Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ILE powinien zarabiać facet w 'stałej' pracy,aby kobieta była zadowolona

Polecane posty

widzisz ja nie respektuje hierarchii wroga. dlatego jestem wyżej od postawionego w niej nawet najwyżej. Nie respektuje waszych zdradzieckich praw a majątki zbudowane na współpracy z wrogiem zostaną wam zarekwirowane i podzielone między społeczeństwo:)

gameover dziś wasze wyzwiska od golodupców doprawdy mnie motywują. xen przyzwyczajaj sie powoli do życia z menelemlapka.gif x Nie używam wyzwisk, spójrz na swoje wypowiedzi. Opamiętaj się człowieku, bo pomyślę że masz problemy psychiczne{może to słowa klucz?}

gameover dziś wasze wyzwiska od golodupców doprawdy mnie motywują. xen przyzwyczajaj sie powoli do życia z menelemlapka.gif x Nie używam wyzwisk, spójrz na swoje wypowiedzi. Opamiętaj się człowieku, bo pomyślę że masz problemy psychiczne{może to słowa klucz?}

Nie respektuje waszych zdradzieckich praw a majątki zbudowane na współpracy z wrogiem zostaną wam zarekwirowane i podzielone między społeczeństwousmiech.gif x Nie wiem czy jesteś świadomy, ale uczciwie również można dorobić się majątku, może nie w tym kraju, ale nikt nie każe ci tu egzystować.

niemoge sie doczekać. Chetnie dla przykładu zeszmaciłbym i zgwałcił taka sprzedajną dziwke jak ty w dodatku obnoszącą się profitami płynącymi z tej działnosci. Gdzie pracujesz szmato? W jakiej korpo? W banku? To już jestes trupem. I tym optymistycznym akcentem pożegnam sie z wami nieświadome zdegenerowane jednostki.

ja sie mam opamiętać? nie to wy sie opamietajcie. Macie jeszcze czas. Później go niie dostaniecie.

Gość gość
Jedna korzyść z tego topiku to całkowita pewność, że gameover to żałosny bubek, d**ek i gbur i gdyby takie chamidło paszczę z jadem przy mnie otworzył , to mój skromnie zarabiający mąż w********y mu w ryj z kopa i jego resztki wklepał w kratkę kanalizacyjną.Jak najdalej od takich chodzących mend.

świrku, warto tak napinać się? Po co, w imię czego? Twoi wrogowie nie przesiadują na kafe :D.

gameover to po prostu biedny chłopak, który znienawidził ludzi zamożniejszych od siebie bo wie, że żyją na standardzie, na który on sobie nigdy nie będzie mógł pozwolić. Biedny zaczął więc żyć urojeniami o nowej krwawej rewolucji i wojnie nuklearnej, w której będzie wybrańcem losu .... gameover. przezornie zaczął więc zbierać dobra, które pomogłyby mu przetrwać ten okres i przejąć władzę nad światem a zaczął od podp...erdolenia swojej babce złotego zęba. Biedak jednak jeszcze nie wie, że ząb został tylko pomalowany złotą farbą....

dorobić sie uczciwie:D Kurwa słonko też sie dorabiam i mi nie wciskaj kitów o tym, że to mozliwe uczciwie. Chyba, że założysz, iż inni to podludzie i niczym nieuczciwym jest walenie ich w d***la. Taką postawę zresztą prezentujecie. dosyć charakterystyczną zresztą

shaft... Biedna to ty będziesz. Sram na waszą kase ile mam tłumaczyc, że to nie ma żadnej realnej wartości. To są kurfa świecidełka i paciorki a wy sie cieszycie jak banda najepanych indian. Dlatego nie macie szans przetrwać. Tyle. Mam dosyć waszej impoertynecji. Do zobaczenia mam nadzieje, że wkrótce...Szzykujcie doopska i zakopujcie dudki bo po nie przybęde:classic_cool: Adios

Ja nie muszę ci niczego udowadniać,jak wyżej w tym kraju ciężko, bardzo ciężko. Ale nie wszędzie jest takie dno.

jak sie k*****o jeszcze raz wypowiesz o mojej babci to możesz skończyć opłacać plac na cmentarzu bo właśnie nadejdzie czas aby z niego skorzystać

gameover ale nawet jeżeli będziesz mieć dobra o jakieś wartości to np. Ruscy wy..ebią ci w pysk i sami sobie je wezmą... nie będą te dobra dla Ciebie żadną kartą przetargową bo widzę, że chyba na to liczysz :) W momencie kiedy wybucha wojna jedyną kartą przetargową mogą być nabyte zdolności np. wiedza medyczna, czyli coś czego ktoś fizycznie sam nie może ci zabrać.

Gość gość
Gameover to huisko wyzyskujący innych a tutaj szukający rozgrzeszenia i poklasku,sam sobie wmawia że jest wporzo a to hooj jakich mało i pewnie już niejeden w gębę mu napluł albo z piąchy potraktował.Sam z********a i jak świstak grosiki gromadzi a innymi chce pomiatać. Kompleks pochodzenia z biedoty, znany od lat.

shaft akurat ruscy są najmniejszym zagrożeniem dla twojej "pozycji" Nie oglądaj tyle tv

ciebie gościu nie mogę od trzech tygodni namówić żebyś mi napluł w gębe. Nie to zebym cie obrażał ale chyba tchórzysz:D

taaa...wiedza medyczna:D DObra. Myślałem, że rozmawiam z kimś kto ma pojęcie na czym stoi ale widze, że trafiłem na reprezentacyjną próbke lemingów. Sorki wybaczcie. Myslałem, że sie z wami kłóce ale wy nawet nie wiecie o co chodzi. papa

Eee ,szkoda słów:P.

Oczywiście, że tak. Wszystko inne co ma jakąkolwiek wartość materialną zostanie Ci w razie jakiegokolwiek konfliktu zbrojnego odebrane siłą a w dodatku zostaniesz rozstrzelany ...a Ty sobie myślisz, że pod...erdolisz nam 'dudki" i one będą dla Ciebie karta przetargową :) ? a tu figa z makiem. Jak sam w sobie nie jesteś jakąś wartością to po prostu pójdziesz do piachu :) Prędzej ja i xen przeżyjemy bo mamy walory naturalne :) :D

Gość gość
ex prezesie prosze zostaw jakis namiar na siebie. Fajnie by bylo nawiazac konrakt, bez podtekstow czy aluzji. Ola z Poznania.

walory naturalne przewaznie eksploatuje sie aż do ich wyczerpania:D nie no słuchajcie ok. Idźcie z bogiem faktycznie sie napinam. Nie wiem po co? Wam sie i tak nie przetłumaczy. Nawet dla waszego dobra. Macie 101% wody w mózgu. bez interwencji chirurgicznej się nie obędzie. Obejrzyjcie sobie coś w tv. Np doniesienia o zapaści gospodarczej spowodowanej szalejącą deflacją:D Xen. Nie szkoda ci słów tylko brkuje ci słów. Dysponujesz ograniczonymi instrumentami do opisu świata, których zresztą sama nie wypracowałaś. Niech ci będzie. Powodzenia. czyli w wasym przypadku realizacji planów które doprowadzą was i reszte świata na samo dno. Ale co tam chuj z wami

Gość gość
Gameoverka mama pogoniła spać.Wyłączyła biedakowi kompa i teraz z łapką pod kołderką wali konia.Co innego mu pozostało?

Masz własną teorię, pogląd w który wpisujesz moją osobę. Nie zamierzam kopać się z koniem i wyprowadzać cię z tego błędu, przecież tobie dobrze tkwić w fikcji przez ciebie zwanej rzeczywistością.

nie no co ty nie dalej jak dwie godziny temu shaft robiła mi lodzika;) Spróbuj przeczytac temat w całości zanim zaczniesz wyciągać wnioski z informacji w nim zawartych mój ty oddany tchórzliwy prześladowco. Swoją drogą pięknie sie podczepiłeś do grupy. Liczyłeś na stadne kopanie leżącego? niedoczekanie twoje prędzej bym ci kulose odgryzł zafajdany śmierdzielu;)

Gość gameover
xen:D:D o kurfa. Rzeczywistość to może widziałaś jeden raz w życiu jak twój facet stekał siedząc na kiblu:D W zasadzie nie wygłaszałem tu żadnych teorii o rzeczywistości bo obawiam się, że zostałyby przyjęte co najmniej z oporem:D Ja piertole...To już szczyt wszystkiego. Leming tłumaczy mi, że żyje w matrisie. Dobra rozgrzeszam cie. Ubawiłaś mnie

Leming, to hipoteza czy teza? Argumenty proszę, no może przespałeś pewien okres młodego życia i nie bardzo dociera do ciebie treść. Nie szkodzi, nie zaskoczysz mnie:).

swoją drogą nie chodzi mi o to czy ktoś sie dorobił czy sie nie dorobił.Tonie ma kompletnie żadnego znaczenia. ZAdnego. KOniec wynika z funkcjonowania systemu i jest wpisany w zasady jego działania. A to czy pare szczurów wdrapie sie na tonącym statku na komin czy wpiertoli na szalupe to już kwestia bez znaczenia. jesteśmy przegrani. Zrozumcie to. I nie uratuje was nawet wyłożenie ścian 100 dolarówkami. może wy jeszcze jakoś będziecie prosperowali. Ale wasze dzieci o ile nie wejdą w skład ścisłej wąskiej elity są skazane (dobrze byłoby gdyby na śmierć) ale niestety czeka je coś gorszego. Żegnam prezesi, biznesmeni i inni straceńcy

Np doniesienia o zapaści gospodarczej spowodowanej szalejącą deflacją <><><> To, że ceny są niższe nie oznacza jeszcze upadku gospodarki. Zawsze były takie momenty w dziejach świata kiedy coś przyśpieszyło, rozwój technika - deflacja to naturalny proces, z którym można sobie poradzić, już pomijając, że wcale w Polsce nie widać spadku produkcji czegokolwiek. I czy przypadkiem płace w tym roku znowu nie wzrosły ? :P