Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Łożeczko i komoda

Polecane posty

Gość gość

nie moge znalezc ladnego kompletu w rozsadnej cenie. Z Klups byl ladny ale przeczytalam, ze ta firma to straszny badziew. Mozecie cos podpowiedziec? Potrzebuje bialych mebelkow.

Gość gość
Bardzo polecam mebelki z Ikei. Ja mam dla córki (27 mięsiecy) od początku łóżeczko białe Hensvik, komodę białą z 3 szufladami Malm i biały przewijak Hensvik. Świetny komplet i meble wcale się nie psują, nie niszczą. Teraz córka ma już właśnie ponad 2 lata, dlatego przewijak zmienił się w półki na książki i zabawki. Chcę również dokupić jeszcze białą szafę Hensvik, bo w komodzie już jest na nie za mało miejsca, ale przez pierwsze 2 lata w sam raz. Bardzo polecam te mebelki. Łóżeczko kosztuje 250 zł, cena materacy waha się od 25! do 300 zł, komoda kosztuje 220 zł, a szafa 400 zł, a przewijak 380 zł, ale w Ikei znajdziesz również białe meble zwykłe 2 razy tańsze. Polecam

Gość gość
dzieki za info, patrzylam na to łóżeczko i nie ma chyba wyjmowanych szczebelkow a to sie nam przydawalo. szukam tez komody od razu z przewijakiem w komplecie.

Gość gość
Tu gość z 10:11 Jeśli szukasz komody z przewijakiem, to również takie są w Ikei :). Chodzi mi o Stuva i Sundvik. Na górze mają półkę - przewijak, a na dole kilka szuflad i jeszcze jedną półkę na przybory. Sundvik kosztuje 500 zł, a Stuva 550 zł.

Gość MartynaG_pl
My posiadamy łóżeczko i komodę z IKEA. Zobaczyć można nasz kącik Synka w wielu postach na stronie: www.MartynaG.pl - polecam zajrzeć. Blogująca mama

Gość gość
Fajne mebelki mają na http://allinside.pl/. Mam od nich meble do sypialni i są świetne. :) Bardzo dobrze wykonane, starannie, całkiem szybko przysłali. Bardzo ładnie się prezentują. :)

Gość gość
juz przestan z ta reklama durna, bylam na stronie sklepu, NIC CIEKAWEGO TAM NIE MA pod kazdy watek sie musisz podlaczac?

Gość gość
Ja kupilam lozeczko/kolyska radek II orzech. To chyba tez klups ale z "wyzszej" polki cenowej, 480zl i jestem bardzo zadowolona. Co do komody z przewijakiem to nie umiem powiedziec czy jest do tego w komplecie bo ja nie bylam zainteresowana zakupem. Do tej od allinside - to juz naprawde jest zenujace... nie ma na waszej stronie nic ciekawego a tak spamujesz ze naprawde nawet jakby mi sie cos spodobalo to bym u was nie kupila bo to natrectwo straszne

Gość gość
Aaa no i jest tez w bialej wersji ten radek :) a lozeczko kolyska jest naprawde super :) biale mebelki sa w mebliku ale stamtad mnie szybko cena wygonila

Gość MalinowaMamuśka
Zobacz sobie w Black Red White. I jak coś wybierzesz to skorzystaj z kodu rabatowego http://kuponiarnia.pl/promocje/brw/ . Ja w ten sposób zaoszczędziłam 35 % :)

Gość gość
tez mam łozeczko z ikei i tam mozna wyjąc całą sciankę jak dziecko urośnie, zeby samo wychodziło juz sobie

Gość gość
Bardzo fajne białe komody i szafki można znaleźć na topeshop.pl. Zamówiłam tam i jestem zadowolona. Bardzo ładne i dobrze wykonane.

Gość gość
Świetne te komody na topeshop.pl. Bardzo ładne. I duży wybór. Mam zamiar zakupić teraz białą komodę do salonu, więc chyba się zdecyduję na tę firmę.

Gość gość
Potwierdzam, mam 2 komody z topeshop.pl i jestem bardzo zadowolona. Bardzo ładne i stylowe.