Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zajście w ciąże przez sperme na palcach

Polecane posty

Gość gość

Czy możliwe jest zajście w ciąże przez sperme na palcach? Ostatnio kiedy robiłem mojej dziewczynie dobrze palcami i wytarłem małego, który był zaraz po wytrysku (miałem jeszcze świeżą, płynną sperme na palcach) włożyłem palec w pochwe, lecz szybko się ocknąłem i wyjąłem po kilku włożeniach. Czy możliwe jest żeby zaszła w ciąże? Miała wtedy 20 dzień cyklu..

Gość gość
tak

Gość gość
To nie tylko możliwe ale nawet bardzo prawdopodobne. Nie wiesz skąd się dzieci biora? Sperma w pochwie i dziewczyna w ciąży. Mam nadzieje zje się kochacie?

Gość gość
Jedni będą się zarzekać, że nie, drudzy, że tak. Daj znać jak zrobicie test :D

Gość gość
było tego na prawde mało, poza tym w normalnych warunkach sperma wytryskiwana jest pod ciśnieniem, a penis wchodzi dużo głębiej.. boję się :( okres ma mieć niby 17, to stało się 6, testu jeszcze nie można zrobić

Gość gość
Oczywiście, że tak. Ja mam piękną córkę. :)

Gość gość
No,ale jeżeli już bedziesz wiedział, czy jest w ciąży to daj tutaj znać:)

Gość gość
Na prawde jest możliwość? Dużo się o tym naczytałem i większość osób zaprzeczała, wręcz się śmiała..

Gość gość
tak, to bardzo możliwe. dostala sie tam i nie wazne skąd, nie zmienisz tego faktu. współczuje. na pewno byłeś w porządku człowiekiem...

Gość gość
bardzo mało prawdopodobne.

Gość gość
to bardzo mało, czy bardzo prawdopodobne..

Gość gość
szansa jest maleńka. Maleńka. Wytrysk jest po to, żeby jak największa ilość plemników została dostarczona jak najbliżej jajeczka. Fakt, wygrywa jeden plemnik i tak do zapłodnienia jest potrzebny jeden plemnik, ale jego towarzysze torują drogą i rozwalają osłonkę. Na palcu znajdują się raczej już słabujące plemniki (na powietrzu umierają bardzo szybko) które dostarczasz do pochwy w małej ilości (gdzie żyją tylko do 2h bo środowisko im nie pasuje). Aha no i najważniejsze, jeszcze musi być jajeczko do zapłodnienia, które również jest gotowe tylko przez jakieś 12h, więc nie dość, że musiałbyś mieć na palcu plemniki-ninja, to jeszcze musiałyby one napotkać na jajeczko. Zdarza się, ale tak rzadko, że szansa na to jest niewielka. Aczkolwiek- jest plemnik, jest pochwa, to ludzie piszą, że szansa jest .No bo jest. Jakieś...5% ?

Gość gość
mam nadzieję, że się nie mylisz, mam nadzieję, że nie znajdę się w tych 5%..

Gość gość
to czemu nie wziela tabletki 72h po?

Gość gość
może ktoś jeszcze się wypowie? Odpowiedzi są bardzo podzielone..

Gość gość
przecież nikt Ci nie powie, że a pewno nie jest/ jest w ciąży. jest szansa, jakaś zawsze jest, zróbcie test jak okres sie spóźni i tyle, eraz i tak juz nic nie zrobisz