Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jedo Fyn Memo 2014

Sprzedam Jedo Fyn Memo Limited Edition 2014 z gwarancją dodaję gratisy!

Polecane posty

Gość gość
Ja miesiąc temu sprzedałam ten sam wózek tylko inny kolor za 1100 z tymi samymi gratisami prócz maty. Czyli jednak da sie po prostu autorko nie wystawia sie nic na kafeterii bo tutaj nie dogodzisz

Gość gość
14kg to standardów waga wózka z gondola drogie panie

Gość gość
Autorko jesli możesz podeślij mi zdjęcia jakies robione w dzień na maila robaczek 88@gmail.com.Byc moze będę zainteresowana,podobają mi się te wozki i mam znajome które je maja i sa bardzo zadowolone. Jesli wózek jest zadbany i niezniszczony tak jak piszesz to ja go kupie nawet za ten 1000 zł.

Gość gość
Mój ważył 10 kg,więc nie chrzań,że to standard.Kupujecie ciężkie badziewia a potem szukacie naiwnych

Gość gość
mam ten sam wozek ten sam kolor i adaptery, folie kupuje sie OSOBNO!!! Cena nowki bez dodatkow 1600zl w najtanszej opcji. A po uzywaniu samej gondoli wozek jest jak nowka. Jakbym trafila na to ogloszenie pol roku temu to bym brala

Gość gość
Brzydki ten wózek.Nie wiem czy to kwestia zdjęć,ale wygląda tragicznie jakby był srebrny

Gość gość
Dla kafeteryjnej biedy wszystko zaWsze będzie za drogie i brzydkie tragiczne i okropne a tak na prawdę po prostu nie stać ich na nawet używany wózek. To nie jest miejsce na wystawianie jakichkolwiek rzeczy na sprzedaż nie jedna juz się o tym przekonała tutaj...glupie komentarze a wy pochwalcie sie jakimi starociami jeździcie bo jakos na ulicach nie widac super szykownych wozeczkow o których tu piszecie ze niby je macie...same tako graty badziewia i nic więcej. Wózek z tego ogłoszenia wygląda na porządny i zadbany tylko zdjęcia zmienić trzeba Pozdrawiam

Gość gość
Moniaszka jak tam suknia?Jeśli nie sprzedałaś to daj znać,bo moja babcia potrzebuje serwetki,a ona w sam raz się nadaje na takie cudeńka z francuskiej koronki:D

Gość gość
9.14 dlaczego obrazasz innych i wyzywasz od biedoty.Dla mnie np ten wozek jest tragiczny wole np quinny albo bogaboo albo I love candy.

Gość gość
Dla mnie np quinny jest okropny dlatego nie ma co komentować dziewczyny, każda z nas ma inny gust i o gustach się podobno nie dyskutuje...wózek jak wózek, normalny bez udziwnień ale zadbany i czysty to najważniejsze pooglądajcie sobie jakie czasem wózki matki wystawiają i za ile :o

Gość gość
Ten wózek jest srebrny?

Gość gość
Wózek jest szary nie srebrny ale nie musisz juz główkować dzis go sprzedałam na allegro za 970 zl :)

Gość gość
Pozdrawiam wszystkie krytykujące dziewki :D

Gość gość
No a co z tą suknią?masz ją czy nie?Babcia czeka na serwetki

Gość gość
nie już nie mam też dawno sprzedana :) przykro mi

Gość gość
Tak idiotki skakały do autorki a ta wózek sprzedała jednak :)

Gość gość
Sama jesteś idiotką.Nie sprzedała go bo pisałam do niej i ogłoszenie jest aktualne,tylko z olx usunięte.

Gość gość
Wózek został wczoraj sprzedany :) na allegro :) pozdrawiam sfrustrowane mamusie:)

Gość gość
To dlaczego dziś mi pisałaś,że jest aktualne?I dlaczego dalej udzielasz się w tym topiku,skoro już sprzedałaś?Kręcisz moniaszko

Gość gość
Ja mam ten wózek i jest super! Fakt ciężki ale mieszkam w bloku z winda i nie musze go tachać po schodach. Jest bardzo wytrzymały i nadaje sie na każdą nawierzchnię. Ja mój jeszcze używam, ale planuję sprzedać za 800-900zł. Adaptery, folia, moskitiera, śpiworek itp. nie są dodawane w standardzie. Ja za nowy płaciłam 1600zl.

Gość gość
dziś c***isałam proszę cię:) nie ściemniaj kłamco:) poza tym nie jestem moniaszką o czym już dawno pisałam :) pozdrawiam raz jeszcze i użerajcie się tutaj idiotki szkoda czasu na takie patolki bez własnego życia jak wy ;) 👄 😍

Gość gość
Jesteś moniaszką,ale rozumiem,ze po tamtej akcji z suknią slubną wstyd ci się do tego przyznać.A wózka nie sprzedałaś,tak jak już wcześniej napisałam.Nie wiem po co kłamiesz...:O