Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutttttnanatka

Siedzę chora w domu , a on pojechał..

Polecane posty

Gość smutttttnanatka

do swojej kuzynki na imprezę. Powinien przyjechać do mnie.. Znamy się 1.5 , w zeszłym tygodniu się zaręczyliśmy. Widujemy się 3-4 razy w tygodniu. On dzisiaj zamiast posiedzieć ze mną woli jechać na imprezę, Jutro znowu się nie spotkamy bo do późnego wieczora będę w pracy. Boję się ,że pojadą do jakiegoś klubu, a nie będą siedzieć w domu. Jak będzie jezdził sam to na pewno pozna kogoś innego. Wasi faceci też tak robią?

Gość gość
straszne, jak on smial zostawic ksiezniczke

Gość smutttnanatka
Gdyby mnie kochał siedziałby teraz ze mną

Gość gość
no oczywiscie ;) nastepnym razem prewencyjnie przypnij go do kaloryfera ;) a pozatym strzel focha bo na to zasluzyl, niech sie nauczy gad, ze ksiezniczek sie nie zostawia!

Gość gość
No, przykro, powinien zrozumieć, że go potrzebujesz.

Gość gwoli wyjasnienia
To jestes chora i jutro idziesz do pracy? a pojechac z nim nie moglas? dziwne!

Gość gość
jak chcesz, wpadnę Ci wylizać to i tamto i będziesz z nim kwita, co Ty na to?

Gość gość
nastepna k***a histeryczne, ktory mysli, ze zwxiazek polega na przebywaniu ze soba 24 h na dobe, facet nic nie zrobil, a ta k***a przez tydzien bedzie miala focha . Czy facet to pies? Myslisz, ze jak bedziecie lmalzenstwem to k***a nigdiue nie bedzie wychodzil bez ciebie. Mam nadzieje, ze facet przejzy na oczy w pore. Idiotka

Gość smutttttnanatka
Niestety nie w każdej pracy można iść na zwolnienie lekarskie

Gość gość
Haha, kolejny przyklad biednej dziewczyny, której narzeczony nie kocha, a ona nie rozumie dlaczego, przeciez nie osacza go, nie zachowuje sie jak ksiezniczka. Jestes bardzo chora ? Czy masz tylko katarek ?

Gość smutttttnanatka
Na serio zachowuje się jak księżniczka? :/

Gość gość
tak, na serio.

Gość smutttttnanatka
Miałam jechać z nim i dopiero późnym popołudniem napisałam mu,że nie pojadę. Jeszcze sama mu napisałam żeby pojechał , ale mimo wszystko miałam nadzieję że zrezygnuje i przyjedzie do mnie

Gość gość
a co myslalas, ze wszyscy beda ci przytakiwac i podpowiadac jak go ukarac za ten haniebny czyn, a tu zonk...........nie masz wlasnego zycia?

Gość gość
sama mu napisalas, zeby pojechal, a teraz siedzisz smutna bo tak zrobil? Co bierzesz???

Gość smutttttnanatka
Właśnie od kiedy jestem z nim nie mam, przestałam się spotykać ze swoimi koleżankami. Teraz widuję się tylko z jego znajomymi . Wszystko mu podporządkowałam

Gość smutttttnanatka
Macie rację, histeryzuje

Gość gość
Wszystko mu podporzadkowalas? Kobieto ogarnijj sie. Dla twojego dobra. Nie wiem ile masz mlat ale robisz naglupsza z mozliwych rzeczy. A co jesli ons ie rozmysli? Zwiazek nie polega na byciu ze soa non stop i ograniczanie sie do swojego towarzystwa. W ten sposob jestescie na najlepszej drodze, zeby sie zanudzic soba. Ona chce wyjsc z kumplami, ok, niech idzie, aty dzwon do kolezanki. Jestes chora, ok wzemiesz ciepla kapiel, ogadazniesz film albo przeczytasz ksiazke. Nie potrafisz tak?

Gość smutttttnanatka
Macie rację. Muszę dać mu więcej swobody..

Gość gość
Haha, mężczyźni sa prości. Napisałaś by pojechał to pojechał. Mogłaś mu zasugerowac by został z tobą. A no tak, on musi siedzieć w umysle księżniczki. Inaczej by było gdybys mu napisała wyraźnie, ze sie zle czujesz i chcialabys spedzić ten dzień z nim.

Gość smutttttnanatka
Napisałam pozniej, żeby przyjechał a on ze nie bo jedzie do tej kuzynki

Gość gość
myślisz ,że jak ty zrezygnowałaś z własnego życia , bo wreszcie udało się uwiesić na facecie, to on też nigdzie się nie ruszy. Zrezygnowałaś z koleżanek, tylko jego znajomi, to może do d... mu wejdź to będziesz zawsze przy nim

Gość gość
sm unuttu k kasa a ile ty masz lat? pewna jestes ze to juz teraz jesteś gotowa żeby być żona? bo coś mi się nie wydaje...

Gość smutttttnanatka
nie jestem pewna, na początku jak zaczął mówić o ślubie, ustalaliśmy datę itd byłam najszczęśliwsza na świecie, ale jak już dostałam pierścionek pojawiły się wątpliwości