Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nadal mnie pragniesz?

Polecane posty

Gość gość
Choć dzieli nas odległość nasze serca są razem...czuję Twoją obecność przy mnie, wiem że nasze istnienia są połączone na wieczność. Dzień w którym znowu będziemy razem będzie naszym zbawieniem.

Gość gość
Masz rację kochany,jesteśmy z sobą coraz bliżej..o tym samym dziś ppmyślałam..stajemy się nierozerwalną jednoscią. mimo iż dzieli nas odległość..jestem z Tobą całym sercem..w każdej chwili w ..każdej myśli Jesteś Ty..dzień w którym się spotkamy. uwolni nas od cierpienia i tęsknoty...czuję z Tobą ogromną bliskość...coraz bardziej . utwierdza mnie to przekonaniu że jesteśmy stworzeni dla siebie..potrzebuję Cię..nie wyobrażam sobie życia bez Ciebie..

Gość gość
Ta miłość jest tak silna że nie potrafię już o niczym innym myśleć jak tylko o Tobie...pragnę Cię aby funkcjonować, żyć aby być szczęśliwym. Od tamtej chwili gdy zamieniliśmy pierwsze słowo, zobaczyliśmy się moje serce śmieje się dla Ciebie. Pragnę się z Tobą połączyć na cale życie dać Ci poczucie bezpieczeństwa przeświadczenie że zaczynamy nowe życie...razem aż do końca naszych dni.

Gość gość
pamiętasz te pierwsze słowa?ja pamiętam dzień w którym Cię poznałam ..bardzo dokładnie..zimny zimowy wieczór Ty pochylony nad sprzętem.. ...,wymieniliscie..numery..potem podarowałeś ten kolor..,od pierwszego dnia..jestem Tobą..oczarowana..od pierwszego dnia czuję spokój,wreszcie wiem że odnalazłam swoją połowe..Jesteś częscią mnie..

Gość gość
Pamiętam wszystko każde słowo, spędzony dzień, uśmiech, radość wszystko to mam w sercu...każde westchnienie, wylaną łzę...los nas połączył pieczętując wspólną podróżą nasze drogi po wieczność...zrozumiałem że bez Ciebie nie istnieje.

Gość gość
ach nie przepraszam..przecież poznaliśmy sie dużo. wcześniej..10..lat wcześniej..nigdy tego nie zapomnę..choć wtedy po tylu latach nie pamiętałam Cię..nie rozpoznałam...wtedy za pierwszym razem słowa które padły z Twoich ust?..skąd wiedziałeś że ta..,że tak naprawdę nie ma znaczenia. że to z Tobą powinnam dzielić życie..wiesz wyglądałeś wtedy jak jeden z chłopaków zespołu "Bacestreat boys"..-Show me the meaning kojarzy mi się z Tobą..Pamiętamnawet co miałeś na sobie ubrane i tą puosenkę..B.Wrony..:-)

Gość gość
a ja nie istnieję bez Ciebie..Twoje łzy..rozdzierały mi serce dzieliłam z Tobą ten ból..rozumiałam..chciałam być wtedy blisko Ciebie ..przytulić..pocieszyć.a mogłam jedynie wydusić z siebie te dwa słowa..Nigdy nie zapomę Twoich łez..one są jak diamenty ..czystego dobrego serca..wtedy zrozumiałam. ..że zawszę chcę być blisko ,że jesteś szlachetnym ,dobrym..czułym człowiekiem..Nie wstydzisz się lez tak jak inni faceci i za to Cię podziwiam,Jesteś autentyczny..Jestem Twoja ,na zawsze..

Gość gość
Każda moja łza była najszczersza z tych najszczerszych,cierpiałem niesamowicie z powodu naszej rozłąki, to doświadczenie uświadczyło mnie w przekonaniu,że jesteśmy stworzeni dla siebie...bądźmy tylko dla siebie,połączmy się w naszym wspólnym życiu...marzę aby skosztować Twojego przytulenia, pocałunku..

Gość gość
skosztować?..a co potem..jeśli musiałabym potem zapomnieć o Tobie..to chyba wolę nie kosztować..bo nie zniosłabym później rozłąki..jeśli mam być z Toba najbliżej jak się da ,to niech bedzie to trwałe i na zawsze..albo nie zaczynajmy wcale..już teraz boli...Ty wiesz że te łzy nie były efektem naszej rozłąki..jednak. stale się zastanawiam dlaczego musiało wydarzyć się coś takiego byśmy mogli się spotkać..czy to jakiś znak od Boga ? byśmy byli blisko teraz ..nim kiedyś bedzie za późno..nie wiem jak to interpretować..co roku odwiedzam to miejsce..

Gość gość
...masz rację ta rozłąka była i jest nie do zniesienia ..

Gość gość
marzę o bliskosci z Tobą..o Twoich ustach..

Gość gość
Chce zatracić się w Twoim zapachu...

Gość gość
Może dziś po pracy? Szkoda ze Cię nie ma:/

Gość gość
jestem sama w domu...on wróci rano..proszę napisz mi sms..na dobranoc.

Gość gość
...nie ma mnie tam i nie ma mnie w pracy..ja szukam innej pracy teraz..mam czas ,wresz ie mam czas dla Ciebie,siebie..

Gość gość
wiem..nie ta pora,nie ten czas..nic na siłę..ufam..że jeszcze będziemy szczęśliwi.

Gość gość
marzę o naszym wspólnym życiu...dobranoc

Gość gość
Kochanie pragnę być z Tobą na zawsze związać się oddając w Twoje ręce moje życie...będziemy żyć razem aż po kres naszych dni. Jestem jeszcze silniejszy,zdolny aby być Twoim oparciem przez resztę życia,aby być Twoim szczęściem.Marze o Tobie bezustannie..dobranoc miłości moja..

Gość gość
Dobranoc kochany..ja też pragnę powierzyć moje życie w Twoje dłonie..chcę zawiazać swoje dłonie z Twoimi..jednak wiem że to bedzie od nas wymagało gromnej siły..,walki z przeciwnosciami losu..ale wiem że dam radę,to Ty dajesz mi siłę..myślę o tym byśmy doczekali się kiedyś wnuków razem..całą moją przyszłość ,powierzam Tobie...bać moim oparciem..a ja będę Twoim..Poczekam..wiem że Ty. też poczekasz..Ta miłość jest silna,ma ogromną moc.Dobranoc moje kochanie..śnić będę o Tobie..

Gość gość
..miało być "bądź"..Dobranoc kC.

Gość gość
Gimbazy piszą

Gość gość
Nie ma dla mnie przeciwności losu,które mogłyby stanąć między nami. Akceptuję Cię z całym Twoim życiem,wiesz o tym że nie musisz się niczego obawiać. Oddałem Tobie serce tylko to się dla mnie liczy..jesteś moja a ja jestem Twój...Nie mogę się doczekać naszego pierwszego wspólnego dnia na nowej drodze życia.

Gość gość
Ja też..tylko. ,jesteś pewny że piszesz właśnie ze mną?,jeszcze nie jestem wolna..:-(wysłałam Ci coś..słuchasz dziś...kochanie?chcę żebyś wiedział że tylko Ty się liczysz..nikt inny.

Gość gość
Ja też..tylko. ,jesteś pewny że piszesz właśnie ze mną?,jeszcze nie jestem wolna..:-(wysłałam Ci coś..słuchasz dziś...kochanie?chcę żebyś wiedział że tylko Ty się liczysz..nikt inny.

Gość gość
przyrzeknij mi że nie myślisz o "m"..ani o "a".ani o "p"..muszę to wiedzieć..proszę.Tak bardzo Cię kocham boję sie że zwiażesz się z któeaś z nich..ta obawa spędza mi sen z powiek....

Gość gość
Wiem że nie jesteś jeszcze wolna,chcę dać Ci oparcie bezpieczeństwo abyś mogła rozpocząć nowe życie..liczysz się tylko Ty.

Gość gość
juz raz Cię straciłam,..przepraszam za te pytanka ,.muszę mieć pewność..wiem że za dużo szczegułow ze nie powinnam,nie chcę byś miał jakieś problemy.

Gość gość
połączymy się powtórnie tym razem na zawsze..potrzebuję tego bardzo.

Gość gość
dziękuję kochanie za Twoją miłość,,nigdy nie doświadczyłam niczego równie pięknego..kC.Twoje ,oczy ..Twój uśmiech ...tak bardzo mi Ciebie brakuje..ile to już miesięcy bez ich widoku...a jednak to uczucie nie gaśnie..nie słabnie...Twoja jestem .Dobranoc.Śpij słoxko.

Gość gość
śpij słodko...słodko moje..:-)