Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jedo Fyn Memo 2014

Sprzedam Jedo Fyn Memo Limited Edition 2014 z gwarancją dodaję gratisy!

Polecane posty

Gość gość
Ty chyba na głowę upadłaś z tą ceną za używany wózek.Skoro jest taki super to dlaczego chcesz sie go tak szybko pozbyć?

Gość gość
Zrob jakieś normalne zdjecia z dziennym swietle, przecież tam nic nie widać, no chyba ze nie zależy Ci na sprzedaży. Ja swój wózek po ponad 1,5 roku uzytkowania sprzedalam (w cenie niewiele niższej niż byl kupiony) w 24h i to wybieralam z pośród kilku chetnych, ale dobre zdjecia to podstawa.

Gość gość
nie nie upadłam na głowę, jest super i w ogóle niezniszczony, ale dostaliśmy nową spacerówkę lżejszą:) nie chcesz kupować to nie komentuj:)

Gość gość
Czyli jednak nie jest super,bo ciężki:O

Gość kwisiek
wy jakbyście za darmo dostać miały to i tak wam byloby źle.typowa polska mentalność.Jesli wózek z gwarancją i w dobrym stanie to dlaczego by nie sprzedać w tej cenie?

Gość gość
Cena jest ok, jak pisalam swój uzywany ponad 1,5roku sprzedalam niecale 200zl taniej niż nowy. Tylko powtarzam zrob lepsze zdjecia.

Gość gość
Za 800 mogę go kupić,tylko poproszę lepsze zdjęcia bo te są nijakie

Gość gość
Ja za 800 zl kupiłam tako acustic dodatkowo z adapterem i fotelikiem, wiec jak dla mnie tez cena za wysoka.

Gość gość
To przecież ta moniaszka od tej badziewnej sukni ślubnej:D tamtą kieckę też chciała sprzedać za krocie.Najpierw kieca teraz wózek...co jeszcze będziesz chciała tutaj nam wcisnąć?:D:D

Gość gość
używane rzeczy sprzedaję się za pół ceny, mało ważne, że mało zniszczony, ale używany

Gość gość
Opyliłaś tamte francuskie koronki Moniko moniaszko?hahahaaaaa

Gość gość
dajcie spokój widać ze tu nic nie można sprzedać, niby matki z was a ktoś ogloszenie wystawi juz za drogo :o już coś się nie podoba co za ludzie. Dziewczyno kasuj to ogłoszenie bo ci życie zatrują te idiotki!!!

Gość gość
21:20 jestem tego samego zdania.Zazwyczaj wszyscy piszą,że prawie jak nowy i prawie w ogóle niezniszczony,ale wszyscy wiemy co oznacza "prawie".

Gość gość
Moniaszka wróciła!!

Gość gość
Wkurzają mnie osoby,które chcą sie pozbyć jakiejś rzeczy ,bo jest do doopy( w tym przypadku oficjalnie ciążka spacerówka,a kto wie ile faktycznie ma jeszcze minusów) a w ogłoszeniu piszą o niej w samych superlatywach:O jeśli taki wspaniały ,to po co się pozbywać takiej perełki,w dodatku po tak krótkim czasie użytkowania?Zawsze tego typu ogłoszenia omijam szerokim łukiem.Pozdro.

Gość gość
Nie jestem moniaszką !po prostu chce sprzedać wózek,który jest w bardzo dobrym stanie.Jedyna wasza słuszna uwaga to zdjęcia,na pewno zmienię i dodam nowe.Dodaje do tego sporo gratisów które tez są cos warte. Wy chcielibyście za darmo wszystko,ale niestety nie ma tak.Wozek jest na gwarancji wiec zawsze to coś. Nikt wam nie każe kupować,nie spieszy mi się ze sprzedażą

Gość gość
To ty moniaszka,i nie ściemniaj.To samo imię,ta sama miejscowość i ten sam pokój w,którym przy oknie stałaś w tej kiecce.Weź już skończ dziewczyno sie tu kompromitować z tymi swoimi gratami na sprzedaż.

Gość gość
Gossciu z 21:36 ty jesteś chory psychicznie.Ty pamiętasz te wszystkie szczegóły z zycia jakiejś laski ktora kiedys tam zamiescila jakies ogłoszenie,jej imię pokój itp?nie masz swojego zycia?Trzeba na prawdę miec nie po kolei glowie. A jesli nawet to ona to co?masz w tym jakiś cel żeby wypisywać tu te wszystkie brednie?nie lepiej zamknąć paszcze po prostu skoro nie chcesz kupować wózka to temat ciebie nie dotyczy!

Gość gość
Wiesz co ,te twoje" gratisy" ,to są dodawane do każdego wózka (oprócz maty) ponadto dają jeszcze śpiworek do wózka,którego ty nie masz.A swoją drogą zawsze one sa wliczone w cenę wózka(wiem coś o tym) więc poza matą żadnych gratisów tak naprawdę nie dajesz.

Gość gość
21:41 jestem psychiczna więc uważaj....

Gość gość
Adaptery nie sa wliczone w cenę wózka ja np kupowałam osobno za 60 zl

Gość gość
A ja adaptery miałam w cenie

Gość gość
Zastanawiam się po co tyle zbędnych komentarzy ja jak cos mi nie odpowiada omijam a nie głupio komentuje

Gość gość
A ja komentuję,bo nie lubię naciągaczek.A ty,stawiaj przecinki:O

Gość gość
Ty myślisz ze tu idiotki na kafe ci kupią takiego grata za tyle kasy a ty pozbędziesz się nieudanego zakupu? Wsadz se w d**e tego zloma

Gość gość
Autorko,szukasz frajerów?

Gość gość
To jest super wozek, tez mam jedo fyn, mojego używam rok i też myślę nad sprzedażą, bo potrzeba mi czegoś lzejslzejszego jak dzieciak chodzi. Jjeśli wszystko jest zgodne z opisem autorki, to ja bym stargowala i kupiła np.za 800-900. Chyba że sa wady, i których Nie napisała.

Gość gość
Następna z tym super:O no nie jest super ,bo jest ciężki klamot.Jak mialabym go kupić za tysiaka i za kilka miesięcy kupić spacerówkę ,bo ta jest ciężka jak cholera, to jaki to interes dla mnie?Wolałabym kupić za kilka stówek samą gondolę a potem wypasioną spacerówkę.Chcecie się pozbyć ciężkiego grata i tyle:O

Gość gość
tez mam jedo fyn (2012), fakt jest ciezki, ale przy tym ma tez plusy np. fajnie sie nim jezdziło po lesie :) Po tym jak wykorzystam go dla 2go dziecka tez zamierzam sprzedac, ale mysle ze cena 200 pln bedzie naprawde super. Z wad to mi np. trafił sie model w którym zdarzyło mi się chyba z 3 razy przebic detke w tym samym kole, łatanie nic nie pomogło, musiałam wymienic detke i pomogło :)