 Stce jest samych. One s膮 woasnie obra偶anie na forach przez facet贸w. A mezatki to cz臋sto te dyskotekowe puszczalskie. Oczywi艣cie jest te偶 cze艣膰 porzadnych i spokojnych kobiet,kt贸rych charakter docenili warto艣ciowi m臋偶czy藕ni i kobiety te maj膮 ju偶 dawno m臋偶贸w, ale nie o nich temat. A ci faceci co zawsze latali za slicznotkami nie zauwa偶Ali wtedy przeci臋tnych dziewczyn, teraz faceci ci s膮 sami a wyzywaja si臋 w艂a艣nie na tych spokojnych kobietach,kt贸rych nie chcieli za m艂odu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 - co艣 w tym jest, te偶 zawsze by艂am mo偶e nie tyle spokojna, ile dojrza艂a nad wiek i ubiera艂am si臋 niekrzykliwie. Zawsze lubi艂am r贸wie艣nik贸w. I jest tak jak m贸wisz, szkolne gwiazdy i prostytutki za艂o偶y艂y rodziny, zosta艂y spokojne panny...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to ju偶 nawet nikogo wyzywa膰 nie wolno ? do czego to dosz艂o !!!! koniec si臋 zbli偶a to pewne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to jest jaka艣 paranoja. ONA chce zwi膮zku, ONA ma parcie, ale narzeka 偶e ONI nie wychodz膮 z inicjatyw膮 :). ONI maj膮 w tym wieku wyj****e na laski, chcesz co艣 to niestety b臋dziesz musia艂a O ZGROZO wykaza膰 inicjatyw臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hehe, dobrze powiedziane to wy偶ej, w punkt.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po 30 nadal jest wi臋cej wolnych kawaler贸w ni偶 starych panien. Sporo facet贸w chcia艂o by zwiazku ale 偶adna ich nie chce bo s膮 ma艂o urodziwi czy biedni, ale oczywiscie wy nadal wolicie sie ugania膰 za tymi dzianymi i przystojnymi kt贸rzy mog膮 bolcowa膰 m艂odsze bo maj膮 kase i czasem te偶 wygl膮d.

Udost臋pnij ten post